DoBot

Braț Robotic Colaborativ – CoBOT DOBOT CR16 100 mm 16kg

SKU: DT-CR-6R160-00I Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 24,000.00
AutoID 20,400.00

120.200,19 lei TVA Inclus

Disponibil pentru precomandă

Obține acum ofertă personalizată!

Cu DOBOT CR16, veți beneficia de un cobot puternic și fiabil, capabil să manipuleze sarcini grele și să îmbunătățească eficiența proceselor industriale. Automatizarea manipulării obiectelor grele va aduce beneficii semnificative, inclusiv creșterea productivității, reducerea costurilor și îmbunătățirea siguranței în mediul de lucru.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Braț Robotic Colaborativ – CoBOT DOBOT CR16 100 mm 16kg

Brațul robotic colaborativ (cobot) DOBOT CR16 este o soluție robustă și puternică pentru sarcini grele. Cu o capacitate de încărcare maximă de 16 kg și o viteză maximă de operare de 3 m/s, acest cobot este conceput pentru manipularea obiectelor grele și pentru a îmbunătăți eficiența proceselor de paletizare și manipulare a încărcăturilor grele.

DOBOT CR16 vine cu un design solid și rezistent, având o greutate de 40 kg. Cu o rază de lucru de 1000 mm și o atingere maximă de 1223 mm, acest cobot oferă o acoperire extinsă și flexibilitate în manipularea obiectelor în diverse medii de lucru.

Cu ajutorul tehnologiei avansate de control al mișcării și a algoritmilor de învățare a mașinii, DOBOT CR16 asigură precizie și repeatabilitate în sarcinile sale. Coborâtul de precizie de ±0,03 mm permite manipularea exactă a obiectelor și poziționarea corectă a acestora.

DOBOT CR16 vine echipat cu o interfață I/O cu efect de capăt, care permite conectarea și controlul diverselor dispozitive și senzori. Interfața de comunicație RS485 facilitează integrarea cobotului în sistemul dvs. de producție, iar opțiunile de comunicație TCP/IP, Modbus și Wi-Fi permit controlul și monitorizarea ușoară a acestuia.

Cobotul DOBOT CR16 este protejat conform standardelor IP54, asigurând rezistență la particule de praf și stropi de apă. Această caracteristică este esențială în medii industriale exigente și contribuie la funcționarea fiabilă și durabilă a cobotului.

BRAND

DoBot

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285