Servicii de consultanță AutoID

Indiferent de problemă, avem experiența necesară pentru a o rezolva. Echipa AutoID este aici pentru a vă ghida în călătoria dvs. cu serviciile noastre complete de consultanță. Alegeți din ecosistemul nostru de asistență pentru a obține sfaturi specifice verticale, adaptate proceselor dvs. Concentrați-vă pe afacerea dvs. – lăsați-ne să ne îngrijorăm noi pentru ce urmează.

Reputația noastră se bazează pe menținerea afacerilor în funcționare cu un flux de lucru și tranzacții neîntrerupte; ajutând la implementarea, protejarea și maximizarea rentabilității investiției în tehnologie.

La AutoID, înțelegem că doriți un sistem eficient pentru gestionare a intreprinderii dvs.; unul cu continuitatea afacerii, securitatea și îngrijirea clienților. Vom colabora cu dvs. pentru a înțelege nevoile organizației dvs. și vom recomanda un serviciu personalizat.

Oferta noastră este compusă din produse individuale care sunt combinate pentru a forma o singură soluție unică, care se potrivește nevoilor organizației dumneavoastră. Produsele individuale au fost concepute pe baza unei înțelegeri profunde a cerințelor companiilor care doresc să câștige eficiență dintr-o strategie coordonată de mobilitate a intreprinderii în cadrul multor funcții operaționale.

Rezolvarea specificului

Echipa noastră specializată lucrează din greu și inteligent în fiecare zi, ascultând clienții noștri și potențialii clienți, recomandând tehnologiile potrivite și punând în aplicare un plan de gestionare a dispozitivelor într-un mod care funcționează pentru ei. Putem furniza, organiza și sprijini o varietate de hardware, inclusiv:

Scanere și cititoare de coduri de bare
Terminale mobile, tablete și laptopuri robuste
Smartphone-uri și tablete PC
Imprimante de etichete, termice, color, cărți de identitate și chitanțe
Cititoare fixe și mobile de identificare prin radiofrecvență (RFID).
Punctul de vânzare electronic (EPOS) și soluții pentru personal shopper
Accesoriii pentru nevoi operaționale specifice
Servicii de implementare wireless
Expertiză RFID
Consultanță în dezvoltare de software
Managementul dispozitivelor
Consultanță și servicii etichetare automată

Autoid Icon

Fii primul care află de ofertele noastre!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.