Concentrați-vă pe afacerea dvs.

Ne vom ocupa noi de tehnologie.

Pe măsură ce era digitală evoluează, dispozitivele mobile, comerțul electronic și platformele online au devenit mai răspândite ca niciodată. Cum poți ține pasul cu creșterea cererii de tehnologie și cu problemele care o însoțesc? Cu serviciile AutoID. Aveți încredere în echipa noastră dedicată de la Sofa Soft SRL. pentru a vă pregăti pentru orice urmează.

Începeți acum!

Cu o evaluare gratuită și recomandări de la experții noștri.

Echipa noastră prietenoasă de experți, fără presiune, vă va ajuta să evaluați cele mai bune opțiuni pentru soluția unică a companiei dumneavoastră.

Servicii DE administrate

Păstrați-vă afacerea să funcționeze fără probleme cu serviciile administrative AutoID, asistență inteligentă și eficientă pentru dispozitive din prima zi și mai departe. Măriți-vă echipa IT cu un singur partener tehnologic pentru biroul de asistență, dispozitiv ca serviciu și soluții administrative a dispozitivelor mobile.

Servicii profesionale

Serviciile profesionale AutoID facilitează configurarea, implementarea și furnizarea tehnologiei potrivite pentru afacerea dvs., la momentul potrivit. Nu lăsați implementarea și administrarea dispozitivelor să copleșească echipele IT interne. Ușurează povara cu un partener tehnologic adevărat.

Servicii de reparații

O imprimantă stricată. Un scaner. Un chioșc care funcționează defectuos. Toate pot duce la o întrerupere costisitoare a serviciului – ca să nu mai vorbim de o lovitură adusă reputației organizației dumneavoastră. Asistența noastră de vârf în industrie și răspunsul rapid asigură că tehnologia dumneavoastră va ține pasul cu cerințele și provocările cu care vă confruntați zilnic.

Servicii software

Software-ul este motorul care conduce procesele tale tehnologice, dar adunarea soluțiilor este greoaie și copleșitoare. Bazați-vă pe expertiza noastră cu serviciile software AutoID. Vă vom rezolva provocările specifice verticalei cu consultanță independentă de dispozitiv/OS sau software personalizat.

Servicii de consultanță

Nu există două afaceri la fel – și nici serviciile noastre de consultanță. De la concept până la finalizare, vom rezolva nevoile dumneavoastră tehnologice unice, cum ar fi gestionarea dispozitivelor mobile, implementarea wireless și/sau RFID.

Autoid Icon

Fii primul care află de ofertele noastre!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.