Telverde: 08008-288 643

Noutati

Zebra ZE500 - motor de printare

Zebra Technologies introduce motorul de printare ZE500 pentru medii tehnice solicitante. Acesta maximizeaza productivitatea in aplicatii din domeniul alimentar, productie, logistica si transport.

Producatorul Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) este recunoscut ca si lider global in domeniul tehnologiilor care extind vizibilitatea, in timp real.

Acest nou membru in familia de imprimante termice Zebra a fost conceput pentru a fi folosit intr-o varietate de aplicatii critice, de mare volum. Motorul de printare e proiectat pentru a fi integrat de catre partenerii Zebra intr-o varietate de aplicatii gen „printeaza si aplica”, in medii de lucru solicitante dpdv tehnic, pentru a imbunatatii productivitatea si eficienta operationala.

Motorul de printare ZE500 reprezinta un membru important in familia Zebra. Poate fi folosit cu brio in medii expuse la praf si alte particule, fara a afecta durata de functionare maxima si sporind productivitatea in productie si pe liniile de impachetare.

Carcasa sigilata a imprimantei o protejeaza in medii de lucru solicitante, include optiunea de incarcare laterala si un panou frontal cu interfata, care ofera flexibilitate si face fata in aplicatii complexe. Componentele sunt de calitate, durabile, facand din Zebra un lider in domeniu. Designul inovativ si mecanismul capului de printare permit realizarea fara probleme a mentenantei, calitatea printarii fiind optima, pe o gama variata de tipuri media.

Motoarele de printare sunt integrate cu usurinta de catre partenerii Zebra intr-un sistem complet de printare si aplicare pe etichetele produselor, paleti, cutii si cartoane, rapid si usor, cu mare precizie.

Imprimanta Zebra ZE500 permite organizatiilor sa isi imbunatateasca eficienta intr-o varietate de aplicatii, inclusiv:

 • Productie – etichetare produs, cutie si paleti
 • Transporturi si logistica – etichete de livrare si conformitate
 • Industria alimentare – etichetare cutii si paleti, etichete de conformitate
 • Zebra ZE500 suporta o gama larga de instrumente software Zebra care simplifica instalarea si mentenanta.

  Detalii si specificatii Zebra ZM500

   

  Arhiva

   
  noutati

  Ultimele Stiri

  Lansare Motorola MC18

  mai multe...

  Zebra preia Motorola

  mai multe...

  NOU!!! - Cititoare carduri de sanatate

  mai multe...

  MC3200 - lansare in 24 iunie 2014

  mai multe...

  Motorola lanseaza versiunea STANDARD a terminalului TC55

  mai multe...

  Alocare coduri de bare EAN

  mai multe...
  telverde: 08008-288643
   

  AutoID by SOFA SOFT SRL

  http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
  E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
  Telefon:+40.256.494.285
   +40.372.746.184
  Mobil:+40.722.362.296
   +40.731-AutoID
   +40.731.288.643
  Fax:+40.256.288.048