Omron MicroHAWK F420 Industrial Serial/USB Smart Camera

Preț la cerere

MicroHAWK F420 este o cameră inteligentă industrială compactă cu interfață Serial/USB, ce oferă performanță de vârf într-un format mic. Aceasta dispune de opțiuni de focalizare automată și iluminare suplimentară, fiind potrivită pentru aplicații de viziune mecanică, măsurători, verificare coduri și multe altele. Este soluția perfectă pentru integratori de sisteme și producătorii de mașini care caută o cameră inteligentă versatilă și compactă.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

MicroHAWK F420 este o cameră inteligentă industrială cu interfață Serial/USB, reprezentând noua generație a modelului MV-30. Cu dimensiuni microscopice și un potențial imens, F420 continuă moștenirea de peste 30 de ani a Omron Microscan în ceea ce privește designul inovator, compact și eficient din punct de vedere al spațiului, având un cablu cu ieșire la colț și un conector cu 15 pini de înaltă densitate (care oferă capacități de comunicare serială, USB 2.0 și Ethernet peste USB), precum și focalizare automată opțională cu lentilă lichidă. Potrivită pentru OEM-uri și constructori de mașini, F420 oferă combinația perfectă între dimensiuni, performanță și integrare flexibilă. Ea oferă aceleași caracteristici de software de viziune mecanică și de imagistică ca seria F430 (inclusiv focalizare automată și iluminare), dar cu un set diferit de interfețe de comunicare, clasificare IP și specificații de alimentare.

Ultra-compactă (44,5 mm x 38,1 mm x 25,4 mm)
IP54
Serial, USB 2.0, Ethernet peste USB
Focalizare automată opțională cu lentilă lichidă
Iluminare LED suplimentară opțională în roșu, alb, albastru și IR
Indicatoare integrate de direcționare și citire/trecere cu LED
Alimentare la 5 VDC
Viteză de procesor de 800 MHz
Capacitate de focalizare automată pe distanțe lungi
Potrivită pentru inspecții de viziune mecanică, măsurători, prezență/absență, localizarea pieselor, ghidarea roboților, OCR, OCV, citirea codurilor și chiar verificarea codului
Poate fi programată prin intermediul software-ului AutoVISION pentru aplicații de viziune mecanică mai simple, dar puternice, sau prin intermediul software-ului de programare Visionscape pentru aplicații mai avansate
Capacitate de monitorizare prin intermediul browser-ului web prin Web Monitor (fost CloudLink)
Calibrare non-liniară (NLC) adăugată noii familii MicroHAWK. NLC îmbunătățește semnificativ capacitatea de măsurare și localizare a MicroHAWK cu un factor de 20 și utilizează unități reale, nu doar pixeli. Transformă MicroHAWK într-o cameră de măsurare de precizie și anulează distorsiunea obiectivului, permițând utilizatorilor să compenseze distorsiunea obiectivului și să efectueze măsurători precise.
Licențe actualizabile pe teren
Oferă o gamă largă de accesorii de cablare, alimentare și optice
Platforma MicroHAWK oferă cea mai avansată capacitate de viziune mecanică pe cele mai mici camere inteligente din lume. Construite pe cea mai performantă platformă de imagistică din clasa sa, camerele MicroHAWK sunt complet integrate cu optică, procesor, iluminare și comunicare, oferind o serie de opțiuni hardware modulare pentru a aborda orice sarcină de inspecție în trei formate micro diferite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


GDPR *