Omron MicroHAWK F330 PoE Lite Industrial Smart Camera

Preț la cerere

MicroHAWK F330 PoE Lite este o cameră inteligentă industrială compactă, perfectă pentru aplicații OEM și integrate. Această cameră oferă o combinație excelentă între dimensiuni reduse, performanță și flexibilitate de integrare. Dispune de funcționalitate Power over Ethernet și poate fi utilizată pentru inspecții de viziune mecanică, măsurători, citire de coduri și multe altele. Este soluția ideală pentru inginerii de automatizare în căutarea unei camere inteligente puternice și rentabile într-un format compact.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

MicroHAWK F330 PoE Lite este o cameră inteligentă industrială compactă cu un focus pe aplicații OEM și integrate, disponibilă cu mai multe tipuri de senzori și lentile. F330 continuă moștenirea de peste 30 de ani a Omron Microscan în ceea ce privește designul inovator, compact și eficient din punct de vedere al spațiului, având o conexiune RJ45 blocabilă și funcționalitate activă Power over Ethernet. Potrivită pentru OEM-uri și constructori de mașini, F330 oferă combinația perfectă între dimensiuni, performanță și integrare flexibilă. Aceasta oferă o valoare remarcabilă și este soluția ideală pentru inginerii de automatizare care caută o cameră inteligentă cost-eficientă și puternică într-un produs de dimensiuni micro. F330 oferă același software de viziune mecanică și majoritatea caracteristicilor de imagistică ca seria F430, dar cu un set diferit de interfețe de comunicare, clasificare IP și specificații de alimentare.

Ultra-compactă (63,0 mm x 40,0 mm x 24,1 mm)
Clasificare IP40
Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP, PROFINET
Lentile cu focalizare fixă
Indicatoare integrate de direcționare și citire/trecere cu LED. Iluminarea LED externă nu este disponibilă în această familie de produse, dar are aceleași LED-uri interne (4 roșii și 4 albe, similare cu seriile F4xx)
Power over Ethernet (PoE) activ
Conformitate IEEE 802.3af PoE, alimentare la 36-57 VDC, Clasa 0
Viteză de procesor de 500 MHz
Potrivită pentru inspecții de viziune mecanică, măsurători, prezență/absență, localizarea pieselor, ghidarea roboților, OCR, OCV, citirea codurilor și chiar verificarea codului
Poate fi programată prin intermediul software-ului AutoVISION pentru aplicații de viziune mecanică mai simple, dar puternice, sau prin intermediul software-ului de programare Visionscape pentru aplicații mai avansate
Capacitate de monitorizare prin intermediul browser-ului web prin Web Monitor (fost CloudLink)
Calibrare non-liniară (NLC) adăugată noii familii MicroHAWK. NLC îmbunătățește semnificativ capacitatea de măsurare și localizare a MicroHAWK cu un factor de 20 și utilizează unități reale, nu doar pixeli. Transformă MicroHAWK într-o cameră de măsurare de precizie și anulează distorsiunea obiectivului, permițând utilizatorilor să compenseze distorsiunea obiectivului și să efectueze măsurători precise.
Licențe actualizabile pe teren
Oferă o gamă largă de accesorii de cablare, alimentare și optice
Familia MicroHAWK de cititoare de coduri de bare oferă cea mai versatilă putere de decodificare disponibilă. Construite pe cel mai performant motor de imagistică din clasa sa, cititoarele MicroHAWK oferă o serie de opțiuni hardware modulare pentru a aborda orice sarcină de decodificare în patru formate micro diferite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


GDPR *