Telverde: 08008-288 643

Noutati

Datalogic Wavelink Speakeasy - solutie de colectare vocala

Datalogic va ofera o solutie de colectare vocala pentru terminale mobile – Wavelink Speakeasy imbunatateste productivitatea si eficienta in procesele specifice depozitelor.

Terminalele mobile de buzunar Lynx PDA, Elf PDA si Memor, precum si terminalul mobil Skorpio au primit certificarea pentru aplicatia de colectare vocala Wavelink Speakeasy si pot fi acum dotate cu casti audio industriale pentru a obtine o mai mare eficienta in depozite.

Inventarierea precisa si eficienta este esentiala in aplicatiile industriale ale zilelor noastre pentru a indeplini nevoile consumatorilor. Inventarierea in timp real si indeplinirea cererilor sunt esentiale pentru a ramane competitiv.

Inventarierea prin numarare manuala si printare a listelor este inlocuita rapid cu tehnologia vocala, eficientizandu-se astfel procesul. O imbunatatire cu 10 – 20 % in sistemul de management al depozitelor poate fi realizata prin intermediul tehnologiei de preluare vocala.

Castile audio Datalogic sunt concepute special pentru aplicatii de colectare vocala si recunoastere a discursului, in centre de distributie si alte medii industriale zgomotoase.

Sistemul Wavelink Speakeasy nu necesita nici un alt dispozitiv suplimentar sau vreun server, putand fi implementat pe structura ecosistemelor preexistente. Contrar altor sisteme vocale personalizate, cel propus de Datalogic nu necesita pregatire specifica a unitatii vocale. In schimb permite recunoasterea a diferite voci, accente si dialecte.

Abilitatea Datalogic de a combina tehnologia vocala cu scanarea codurilor de bare se finalizeaza intr-o solutie intuitiva de rapidizare a colectarii, reducere a erorilor si un mediu de lucru mai sigur.

Utilizarea castilor audio ofera siguranta sporita pentru operatori, cu mobilitate deplina hands-free si permitand operatorilor sa fie atenti la job-ul lor, fara sa se uite intre rafturi, pe liste si dispozitive mobile.

 

Arhiva

 
noutati

Ultimele Stiri

Lansare Motorola MC18

mai multe...

Zebra preia Motorola

mai multe...

NOU!!! - Cititoare carduri de sanatate

mai multe...

MC3200 - lansare in 24 iunie 2014

mai multe...

Motorola lanseaza versiunea STANDARD a terminalului TC55

mai multe...

Alocare coduri de bare EAN

mai multe...
telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048