Telverde: 08008-288 643

Noutati

Flir Reporter Pro - redactare de rapoarte profesioniste si convingatoare

Flir Reporter este un software puternic pentru crearea de rapoarte extinse, profesioniste, compatibil cu noile TripleFusion, Picture-in-Picture, sisteme de operare Microsoft si Word.

Functionalitate predictiva - Adaugare automata a coordonatelor GPS pe imagini.

TripleFusion Picture in Picture - Caracteristica Picture-in-Picture (PIP) usureaza si eficientizeaza realizarea rapoartelor. Pur si simplu descarcati imagini in infrarosu si vizibil in programul Reporter Pro. Casute de dialog usor de folosit si functii drag-and-drop va ajuta sa suprapuneti mici imagini IR in interiorul fotografiei. Puteti muta si dimensiona imaginea PIP in fotografie, pentru a evidentia nivelul detaliilor potrivite in raport. Flir Reporter Pro va face imaginile mai vizibile si usor de inteles.

Generarea de rapoarte automate - Flir Reporter Pro usureaza crearea de rapoarte personalizate (ex. permite inserarea de logo-uri). ReportWizard va ghideaza pas cu pas, combinand toate datele de inspectie IR – imagini vizuale si IR, temperaturi masurate si note textuale – intr-un raport de mentenanta profesionist si usor de interpretat. Pentru a crea rapoarte de inspectie IR, dintr-o singura miscare, trageti pur si simplu fisierul cu imaginea peste iconita Rapid ReportManager (bazat pe formulare de rapot predefinite) si raportul este generat imediat.

Compatibilitate GPS - Clientii care folosesc dispozitivele Flir P660/B660/SC660 au functia GPS integrata. Flir Reporter Pro adauga automat coordonatele GPS in raportul dumneavoastra. Dati click pe iconita Google Maps din raport si navigati la imaginea din satelit pentru a obtine detalii legate de harta, directie, longitudine, latitudine si alte detalii. FLIR Reporter Pro 8.3 suporta noua caracteristica GPS pe camerele cu infrarosu P660, B660 si SC660. imaginile descarcate contin coordonate GPS, care pot fi integrate in raport.

Functionalitate predictiva - Flir Reporter Pro este un instrument puternic care va ajuta sa urmariti informatiile termice relativ la dispozitivele de supraveghere termica. Inarmat cu aceste informatii puteti determina mai usor cand sunt necesare proceduri de mentenanta. Urmariti performanata termica, in timp, cu ajutorul tabelelor si graficelor.

Caracteristici avansate - Flir Reporter Pro include numeroase alte caracteristici: zoom digital, modificari ale paletei de culori, inregistrarea de comentarii vocale pe teren, calcule automate cu ajutorul instrumentelor puternice si functia, salvatoare de timp, ΔT. Sumarul instant al raportului poate fi creat cu ajutorul instrumentului Summary Table. Graficele de profil al liniei si histogramele faciliteaza o analiza mai avansata.

Caracteristici:

  • Design si layout flexibil
  • Integrare totala cu Microsoft Word
  • Analiza a temperaturii
  • Generare ghidata a raportului
  • TripleFusion Picture in Picture (mobila, dimensionabila, scalabila)
  • Generare automatica a raportului (drag and drop)

 

 

Arhiva

 
noutati

Ultimele Stiri

Lansare Motorola MC18

mai multe...

Zebra preia Motorola

mai multe...

NOU!!! - Cititoare carduri de sanatate

mai multe...

MC3200 - lansare in 24 iunie 2014

mai multe...

Motorola lanseaza versiunea STANDARD a terminalului TC55

mai multe...

Alocare coduri de bare EAN

mai multe...
telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048