Despre noi

AutoID a fost fondată în 1997. Este o companie dinamică și inovatoare, specializată în furnizarea de soluții complete pentru integrarea în linii automate a sistemelor de etichetare/marcare și verificare automată.

Peste 25+ de ani de experiență

Istoric și experiență

Cu o experiență vastă de peste 25 de ani în domeniul tehnologiilor AutoID (identificare automată), depunem eforturi să ne consolidam poziția ca partener de încredere pentru clienții noștri. În plus, avem experienta în configurarea echipamentelor potrivit cerintelor fiecarui client.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Despre Noi
Peste 25+ de ani de experiență

Misiune și valori

Misiunea noastră este aceea de a oferi soluții de automatizare avansate și tehnologii actuale, care să contribuie la creșterea eficienței operaționale și a performanței afacerii clienților noștri.

Dorim să fim lideri în domeniul AutoID, prin dezvoltarea de soluții personalizate, inovatoare și fiabile, care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client.

Servicii profesionale

Ne dorim să furnizam servicii de calitate superioară, să fim în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din industrie pentru a aduce inovație în soluțiile pe care le oferim.

Calitate și încredere

Lucrăm cu parteneri de încredere pentru a ne asigura că oferim soluții de cea mai înaltă calitate, care să satisfacă cerințele și standardele clienților noștri.

Parteneriat pe termen lung

Construirea unei relații de parteneriat pe termen llung cu clienții noștri bazate pe încredere și colaborare. Ne implicăm în fiecare proiect astfel încât soluțiile oferite să se alinieze perfect cu obiectivele și cerințele specifice ale fiecărui client.

Inovație

Oferim soluții inovatoare pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor și la obținerea unor rezultate de succes pentru clienții noștri.

PARTENERI

Parteneri Oficiali AutoID

La AutoID, suntem foarte mândri să construim relații profunde și pline de satisfacții nu numai cu clienții noștri, ci și cu furnizorii noștri. Din 1997, am colaborat cu cele mai inovatoare și de încredere nume din industrie și ne-am angajat să dezvoltăm aceste parteneriate și să oferim clienților noștri cele mai bune tehnologii existente și emergente. 

Mai jos este o mică mostră a mărcilor pe care le deținem. Pentru o listă mai completă de parteneri, vă rugăm să vizitați pagina parteneri

OFERIM SOLUȚIA POTRIVITĂ ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIEI

Serviciile noastre

Echipa noastră de experți vă sta la dispoziție pentru a vă ajuta și a vă consilia cu privire la soluții personalizate; pentru a îmbunătăți productivitatea, si eficiența afacerii dumneavoastră. Fie că este vorba de hardware sau software, vă putem ajuta afacerea să se dezvolte.

Consultanță AutoID specializată

Aplicații software personalizate

Service autorizat și suport tehnic

Proiectarea și instalare sisteme de automatizare

Închiriere echipamente

Beneficii și avantaje

De ce să alegi AutoID ca partener?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegi AutoID ca partener în ceea ce privește soluțiile și implementarea acestora. Iată câteva beneficii și avantaje pe care le puteți obține lucrând cu noi:


Testare gratuită

Testați înainte să cumpărați, astfel vă puteți asigura de fiabilitatea soluției oferite.

Partener autorizat

Ca partener cu achizitii directe de la cei mai mari producatori din domeniu, AutoID vă oferă echipamente inovatoare la prețuri avantajoase.

Livrare rapidă

Majoritatea produselor oferite sunt disponibile pe stoc și se pot livra rapid la destinație.

Suport clienți

Beneficiezi de asistență tehnică gratuită la alegerea oricărui produs.

Service autorizat

Este suficient să ne sunați sau să ne trimiteți un email și noi suntem gata să intervenim.

Garanție extinsă

Pachetele noastre de garanție extinsă și service sunt adaptate nevoilor dumneavoastră.