Telverde: 08008-288 643

Noutati

Printronix P7000HD - prima imprimanta line matrix cu functii PostScript si PDF prin intermediul tehnologiei OpenPrint

Cea mai noua linie de imprimante line matrix, Printronix P7000HD combina robustetea si flexibilitatea printarii industriale cu performanta grafica necesara in mediile moderne ERP.

Conectivitatea facila si instantanee a fisierelor PostScriptum si PDF permit administratorilor IT sa instaleze rapid noi formulare si documente pe imprimantele Printronix Line Matrix in medii care utilizeaza software ERP.

Tehnologia OpenPrint este compatibila cu planificarea resurselor in mediile moderne (ERP), inclusiv cu Oracle, SAP, Linux si Windows.

OpenPrint este acum disponibil pe imprimantele line matrix ale seriei Printronix P7000 HD. Este pentru prima data cand o tehnologie pentru misiuni critice, de mare volum, este adusa pe piata, combinand flexibilitatea si performatele grafice exinse cu fiabilitatea exceptionala, pretul redus de printare si avantajele de mediu unice ale imprimantelor line matrix.

Platforma OpenPrint ofera clientilor o oportunitate nemaiintalnita pentru a implementa robustetea industriala a tehnologiei line matrix in mediile ERP.

Suportul oferit de cele mai uzuale sisteme de operare creste nivelul de conectivitate si productivitate

Familia P7000HD OpenPrint, de imprimante line matrix, produce coduri de bare scanabile, texte si fonturi de inalta calitate (de la sase puncte pana la dimensiuni tip poster) in interiorul imprimantei. Introducerea functiilor PostScript si PDF permite utilizatorilor line matrix sa se bazeze pe imprimantele Printronix atunci cand migreaza spre un mediu IT modern, fara a fi nevoie de drivere complicate de instalare in retea.

Inlocuire ieftina a imprimantelor seriale, de mare viteza, dot matrix si laser

Imprimantele line matrix Printronix OpenPrint sunt performeri superiori in aplicatii de printare critice, chiar si in medii de lucru solicitante. Cele mai noi modele ale seriei P7000HD, cu OpenPrint, au un timp de nefunctionare si costuri de operare reduse. Cartusele pentru imprimante line matrix rezista mai mult si sunt de sase ori mai ieftine decat cele pentru imprimante laser. Acest lucru este important in medii de productie in care costul consumabilelor domina costul total de proprietate.

Prietenoase cu mediul

Seria de imprimante line matrix Printronix OpenPrint P7000HD este calificata ENERGY STAR, oferind costuri energetice operationale reduse, comparativ cu imprimantele laser. Alte avantaje referitoare la mediu: mai putine deseuri din consumabile, folosirea de hartie reciclata, usurinta in reciclarea hartiei printate, impact redus asupra stratului de ozon, etc.

Familia OpenPrint Printronix P7000HD a fost conceputa pentru a rezista ani indelungati.

Detalii si specificatii Printronix P7000HD

 

Arhiva

 
noutati

Ultimele Stiri

Lansare Motorola MC18

mai multe...

Zebra preia Motorola

mai multe...

NOU!!! - Cititoare carduri de sanatate

mai multe...

MC3200 - lansare in 24 iunie 2014

mai multe...

Motorola lanseaza versiunea STANDARD a terminalului TC55

mai multe...

Alocare coduri de bare EAN

mai multe...
telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048