Telverde: 08008-288 643

Noutati

CV41 si CV61 de la Intermec - noile terminale mobile montate pe vehicule

Terminalele mobile montate pe vehicule CV41 si CV61 de la Intermec, ofera performanta deosebita cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie.

Eficientizati fiecare minut cu terminalele montate pe vehicule Intermec CV41 si CV61, cu functie Vocollect Voice. Acestea au fost proiectate pentru a putea fi integrate in orice motostivuitor.

Intermec CV41 si CV61 sunt primele terminale certificate pentru a creste productivitatea, acuratetea, siguranta si a reduce timpul de pregatire a operatorilor, cu ajutorul Vocollect Voice.

Noile terminale montabile pe vehicule sunt construite pentru a rezista in cele mai solicitante conditii de lucru, oferind conectivitate rapida, fiabila si securizata cu sistemele de management al depozitului. Ofera un echilibru perfect intre usurinta de montare si vizibilitatea display-ului.

CV41: perfect dimensionat pentru a imbunatatii performanta operatorilor de pe motostivuitoare

Intermec CV41 ofera operatorilor usurinta in implementare si mentenanta.

Disply-ul de 21,4 cm (8,4 inch), iluminat cu LED-uri, reduce obstructia vizuala in timpul operatiunilor motostivuitorului, simplifica instalarea comparativ cu dispozitivele full-screen si suporta un display optional, mai luminos, pentru exterior.

Touch screen-ul si tastatura integrata pot fi inlocuite pe teren, iar sistemul de andocare hybrid reduce timpul pe care trebuie sa il alocati mentenantei.

Functional multumita procesorului eficient 1.6 GHz Intel Atom Z530, Intermec CV41 este singurul terminal mobil care ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows CE 6.0.

Capacitatea exclusivista a terminalului Intermec CV41 de a face rapoarte referitoare la sanatate sa, permite operatorilor mobili si administratorilor IT sa monitorizeze si sa previna probleme de scanare si comunicare.

Intermec CV41 vine dotat, in pachetul standard, cu software-ul de acces Client Pack, oferind suport pentru aplicatiile emulatiei de terminal si securizare a browser-ului.

Functia, optionala, Vocollect Voice, se completeaza cu setul de casti wireless, oferind productivitate aditionala, acuratete si beneficii de instruire asociate sarcinilor directionate prin voce.

Detalii si specificatii Intermec CV41

CV61: designul inteligent usureaza migrarea de pe alte terminale mobile montabile pe vehicule

Intermec CV61 este modelul cu display lat. Are touch screen si este urmasul terminalului de succes Intermec CV60.

Include numeroase imbunatatiri referitoare la fiabilitate si performanta, salvand timp si bani pentru cei care vor sa upgradeze CV60. Montaj, cabluri, tastatura, scanere si imprimante – toate sunt compatibile.

Display-ul touchscreen, de 30,7 cm (12,1 inch), cu iluminare LED, este usor de vizualizat in lumina slaba sau medii exterioare.

Pus in functiune de catre un procesor de 1,8 GHz Intel Atom, terminalul mobil Intermec CV61 va permite sa alegeti intre sistemele de operare Windows 7 Professional si Windows XP.

Indicele de protectie IP66 asigura operarea in medii prafuite si sigilare impotriva scurgerii de lichide, in timp ce disk-ul de depozitare, solid state, pastreaza integritatea datelor chiar si in conditii de mediu solicitante, cu vibratii.

Asemeni terminalului CV41, Intermec CV61 ofera functia optionala Vocollect Voice si beneficiile care vin cu aceasta.

Detalii si specificatii Intermec CV61

Ambele terminale, CV41 si CV61, includ o interfata CANBUS care suporta aplicatii de management pentru flota de motostivuitoare.

 

Arhiva

 
noutati

Ultimele Stiri

Lansare Motorola MC18

mai multe...

Zebra preia Motorola

mai multe...

NOU!!! - Cititoare carduri de sanatate

mai multe...

MC3200 - lansare in 24 iunie 2014

mai multe...

Motorola lanseaza versiunea STANDARD a terminalului TC55

mai multe...

Alocare coduri de bare EAN

mai multe...
telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048