Telverde: 08008-288 643

Noutati

Microscan MINI HAWK cu ESD

Microscan, lider global in domeniul tehnologiei machine vision si al solutiilor de iluminare, anunta lansarea unui model cu siguranta ESD, facand parte din linia de produse MINI HAWK.

Constructia ultra compacta a dispozitivului MINI HAWK ESD Safe, combinata cu optica de inalta rezolutie si algoritmii de decodare Microscan X-Mode, permit citirea de la mica distanta chiar si a celor mai complicate coduri DPM (direct partmark) pe articole sensibile ESD si componente din aplicatii electronice.

Descarcarea electrostatica (ESD) si prejudiciul pe care il poate provoca pe componentele sensibile, duce la probleme de garantie. Producatorii de hard disk-uri, ansambluri de placi cu circuite si semiconductori au nevoie de o solutie de trasabilitate, lucrand cu componente electronice care pot fi deteriorate chiar si de cantitati reduse de electricitate statica.

Producatorii care au nevoie de coduri de bare permanente 1D si 2D, de inalta calitate, se indreapta catre tehnologii de insertie laser sau alte DPM, ca si inlocuitor pentru etichetele printare autoadezive.

Noul imager, fix, de mici dimensiuni, de la Microscan, poate fi integrat cu usurinta si in deplina siguranta in orice proces de asamblare sensibil ESD pentru a citi coduri de bare 1D si 2D direct pe fiecare parte.

Carcasa unica, din nichel, securizata ESD, recomanda imager-ul MINI HAWK ca fiind cea mai eficienta solutie pentru aplicatii sensibile ESD.

Imager-ul MINI HAWK ESD Safe dispune de algoritmi de decodare Microscan X-Mode pentru citirea codurilor de bare 1D si 2D (inclusiv DPM), deteriorate, distorsionate sau cu contrast nepotrivit. In plus fata de cele mai agresive tehnologii de decodare disponibile, X-Mode ofera o setare usoara si instalare in aproape orice aplicatie de automatizare.

Microscan MINI HAWK ESD Safe, compatibil RoHS / WEE, include in plus focusare automata, indicatori vizibili de performanta si ambele configuratii (de mare viteza si de rezolutie inalta).

Detalii si specificatii Microscan MINI HAWK.

 

Arhiva

 
noutati

Ultimele Stiri

Lansare Motorola MC18

mai multe...

Zebra preia Motorola

mai multe...

NOU!!! - Cititoare carduri de sanatate

mai multe...

MC3200 - lansare in 24 iunie 2014

mai multe...

Motorola lanseaza versiunea STANDARD a terminalului TC55

mai multe...

Alocare coduri de bare EAN

mai multe...
telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048