Soluții de optimizare pentru business-uri!

Since 1997

AutoID.ro
by Sofa Soft SRL

Suntem o echipă de tineri devotați domeniului în care activăm. Provocările clienților sunt o pasiune pentru noi, sunt ocazii de a ne dovedi profesionalismul și priceperea.

Nu ezităm să investim pentru a avea acces la tehnologie de ultima ora și pentru a avea în depozitul nostru toate echipamentele necesare pentru a oferi clienților noștrii soluții pentru rezolvarea problemelor lor.

Suntem conștienți că, clienții noștrii au nevoie de soluții fiabile care să maximizeze beneficiile investițiilor făcute pornind de la un echipament simplu până la soluții complexe integrate, iar noi suntem pregătiți să ajutăm la găsirea celei mai bune soluții, în funcție de bugetul alocat.

Despre Noi
Despre Noi

Oferim consultanță gratuită

Validăm soluții cu ajutorul propriilor echipamente. De asemenea, oferim un serviciu premium de înlocuire (expediere) în aceeași zi a unui echipament care să îl înlocuiască pe cel defect, astfel încât productivitatea întreprinderii să nu fie afectată. Produsele și soluțiile oferite sunt de la Flir, Motorola/Symbol, Datalogic/Psc, HandHeld Products/Honeywell, Intermec, Cab, Microscan, Datamax, Printronix, Zebra, etc.


De ce să alegi AutoID?

Consultanță Gratuită

Beneficiați de consultanță gratuită în vederea alegerii soluției ideale

Validarea Soluției

Beneficiați de validarea soluției cu ajutorul echipamentelor noastre – fără vreun cost suplimentar din partea dumneavoastră

Premium Service

Vă oferim gratuit serviciul de înlocuire (expediere) în aceeași zi a unui echipament care să îl înlocuiască pe cel defect, astfel încât productivitatea întreprinderii dumneavoastră să nu fie afectată.

Partener Autorizat

Furnizăm echipamente și soluții de la Flir, Motorola/Symbol, Datalogic/Psc, HandHeld Products/Honeywell, Intermec, Cab, Microscan, Datamax, Printronix, Zebra, etc.

+25

Ani de experiență

Îți oferim servicii profesionale de analiză, design, instalare, suport tehnic și service autorizat. Alegi dintr-o gama extrem de variată de sisteme performanțe, la prețuri competitive datorită parteneriatelor noastre cu producători internaționali consacrați

Soluții în tehnologie și software

Indiferent de cerințele dvs. de tehnologie și software, mari sau mici, vă oferim cea mai largă gamă de produse și suntem partenerul de bază pentru mărcile de top de pe piață, oferindu-vă cele mai bune prețuri.

 • Soluții complete
 • Abordați atât problemele dvs. actuale, cât și provocările și oportunitățile care vă așteaptă.
 • Comandă direct de pe site-ul nostru pentru livrare în aceeași zi (pentru articolele în stoc)
 • Soluțiile noastre software au fost selectate cu atenție ținând cont de cerințele dvs. de flux de lucru.

Leasing

Indiferent dacă sunteți o companie nouă care dezbate avantajele și dezavantajele finanțării tehnologiei sau o corporație mare care dorește să realoce rezervele de numerar în alte scopuri comerciale, închirierea echipamentelor noastre are numeroase avantaje:

 • Plățile lunare sunt mai ușor de gestionat decât o sumă forfetară mare.
 • Leasingul de echipamente este o cheltuială directă de operare a afacerii care este complet deductibilă fiscal.
 • La expirarea contractului de închiriere, vă puteți actualiza cu ușurință echipamentul.
 • Nu există taxe ascunse.
 • Echipa noastră de operațiuni de service este disponibilă să vă asiste 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
 • Sunt incluse pachete complete de reparații, asigurând timp de funcționare maxim.

Opțiuni de etichetare

Suntem cel mai mare producător de etichete goale și imprimate personalizat în Marea Britanie, producând peste 1 miliard de etichete și etichete pe an.

 • Produsele sunt realizate dintr-o gamă largă de materiale, inclusiv hârtii de transfer termic direct și termic, polipropilenă, polietilenă și poliesteri pentru medii specializate.
 • Etichete care variază de la ușor de decojit până la tenacitate lipicioasă, care funcționează la temperaturi cuprinse între -196°C și temperaturile extreme de 300°C
 • Dacă nu aveți resursele sau personalul pentru a vă imprima propriile etichete, biroul nostru de imprimare rapid și eficient vă poate ajuta cu imprimantele noastre de etichete color, etichete autoadezive, benzi de transfer termic, etichete și etichete RFID.

Suport și servicii gestionate

Odată ce ai investit în cea mai bună tehnologie, trebuie să te asiguri că funcționează pentru tine tot timpul.
Oferim un serviciu cuprinzător de management al mobilității întreprinderii (EMM) în care gestionăm activele dvs., astfel încât să nu fie nevoie. Suportul expert și îngrijirea de înaltă calitate cu servicii profesionale, gestionarea incidentelor, reparații și multe altele se numără printre ofertele noastre.

 • În prezent, gestionăm aproximativ 198.000 de dispozitive configurate.
 • Putem construi, testa, seta, cutie și livra peste 1.000 de dispozitive complet configurate, construite cu aur într-o singură zi și suntem un centru de service și reparații autorizat pentru Zebra, Honeywell, Brother, Toshiba și alți producători.
 • Asistența noastră multilingvă este disponibilă non-stop în România
Autoid Icon

Consilierul dvs. de încredere pentru coduri de bare, RFID și soluții de etichetare

Avem capabilitatea de a furniza soluții complexe atât hardware cât și software pentru a satisface cât mai bine nevoile exacte ale clienților noștrii.

Nu ezităm să ne asumăm toată răspunderea în cadrul proiectelor – astfel încât clienții noștrii să aibe siguranță totală că soluțiile funcționează și nu reprezintă nici un risc pentru afacerea lor.

parteneri

Parteneri Oficiali AutoID

La AutoID, suntem foarte mândri să construim relații profunde și pline de satisfacții nu numai cu clienții noștri, ci și cu furnizorii noștri. Din 1997, am colaborat cu cele mai inovatoare și de încredere nume din industrie și ne-am angajat să dezvoltăm aceste parteneriate și să oferim clienților noștri cele mai bune tehnologii existente și emergente. 

Mai jos este o mică mostră a mărcilor pe care le deținem. Pentru o listă mai completă de parteneri, vă rugăm să vizitați pagina parteneri

Autoid Icon

Fii primul care află de ofertele noastre!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.