DoBot

Braț Robotic Colaborativ – CoBOT DOBOT CR10 1300 mm 10kg – SafeSkin

SKU: DT-CR-6R100-S Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 24,000.00
AutoID 20,400.00

120.200,19 lei TVA Inclus

Disponibil pentru precomandă

Obține acum ofertă personalizată!

Cu DOBOT CR10 și tehnologia sa inovatoare SafeSkin, veți beneficia de un cobot puternic, flexibil și sigur, capabil să îndeplinească diverse sarcini într-o gamă largă de aplicații industriale. Automatizarea proceselor dvs. va fi mai ușoară și mai eficientă, contribuind la creșterea productivității și a performanțelor în afacerea dvs.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Braț Robotic Colaborativ – CoBOT DOBOT CR10 1300 mm 10kg – SafeSkin

Brațul robotic colaborativ (cobot) DOBOT CR10 este soluția perfectă pentru aplicațiile de colaborare care necesită o rază mare de acțiune și o capacitate de încărcare semnificativă. Cu o rază de lucru de 1300 mm și o capacitate de încărcare de 10 kg, acest cobot asigură o flexibilitate sporită și poate manipula sarcini mai mari.

Un aspect important al DOBOT CR10 este tehnologia inovatoare SafeSkin, care oferă un nivel ridicat de siguranță în colaborarea cu oamenii. Această tehnologie permite detectarea obiectelor neașteptate în apropierea cobotului și acționează în mod activ pentru a preveni coliziunile și a asigura un mediu de lucru sigur.

DOBOT CR10 vine echipat cu caracteristici avansate de siguranță și este certificat conform standardelor IP54, ceea ce înseamnă că este protejat împotriva particulelor de praf și a stropilor de apă. Acest aspect este esențial în industria în care este utilizat, asigurând funcționarea fiabilă și durabilă a cobotului în diverse medii de lucru.

Cu o gamă largă de aplicații, DOBOT CR10 poate fi utilizat în diferite industrii precum producția, logistică, industria alimentară și multe altele. Poate efectua sarcini precum paletizarea, despachetarea, ridicarea, transportul și încărcarea/descărcarea de obiecte, facilitând automatizarea proceselor și creșterea eficienței operaționale.

Cu o viteză maximă de operare de 4 m/s și algoritmi avansați de control al mișcării, DOBOT CR10 oferă performanțe ridicate și precizie în timpul operațiunilor. De asemenea, comunicarea prin TCP/IP, Modbus și Wi-Fi facilitează integrarea cobotului în sistemul dvs. de producție și permite controlul și monitorizarea ușoară a acestuia.

Brațul robotic DOBOT CR10 este construit din materiale de înaltă calitate, precum aliajul de aluminiu și plasticul ABS, care asigură rezistență, durabilitate și o durată lungă de viață.

BRAND

DoBot

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285