Telverde: 08008-288 643

Parteneri

Intermec

FLIR

FLIR proiecteaza si produce sisteme imaging termice, mobile, care pot detecta si masura diferente de temperatura.

Camerele cu infrarosu FLIR sunt utile in aplicatii comerciale si industriale precum: realizarea de audituri energetice, identificarea deteriorarilor produse de umiditate, localizarea uzurii mecanice, controlul echipamentelor, justificarea reparatiilor, mentenanta preventiva si predictiva, cercetare si dezvoltare, testari si masuratori, detectarea pierderilor de caldura si analiza stiintifica, etc.

 
Microscan

Microscan

Lider in solutii de automatizare, cu cititoare fixe de mare performanta, fiabile si calitative pentru linii de productie, sortare, conveioare, etc.
Furnizor de dispozitive ce nu trebuie sa lipseasca operatorilor din industria spatiala, aparare, aeronautica.

 
CODE

CODE

CODE este lider tehnologic in sisteme de citire a codurilor de bare bazate pe imagini.

Folosind optica avansata, multirezolutie, impreuna cu un sistem de comunicare Bluetooth, fara eroare, intr-o carcasa ergonomica, unica, special conceputa pentru operatori mobili, produsele CODE sunt utile in aplicatii critice din domeniul sanatatii, sigurantei publice, in linia de productie, transporturi, etc.

Cititorele CODE sunt singurele area imagere 2D din industrie, care dispun de tehnologia patentata de reducere a reflexiei. Ele dispun de optica patentata cu doua lentile, extinzand raza vizuala a imagerului. Apar doua campuri vizuale diferentiate, unul high density si unul cu unghi lat.

 
Stay-Linked

StayLinked

StayLinked, cu arhitectura sa subtire Client2Host™ depaseste toate provocarile asociate cu desfasurarea terminalelor wireless in intreprinderea dumneavoastra, oferind:
Pastrarea tuturor sesiunilor de aplicatii wireless
Configurarea, monitorizarea si controlul centralizat, wireless, al sesiunilor / dispozitivelor. Transmisii securizate end-to-end intre utilizatorii wireless si aplicatiile gazda.

 
Wavelink

WaveLink

WaveLink este un furnizor mondial de software pentru comunicatii wireless si dezvoltator al unei platforme ce face posibila evolutia, organizarea si desfasuarea aplicatiilor wireless in cadrul intreprinderii.

 
Symbol

Motorola – Symbol

Motorola este compania lider la nivel mondial in domeniul comunicatiilor. Tehnologia Symbol a fost preluata de Motorola in 2007. Noua afacere va fi lider in domeniile infractructurii wireless in intreprinderi (WLAN), retelelor, scanarii codurilor de bare, solutiilor de identificare pe baza de frecventa radio (RFID), design de retea si management software, inclusiv aplicatii de securitate.

 
Intermec

Intermec

Decodoare de coduri de bare, printere de coduri de bare, cititoare de simboluri, scanere de coduri de bare, controlere de interfata, etichete & ribon-uri, computere si terminale portabile, produse wireless, software.

 
Honeywell - Hand Held Products

Honeywell - Hand Held Products

Decodoare de coduri de bare, cititoare de simboluri, scanere de coduri de bare, cititoare de cecuri, scanere cordless, cititoare de benzi magnetice, terminale portabile, terminale pentru captura/tranzactionare a semnaturii, produse wireless, verificatoare, accesorii.

 
Datamax

DataMax

DataMax este un subsidiar al Dover Corporation (DOV), specializat in design, productie si marketing al produselor pentru etichetare RFID si coduri de bare, inclusiv imprimante termale, etichete din diverse materiale si ribon-uri pentru transfer termal. Datamax isi comercializeaza produsele exclusiv printr-o retea de reselleri, in mai mult de 65 de tari.

 
IBM

IBM

Lider in solutii de Point of Sale, servere, solutii de stocare si nu numai. Ofera sertare pentru bani (la casele de marcat), terminale, tastaturi, scanere laser, Netfinity, display-uri, pachete EPoS, monitoare EPoS, terminale EPoS, imprimante, accesorii.

 
Zebra

Zebra – Zebra Card Printers

Zebra ofera solutii inovatoare si de incredere in domeniul printarii codurilor de bare, pentru afaceri si guverne din 90 de tari. Cu peste 30 de ani de experienta si aproape 3 milioane de utilizatori, Zebra este considerata cea mai respectabila marca de catre 90 % din companiile aflate in topul Fortune 500.

 
Trovan

Trovan

Solutii de trasabilitate, bazate pe RFID, pentru animale – urmarire in timp real a stocului.

 
Datalogic

Datalogic – PSC

Datalogic Mobile ofera o gama larga de solutii si produse ce pot ajuta intreprinderea dumneavoastra sa-si indeplineasca obiectivele, depasindu-va asteptarile.
Datalogic Scanning este lider in productia de scanere de inalta performanta pentru Pos-uri in retail si produse robuste de scanare/dimensionare in scop general.

 
O'neil Printers

O'Neil

O'Neil este lider in tehnologia printarii mobile robuste.

 
Elo Touch

Elo

Lider in touch screen-uri de calitate pentru HORECA si alte aplicatii industriale.

 
NCR

NCR

NCR poseda un portofoliu cuprinzator de produse pentru retail si sanatate, incluzind terminalele NCR RealPOS, imprimante si periferice POS, precum si scanere de coduri de bare RealScan.

 
Ithaca

Ithaca

Imprimante pentru chitante/jurnal/validare, ribon-uri, accesorii.

 
Metrologic

Metrologic

Furnizor de cititoare pentru coduri de bare in mediu industrial si de retail, scanere manuale si omnidirectionale, terminale mobile pentru colectarea datelor.

 
Denso

Denso

-

 
Baracoda

BaraCoda

Deschizator de drumuri in domeniul cititoarelor de coduri de bare RFID si Bluetooth wireless, BaraCoda serveste doua piete complementare: aplicatiile mobile si aplicatiile in-premise.

 
Socket Mobile

Socket

Socket Mobile ofera o platforma in totalitate integrata, flexibila si usor de optimizat, cu toate perifericele necesare scanarii si conectarii. Sistemul Socket aduce exact functiile potrivite, personalizate pentru a veni in intampinarea nevoilor firmei dumneavoastra si pentru a va oferi mobilitate in afaceri.

 
t+t Netcom

T+t netcom

Cu sediul la Munchen, T+t netcom AG dezvolta, produce si distribuie pe piata produse profesionale, industriale (PDA-uri) utilizabile in conditii extreme. Produsele si solutiile noastre in ceea ce priveste mobilitatea in afaceri permit utilizatorului sa inregistreze virtual orice informatie, sa o expedieze/receptioneze wireless si sa o updateze.

 
Printronix

Printronix

infiintat acum 30 de ani, Printronix Inc. este lider la nivel mondial in ceea ce priveste solutiile de printare la nivel industrial si de back-office.

 
Cherry

Cherry

Dispozitive de introducere a datelor si tastaturi pentru computere: cititoare de carduri, recunoastere a amprentelor digitale, cititoare de benzi magnetice.

 
 
parteneri telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048