Telverde: 08008-288 643
ACS

ACS

ACS - cititoarelor de carduri inteligente. ACS dezvolta si distribuie cititoare si sisteme de operare a cardurilor inteligente (COS) pentru a facilita implementarea in diverse aplicatii si industrii. Produsele ACS sunt compatibile cu majoritatea standardelor industriale, asigurand operarea in siguranta. ACS ofera si personalizare pentru anumite produse, astfel incat acestea sa se potriveasca cat mai bine nevoilor dumneavoastra.
 
Amplicon

Amplicon

Amplicon – Calculatoare industriale Amplicon are o experienta de peste 35 de ani in productia de calculatoare industriale, comunicare date, masurare si control. Ofera solutii de securizare automatizata pentru integratorii de sisteme, OEM-uri si in productie.
 
Bartec

Bartec

Bartec – Terminale mobile Avand un portofoliu foarte extins , BARTEC Gmbh ofera solutii si componente pentru sisteme complexe de incalzire, mentinere de temperaturi si protectie la inghet, cutii de conexiuni si jonctiune, precum si echipamente de comanda si control pentru acestea, terminale mobile, telecomenzi, analizoare, sisteme de vizualizare, PC-uri, etc.
 
Cab

Cab

CAB – Imprimante CAB stabileste noi standarde tehnologice in dezvoltarea si productia de dispozitive si sisteme pentru etichetarea si marcarea de produse. Firma CAB produce imprimante de coduri de bare, imprimante de etichete si sisteme de printare si aplicare. Clientii beneficiaza de printare calitativa, cu dispozitive adaptate nevoilor personale.
 
Casio

Casio

Casio – Terminale mobile Cuvantul de ordine al firmei Casio este “creativitate” – reprezentand angajamentul prin care ofera societatii: originalitate si utilitate. Produsele cu functii inovatoare ajuta oamenii in activitatile zilnice si tine societatea in miscare. Casio produce: terminale mobile, camere digitale, ceasuri, telefoane celulare, micro antene, etc.
 
Cherry

Cherry

Cherry - Tastaturi Tastaturile Cherry avansate si performante dispun de dispozitiv pentru recunoasterea amprentei digitale si cititor de carduri si banda magnetica integrat. Isi gasesc aplicabilitatea in retail, banci, universitati, hoteluri, etc, sporind eficienta si securitatea sistemului de procesare a tranzactiilor.
 
CipherLab

CipherLab

CipherLab – Scanere si terminale mobile CipherLab este lider mondial in domeniul solutiilor AIDC pentru o gama larga de industrii. Experienta CipherLab se manifesta in domeniul scanerelor, terminalelor mobile si design de procese. Rezultatul? Lanturi de aprovizionare, service pe teren si operatiuni de retail mai eficiente; costuri reduse in toate sectoarele afacerii, etc. CipherLab este un partener calificat care ofera intreprinderilor (mici, mijlocii si mari) solutii valoroase, performanta si calitate.
 
Citizen

Citizen

Citizen - Imprimante Citizen este lider in America de Nord in domeniul electronicelor speciale inclusiv mecanisme OEM, imprimante OEM, imprimate POS, imprimante kiosk si produse LCD.
 
City Ergonomics

City Ergonomics

City Ergonomics este o companie cu sediul in Regatul Unit al Marii Britanii, infiintata de un fizioterapeut ergonomist. Te asiguram ca toti clientii nostri au parte de un nivel ridicat al serviciilor oferite de noi si se bucura de colaborarea stransa pe care o avem cu distribuitorii nostri.   Daca esti in cautarea unui mouse ergonomic care sa iti imbunatateasca confortul si precizia, mouse-ul DXT2 este ideal pentru tine. Mouse-ul ergonomic DXT2 se bazeaza pe functionarea naturala a corpului uman si pe cercetarii stiintifice.
 
CODE

CODE

CODE - Cititoare coduri de bare CODE este lider tehnologic in sisteme de citire a codurilor de bare bazate pe imagini, de ultima generatie. Folosind optica avansata, multi-rezolutie, impreuna cu un sistem de comunicare Bluetooth, fara eroare, intr-o carcasa ergonomica, unica, special conceputa pentru operatori mobili, produsele CODE sunt utile in aplicatii critice din domeniul sanatatii, sigurantei publice, in linia de productie, transporturi, etc. Cititoarele de coduri de bare CODE dispun de optica patentata cu doua lentile, extinzand raza vizuala a imagerului. Apar doua campuri vizuale diferentiate, unul high density si unul cu unghi lat. Utilizatorul are astfel un singur dispozitiv care va sti, intuitiv, care camp sa-l foloseasca pentru a citi fie coduri de bare foarte late, fie coduri de bare mici, dense. Puteti schimba astfel aplicatia, fara a schimba si cititorul de coduri de bare. Suprafetele lucioase, curbate sau valuroase pot reflecta lumina ambientala in camera, reducand astfel acuratetea scanarii. Cititorele CODE sunt singurele area imagere 2D din industrie, care dispun de tehnologia patentata de reducere a reflexiei, functie ce imbunatateste semnificativ rata de citire. Cititoarele de coduri de bare CODE au multiplii indicatori de feedback – LED-uri, semnale audio si vibratii pentru a va garanta ca operatorul ia cunostinta de reusita citirii.
 

Dascom

DASCOM - Imprimante matriceale De peste 3 decenii Dascom a fost implicat in dezvoltarea solutiilor de printare, telecomunicatii si studiul tehnologiilor avansate – servind nenumarati clienti la nivel mondial. Cu extindere la nivel mondial in peste 200 de tari, solutia noastra avansata ajuta afacerile, mai mici sau mai mari, sa-si maximizeze eficienta.
 
Datacard

Datacard

Datacard - Imprimante de carduri Datacard ofera tehnologii pentru securizarea identitatii si a tranzactiilor in medii fizice si digitale. Datacard se ocupa, printre altele, cu realizarea de carduri instant sau in cantitati mari.
 
Datalogic

Datalogic

Datalogic – Scanere si terminale mobile Datorita tehnologiei avansate, designului inteligent si fiabilitatii exceptionale, produsele Datalogic pot satisface nevoile oricarei aplicatii. Datalogic stabileste standarde industriale de peste 30 de ani. Compania a luat nastere in anul 1982 ca Datalogic Optic Electronics si a devenit mai apoi Datalogic Inc.
 
Datamax - O’Neil

Datamax - O’Neil

Datamax-O’Neil este un furnizor global, atent la cererile clientilor. Asculta, intelege si apoi ofera solutii de printare care minimizeaza riscurile si maximizeaza eficienta, siguranta si calitatea. Concepem si fabricam una dintre cele mai complexe serii de produse, solutii de printare pentru etichete si chitante. Produsele companiei se adreseaza unei arii vaste si variate de aplicatii. Datamax-O’Neil inseamna integritate, performanta si dedicatie pentru excelenta.
 
Distelkamp Electronic

Distelkamp Electronic

Di-Li - Microscoape Cu o activitate de peste 20 de ani in domeniu, Distelkamp Electronic (Di-Li) produce microscoape digitale pentru domeniul medical, microscoape capilare si microscoape de mana pentru dermatologie.
 
Elo TouchSystems

Elo TouchSystems

Elo - Touchscreen Touchscreen-urile si monitoarele Elo sunt disponibile pentru o gama larga de utilizatori, din punctul de vanzare pana in kiosk-uri, domeniul medical si al echipamentelor medicale, sisteme de jocuri, etc.
 
Epson

Epson

Epson - imprimante coduri de bare Cunoscuta pentru tehnologia de inalta precizie, ergonomia si structura compacta a produselor sale, firma Epson va aduce anii de experienta in domeniul tiparirii de etichete. Echipa de dezvoltatori a creat o serie de modele extrem de compacte, proiectate pentru a indeplini nevoile clientilor acasa, la birou si la nivel industrial. Etichetele sunt perfect dimensionate si tiparite automat, cu o perforatie pe spate, facandu-le usor si rapid de dezlipit si atasat.
 
Evolis

Evolis

Evolis – Imprimante de carduri Evolis concepe, produce si comercializeaza o gama larga de solutii de printare pe carduri. Aceste imprimante sunt dotate cu optiuni de personalizare pentru carduri si ecusoane grafice, magnetice si electrice (carduri RFID, cu chip, prin contact sau fara). Evolis doreste sa faca accesibila printarea pe carduri de plastic.
 
Extech

Extech

Extech - Instrumente de masurare Extech este un producator si supplier a 15 mari categorii de dispozitive tehnice: multimetre, clampmetre, testere electrice, instrumente de masurare a luminii, sunetului, temperaturii, umiditatii,calitatii apei, etc. Compania isi face simtita prezenta in domeniul electric, HVACR, constructii, productie, procese si automatizari, mediu inconjurator, testare electronice, mentenanta, etc. Performanta in tehnologie se regaseste chiar si in numele companiei EXcellence TECHnology.
 
Fargo

Fargo

Fargo – Imprimante de carduri Fargo ofera solutii fiabile in domeniul printarii cardurilor, pe una sau ambele fete. Tipareste pe carduri inteligente, cu sau fara contact, carduri proxi si ecusoane.
 
Flir

Flir

Flir – Termografie Flir proiecteaza si produce sisteme imaging termale, mobile, care pot detecta si masura diferente de temperatura. Aceste dispozitive sunt utile in aplicatii comerciale si industriale precum: mentenanta preventiva si predictiva, cercetare si dezvoltare, testari si masuratori, detectarea pierderilor de caldura si analiza stiintifica. Reteaua de distributie, aflata in expansiune continua, a permis producatorului Flir sa penetreze piete noi sau deja existente.
 
Glacier

Glacier

Glacier – Calculatoare industriale Linia de calculatoare industriale Glacier a fost conceputa pentru a asigura platforma fiabila de care aveti nevoie pentru a organiza date, echipamente, persoane si logistica cu eficienta maxima. Indiferent daca faceti inventarul in depozit, refaceti ruta unui vehicul aflat deja in miscare sau trebuie sa transmiteti informatii operatorilor mobili, calculatoarele robuste de la Glacier va ajuta sa realizati operatiunea mai rapid si mai precis. Calculatoarele industriale si echipamentul portabil Glacier conecteaza in retea diferitele sectoare ale intreprinderii dumneavoastra.
 

HID Global

HID Global - Cititor carduri de sanatate HID Global este lider recunoscut in produse, servicii si solutii legate de crearea, managementul si utilizarea securizata a identitatii. Recunoscut pentru calitate exceptionala, designul inovator si activitatile de pionierat, HID Global este furnizor pentru OEM-uri, integratori si dezvoltatori, servind o varietate de piete inclusiv: controlul accesului, securitatea IT, managementul de autentificare / acreditare, personalizarea cardurilor, managementul vizitatorilor, carduri de identitate guvernamentala si tehnologii de identificare pentru o varietate de aplicatii.
 
Honeywell

Honeywell

Honeywell – Scanere, terminale si verificatoare Honeywell ofera solutii mobile performante in domeniul dispozitivelor de colectare a datelor, a imprimantelor, radiourilor cu doua cai, telefoanelor wireless si sistemelor cu sursa de alimentare neinteruptibila (UPS). Toate acestea de calitate exceptionala. Honeywell este lider in domeniul tehnologiei si managementului mobil.
 
Impinj

Impinj

Impinj – RFID UHF Gen 2 Impinj Inc. este cel mai important furnizor mondial in domeniul solutiilor UHF Gen 2 RFID. Impinj ofera o gama larga de produse si solutii precum: tag chip-uri performante, cititoare, chip-uri cititoare, software, antene si integrare de sistem. Produsele Impinj ofera performanta, integrare si preturi fara precedent, in aplicatii din numeroase domenii, inclusiv managemntul inventarului, urmarirea bunurilor, autentificare si numerotare.
 
Intermec

Intermec

Intermec – Imprimante si scanere Intermec produce dispozitive pentru colectarea automata, wireless sau wired, a datelor. Intermec ofera utilizatorului final raspunsuri si solutii complete pentru organizarea lantului de aprovizionare.
 
J2

J2

J2 - Monitoare touchscreen J2 este o firma britanica specializata in productia de calculatoare touchscreen, monitoare LCD touchscreen si hardware in punctul de vanzare, pentru retail, servicii si industrie de divertisment. Cu peste 50.000 de unitati functionale in intreaga lume, J2 a devenit optiunea liderilor EpoS, cu costuri de proprietate imbatabile, o gama de produse extrem de extinsa, inovatoare si exceptional de fiabila. Inginerii de design pot personaliza orice produs conform nevoilor clientilor si cerintelor de mediu. Produsele J2 suporta ambele tehnologii: rezistiva si infra-rosu.
 
Kinesis Corporation

Kinesis Corporation

Kinesis Corporation a fost fondata in februarie 1991, cu scopul de a dezvolta o tastatura ideala din mai multe puncte de vedere: confort si productivitate. Dupa o cercetare ampla, tastatura Kinesis - modelul 100, a fost lansata pe piata in anul 1992. Acest produs este patentat in S.U.A. si in alte tari din intreaga lume. Modelul 100 a fost prima tastatura ergonomica intrata in productie de serie din Statele Unite si se bazeaza pe amplasarea pe o suprafata traditionala a literelor. Au trebuit dezvoltate noi tehnici de productie, care trebuiau brevetate pentru a facilita procesul de fabricatie pentru o tastatura care nu avea nici o suprafata mai intinsa care sa fie plana. Succesul in ameliorarea durerilor specific sindromului canalului carpian (RSI) dificil a tastaturii dezvoltate de Kinesis este remarcabil si a fost fara precedent.
 
LXE

LXE

LXE – Terminale mobile LXE produce terminale mobile robuste, montabile pe vehicul sau manuale. LXE ajuta companiile sa-si extinda reteaua la operatorii mobili, in conditii solicitante oferindu-le terminale wireless fiabile, rezistente si usor de folosit.
 
Microplex

Microplex

Microplex - Imprimante Imprimantele Microplex sunt utilizate in cadrul a numeroase tipuri de aplicatii, de la etichete cu coduri de bare la etichete cu adrese. Procesul de printare nu afecteaza adezivul de pe etichete. Produsele Microplex sunt capabile sa tipareasca pe etichete cu folie metalica si alte medii dificile.
 
Microscan

Microscan

Microscan – Scanere fixe si mobile Microscan este cel mai important producator de scanere si decodoare fixe pentru domeniul industrial, in aplicatii din linia de productie.
 
Noax

Noax

Noax – Calculatoare industriale Calculatoarele industriale robuste si fiabile Noax impun standarde legate de igiena si siguranta in domenii industriale, deoarece au fost concepute in mod special pentru utilizare indelungata, in medii extreme. In ceea ce priveste rezistenta la socuri, vibratii, umiditate, apa, ulei sau parf, calculatoarele industriale Noax isi dovedesc zilnic fiabilitatea. Computerele industriale Noax sunt construite conform indicelui de etanseizare IP65 (pana la IP67 si IP69k) complet sigilate si fara ventilatoare externe. Componentele interne sunt si ele performante.
 
Printek

Printek

Printek- Imprimante Ca lider mondial in domeniul imprimantelor industriale, Printek va ofera robustete, mobilitate si viteza mare de printare. Imprimantele PrintekMobile sunt proiectate pentru a rezista in medii de lucru solicitante. Imprimantele, cu tiparire direct termala, sunt potrivite in aplicatii de service pe teren, contabilizarea rutelor, in productie, retail, transport, siguranta publica, depozite si distributie. Puteti tipari facturi, chitante, etichete, bilete si orice alt document utilizat in domeniu.
 
Printronix

Printronix

Printronix – Imprimante Printronix este lider de piata in domeniul solutiilor de printare pentru lanturile de aprovizionare multi tehnologice. Avand sediul in California, Printronix acopera piete pe tot globul, cu o gama de dispozitive concepute conform dorintelor clientilor. Ca si companie globala, Printronix a conceput imprimante care ofera suport multi-lingvistic.
 
Psion

Psion

Psion – Terminale mobile si terminale montabile pe vehicule Pentru mai mult de 4 decenii, companii din toata lumea au apelat la Psion pentru a beneficia de experienta si inovatie in domeniul solutiilor AutoID. Raspundem nevoilor clientilor pentru a crea si construi produse care performeaza bine acum si sunt pregatite pentru o adaptare ulterioara in functie de nevoile afacerii. Psion ofera cel mai bun cost total de propretate, optiuni de neegalat si flexibilitate pentru clienti, cu aplecare catre inovare, calitate si service.
 
Ratiotec

Ratiotec

Ratiotec – masini de numarat bani In anul 2003 Ratiotec a identificat o nisa in domeniul dispozitivelor de numarat bani pentru sectorul de retail din Europa. In perioada imediat urmatoare a lansat pe piata germana, o masina de numarat bancnote, cu pret sub 1000 euro. In zilele noastre numeroase companii de varf europene, in numeroase sectoare de lucru, folosesc produsele Ratiotec. Puteti obtine de la Ratiotec produse inteligente, la preturi rezonabile, cu consiliere prietenoasa si competenta, rapide si cu service flexibil.
 
Ring

Ring

Ring - Imprimante/Aplicatoare Ring si-a inceput activitatea in urma cu 20 de ani cand au aparut codurile de bare pentru identificarea produselor, iar de atunci continua sa lanseze pe piata produse noi precum aplicatoare, imprimante in 4 culori, imprimante de etichete electrofotografice, imprimante pentru etichete bicolore.
 
Sato

Sato

Sato – Imprimante Compania Sato produce imprimante pentru etichete de coduri de bare. Printarea se realizeaza prin transfer termic sau direct termic.
 
Seagull

Seagull

Seagull - Software pentru editarea etichetelor cu coduri de bare Cu mii de utilizatori in peste 150 de tari, Seagull BarTender este lider in domeniul design-ului si al printarii de etichete, coduri de bare si tag-uri RFID. BarTender reprezinta solutia perfecta pentru orice aplicatie de printare sau editare precum: etichete, printare si aplicare, marcare directa pe componente si ambalaje, codarea cardurilor inteligente, etc. Cea de-a 4 versiune beneficiaza de o varietate de caracteristici, oferind satisfactie pentru orice nevoie si buget.
 
Star Micronics

Star Micronics

Star Micronics – Imprimante Imprimantele Star Micronics ofera performanta exceptionala in punctele de vanzare. Indiferent daca aveti nevoie de o imprimanta termala sau prin impact, Star Micronics are pentru dumneavoastra o solutie ieftina si fiabila.
 
Symbol / Motorola

Symbol / Motorola

Symbol / Motorola – Scanere si terminale mobile Symbol Technologies (acum parte a concernului Motorola) ofera o gama larga de tehnologii, produse, parteneriate si suport, necesare pentru managementul datelor la nivel industrial. Partile componente ale acestui proces: scanarea laser, terminalele mobile si tehnologia wireless LAN – sunt cele 3 elemente esentiale pentru a transforma in informatii datele stocate in codurile de bare.
 
Teklynx

Teklynx

Teklynx – Software editare etichete Cu peste 30 de ani de experienta, TEKLYNX International este cel mai important dezvoltator de solutii software pentru editarea etichetelor cu coduri de bare. Teklynx creeaza tehnologie intuitiva, care se integreaza cu usurinta in aplicatii noi sau procese deja existente.
 
Toshiba TEC

Toshiba TEC

Toshiba TEC – Imprimante Toshiba TEC va ofera imprimante de inalta calitate, fiabile, ieftine si usor de folosit. Compania isi imbunatateste constant produsele pentru a veni in intampinarea cerintelor utilizatoruluii.
 
TSC

TSC

TSC – Imprimante TSC Auto-ID Technology este o companie in curs de dezvoltare pe piata imprimantelor termale de coduri de bare. Cu o experienta de aproape 20 de ani de proiectare si productie, TSC va ofera o gama larga de produse: de la imprimante „entry lavel” pana la dispozitive performante, mobile. Produsele sunt certificate ISO9001, robuste, constructie independenta si usor de folosit.
 

UCARE / CARESTAR

 UARE / CARESTAR - Producător cu experință de peste 25 de ani pentru produse medicale conform directive EU 93/42/EEC.
 
Unitech

Unitech

Unitech – Scanere si tastaturi Unitech produce o gama larga de dispozitive AutoID: decodoare de coduri de bare, tastaturi, scanere, terminale fixe si mobile.
 
Zebra

Zebra

Zebra – Imprimante Zebra ofera solutii inovatoare si fiabile in domeniul printarii etichetelor si a codurilor de bare, in peste 90 de tari din intreaga lume. Cu peste 30 de ani de experienta si aproximativ 3 milioane de imprimante aflate in folosinta, Zebra este un brand de incredere.
 

Producatori

telverde: 08008-288643
 

AutoID by SOFA SOFT SRL

http://www.autoid.ro
  • Timisoara
  • Bucuresti
  • Sibiu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejat impotriva spam-urilor, pentru a vizualiza trebuie sa fie activat JavaScript-ul browserului.
Telefon:+40.256.494.285
 +40.372.746.184
Mobil:+40.722.362.296
 +40.731-AutoID
 +40.731.288.643
Fax:+40.256.288.048