CAB

Dispenser de etichete orizontal CAB HS120

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 420.00
AutoID 405.72

2.390,71 lei TVA Inclus

Stoc disponibil
< 5 buc.

Dispenser de etichete orizontal CAB HS120, Role standard sau die-cut, opțional fan-folded, Hârtie, textile, materiale plastice, inclusiv materiale transparente. Viteză de alimentare a etichetelor: Până la 200 mm/sec (HS)

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Dispenser de etichete orizontal CAB HS120

Dispenserul de etichete orizontal CAB HS120 este un dispozitiv specializat pentru distribuția precisă și eficientă a etichetelor în medii industriale și comerciale. Acest distribuitor poate manipula etichete de diferite dimensiuni și forme, cu posibilitatea de a tăia sau estompa etichetele fără a lăsa spații între ele. Iată câteva dintre specificațiile tehnice cheie pentru modelul HS120:

  • Direcția de distribuție: Orizontală (HS), ceea ce înseamnă că etichetele sunt distribuite într-o direcție orizontală.
  • Orientarea etichetei – Imaginea de imprimare: Acest model poate manipula etichete cu imaginea de imprimare pe partea de jos (bottom leading).
  • Tipuri de etichete acceptate: Distribuitorul poate manipula role standard sau die-cut de etichete, iar opțional este disponibilă opțiunea de fan-folded.
  • Materiale acceptate: Este potrivit pentru o gamă variată de materiale, inclusiv hârtie, textile și materiale plastice, inclusiv materiale transparente.
  • Viteză de alimentare a etichetelor: Acest distribuitor poate alimenta etichete cu o viteză de până la 120 mm/sec (milimetri pe secundă).
  • Diametrul exterior al rolei de etichete: Distribuitorul poate manipula role de etichete cu un diametru exterior de până la 200 mm.
  • Miezul rolei de etichete: Suportă role de etichete cu miezuri de 38 – 76 mm.
  • Greutate maximă a rolei: Acest distribuitor poate manipula role de etichete cu o greutate maximă de până la 4 kg.
  • Direcția de înfășurare: Rolele de etichete pot fi încărcate atât cu direcția de înfășurare exterioră, cât și cu direcția de înfășurare interioară.
  • Frână de etichete: Dispozitivul dispune de o frână pentru etichete care asigură distribuția sigură a acestora, menținând materialul de bază sub tensiune.

Acest distribuitor este proiectat pentru a oferi un control simplu și precis asupra procesului de distribuție a etichetelor. Cu construcția sa robustă și rezistența la praf și apă (IP65), este ideal pentru medii industriale și comerciale dificile. Distribuitorul de etichete orizontal CAB HS120 este o alegere excelentă pentru automatizarea proceselor de etichetare, asigurând distribuția etichetelor fără spații și cu eficiență maximă.

BRAND

CAB

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


Nu rata ocazia! Completează formularul de mai jos și intră în competiție pentru premiile noastre speciale. Vezi detalii

GDPR *