FURNIZĂM TEHNOLOGIA POTRIVITĂ

Servicii profesionale

Indiferent de provocări, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta și a vă consilia cu privire la soluții personalizate; pentru a îmbunătăți productivitatea, securitatea și eficiența proceselor de afaceri. Fie că este vorba de hardware sau software, vă putem ajuta afacerea să prospere.

Consultanță AutoID specializată

La AutoID, ne preocupăm de eficiența gestionării afacerii dumneavoastră – de continuitatea operațională, securitatea și satisfacția clienților. Ne-am construit reputația pe baza abilității noastre de a menține afacerile în funcțiune cu un flux de lucru și tranzacții neîntrerupte. Suntem aici pentru a vă ajuta să implementați, protejați și maximizați rentabilitatea investiției dumneavoastră în tehnologie.

Colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a înțelege nevoile specifice ale companiei dumneavoastră și vă oferim servicii personalizate în consecință.

Servicii

Aplicații software personalizate

Dezvoltarea și implementarea soluțiilor software specializate adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale companiilor care utilizează tehnologii AutoID (identificare automată). Aceste aplicații software sunt concepute pentru a sprijini și optimiza procesele de identificare, urmărire și gestionare a obiectelor, produselor sau informațiilor într-un mod automat și eficient.

Prin intermediul acestui serviciu se pot dezvolta aplicații software personalizate care integrează tehnologii avansate, cum ar fi recunoașterea vizuală, recunoașterea vocală, tehnologiile RFID (identificare prin radiofrecvență), coduri de bare sau alte tehnologii de identificare automată. Aceste aplicații pot fi implementate în diferite domenii industriale cum ar fi logistică, producție, retail, sănătate, transport și altele.

Service autorizat și
suport tehnic

Oferim servicii de mentenanță, reparații și suport pentru tehnologia AutoID. Programele noastre de mentenanță multivendor servesc clienții noștri cu implementarea și repararea echipamentelor de identificare automată inclusiv a terminalelor mobile ultra-rezistente, cititoarelor de coduri de bare și imprimantelor de etichete.

Menținem certificarea de service autorizat cu mai mulți producători decât orice altă companie din România.

Servicii

Instalare echipamente RFID

Echipa noastră de tehnicieni dețin cunoștințe avansate în configurarea și montarea echipamentelor RFID. Ne asigurăm că sistemul este instalat corect și funcționează în mod optim pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să ne asigurăm că sistemul RFID este implementat cu succes.

Serviciile noastre includ evaluarea nevoilor clientului, proiectarea sistemului RFID adecvat, instalarea și configurarea antenelor RFID, cititoarelor și a altor dispozitive necesare. De asemenea, oferim instruire și asistență pentru utilizarea eficientă a sistemului.

Instalare sisteme de automatizare

Echipa noastră de specialiști în automatizare are o experiență vastă în implementarea sistemelor complexe de automatizare. Oferim servicii complete de instalare a sistemelor de automatizare pentru diferite industrii și aplicații.

Servicii
Servicii

Închiriere echipamente

Închiriem echipamente AutoID pentru clienții care doresc să utilizeze tehnologii de identificare automată pentru diverse aplicații.

Indiferent dacă aveți nevoie de echipamente AutoID pentru o perioadă scurtă de timp, pentru un eveniment sau pentru o utilizare pe termen lung în cadrul afacerii dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi soluții de închiriere eficiente și fiabile.

Servicii

Consultă un expert