Omron

Placă de viziune Omron GigE Seria B

SKU: GigE-Seria-B Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 515.00
AutoID: 515.00

3.044,02 lei6.046,39 lei TVA Inclus

Cerere Ofertă

Seria B de camere GigE Vision oferă o soluție de viziune industrială cu senzori de înaltă calitate și un design personalizabil la nivel de placă, potrivită pentru aplicații OEM. Aceste camere compacte sunt ideale pentru industria viziunii mecanice, științelor vieții, industriei auto și a semiconductorilor, precum și pentru aplicații de inspecție, diagnosticare medicală și multe altele. Seria B GigE Vision oferă o gamă variată de rezoluții și configurații de placă, inclusiv modele cu cap de cameră separat, și este compatibilă cu diverse platforme software și sisteme de operare.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Camerele de viziune GigE Seria B utilizează senzori Sony Pregius și Exmor CMOS de ultimă generație, alături de un design personalizabil la nivel de placă, ideal pentru aplicațiile OEM. Seria B este cea mai recentă ofertă GigE Vision de la Omron și include rezoluții de la 0,4 până la 20 MP, cu mai multe configurații de plăci, inclusiv modele cu cap de cameră separat.

Camerele industriale GigE Vision Seria B de la Omron sunt concentrate pe aplicații din piața industrială care necesită un factor de formă mic, oferind integraților și designerilor de sisteme de viziune libertate de proiectare în construcția mașinilor. Seria B GigE Vision de la Omron este ideală pentru un inginer de proiectare a sistemelor de viziune care caută o soluție de cameră industrială pentru soluția lor de viziune personalizată. Indiferent dacă sistemul este proiectat folosind Windows, Mac, Linux sau un computer cu o singură placă, Seria B GigE Vision de la Omron va funcționa.

Seria B este proiectată pentru utilizare în aplicații puternic industrializate și cu viteză mare, în special în industria viziunii mecanice, a științelor vieții, a industriei auto, a semiconductorilor și a automatizării. Unele dintre aplicațiile ideale pentru Seria B includ: viziune încorporată, roboți ghidați de viziune, analiză a defectelor, diagnosticare medicală, inspecție și multe altele.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


Nu rata ocazia! Completează formularul de mai jos și intră în competiție pentru premiile noastre speciale. Vezi detalii

GDPR *