CAB

Dispenser de etichete orizontal CAB HS180+

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 580.00
AutoID 560.28

3.301,06 lei TVA Inclus

Stoc disponibil
< 5 buc.

Dispenser de etichete orizontal CAB HS180+, Role standard sau die-cut, opțional fan-folded, Hârtie, textile, materiale plastice, inclusiv materiale transparente. Viteză de alimentare a etichetelor: Până la 200 mm/sec (HS)

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Dispenser de etichete orizontal CAB HS180+

Dispenserul de etichete orizontal CAB HS180+ este soluția ideală pentru o distribuție precisă și eficientă a etichetelor la un preț excelent. Acest dispozitiv vă permite să distribuiți cu ușurință etichete de diferite dimensiuni și forme, cu posibilitatea de a tăia sau estompa etichetele fără a lăsa spații între ele. Cu o serie de caracteristici și funcționalități avansate, acest distribuitor vă va ajuta să automatizați procesul de etichetare și să îmbunătățiți eficiența afacerii dvs.

Caracteristici cheie:

 1. Distribuție orizontală: Acest distribuitor este proiectat pentru distribuția orizontală a etichetelor de pe role cu imaginea de imprimare pe partea de jos.
 2. Operare simplă: Interfața sa simplă permite operarea ușoară, iar panoul de control vă permite să selectați diferite moduri de operare. Puteți ajusta viteza de alimentare a etichetelor la “încet” sau “rapid” și să selectați modul de distribuție automată sau la cerere.
 3. Senzor de etichete: Dispune de un senzor de etichete care detectează marginea etichetei și vă permite să ajustați înălțimea pre-distribuției între 4 și 18 mm.
 4. Frână de etichete: O frână pentru etichete asigură o distribuție sigură a acestora, menținând materialul de bază sub tensiune. Frâna poate fi ușor îndepărtată atunci când se schimbă materialul.
 5. Încărcător de linie: Un încărcător de linie permite înfășurarea completă a benzii de suport imediat în spatele marginii de desprindere.
 6. Suport de role: Rolele de etichete sunt ghidate de un suport stabil pentru a asigura o distribuție precisă.
 7. Diverse opțiuni de conectivitate: Distribuitorul este disponibil atât în versiunea HS (horizontală) cât și în cea VS (verticală), și dispune de opțiuni de conectivitate, inclusiv USB/RS-232 Multi-Interface.
 8. Fiabilitate și durabilitate: Distribuitorul HS180+ este construit pentru a rezista în medii industriale și comerciale exigente, cu o construcție solidă și rezistență la praf și apă (IP65).

Specificațiii tehnice comune:

 • Direcția de distribuție: Orizontală (HS)
 • Orientarea etichetei – imaginea de imprimare: Partea de sus (top leading)
 • Tipuri de etichete acceptate: Role standard sau die-cut, opțional fan-folded
 • Materiale acceptate: Hârtie, textile, materiale plastice, inclusiv materiale transparente
 • Viteză de alimentare a etichetelor: Până la 200 mm/sec (HS)
 • Diametrul exterior al rolei de etichete: Până la 200 mm, cu miez de 38 – 76 mm
 • Greutate maximă a rolei: 4 kg
 • Direcția de înfășurare: Exterior sau interior (rewinder)
 • Diametrul exterior al liniei: Până la 155 mm

Această serie de distribuitoare oferă flexibilitate și eficiență în procesul de etichetare, putând manipula etichete de diferite dimensiuni și materiale, inclusiv cele transparente. Cu caracteristici avansate și fiabilitate, Distribuitorul de etichete orizontal CAB HS180+ este o alegere excelentă pentru automatizarea procesului de etichetare în afacerea dvs.

BRAND

CAB

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


Nu rata ocazia! Completează formularul de mai jos și intră în competiție pentru premiile noastre speciale. Vezi detalii

GDPR *