DoBot

Braț Robotic Colaborativ – CoBOT DOBOT CR3 620 mm 3kg – SafeSkin

SKU: DT-CR-6R030-S Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 17,500.00
AutoID 14,875.00

87.645,98 lei TVA Inclus

Disponibil pentru precomandă

Obține acum ofertă personalizată!

Cobotul DOBOT CR3 3kg cu SafeSkin este soluția ideală pentru automatizarea colaborativă în diverse aplicații industriale. Cu o capacitate de încărcare de 3 kg, acest braț robotic colaborativ oferă siguranță și flexibilitate în același timp, fiind proiectat să lucreze în proximitatea oamenilor.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Braț Robotic Colaborativ – CoBOT DOBOT CR3 620 mm 3kg – SafeSkin

Unul dintre aspectele cheie ale acestui cobot este tehnologia inovatoare SafeSkin, care asigură detectarea pre-coliziunii și promovează siguranța în timpul colaborării cu oamenii. SafeSkin detectează obiectele neașteptate care se apropie la o distanță de 15 cm, asigurând o reacție rapidă și evitarea incidentelor nedorite.

Cobotul DOBOT CR3 3kg oferă o capacitate de sarcină adecvată pentru aplicații ușoare și medii în diverse industrii, inclusiv asamblare, prelucrare, ambalare și multe altele. Cu o precizie repetabilă de ±0,02 mm, acesta garantează o execuție precisă a sarcinilor și rezultate consistente în producție.

Brațul robotic colaborativ DOBOT CR3 3kg se distinge prin ușurința învățării și implementării. Designul său compact și modular permite o integrare rapidă în medii de lucru existente. De asemenea, acesta beneficiază de un ecosistem deschis, care permite conectarea la o gamă variată de accesorii și senzori plug-and-play, extinzându-i versatilitatea și funcționalitatea.

Cu o interfață de comunicare TCP/IP, Modbus și Wi-Fi, cobotul DOBOT CR3 3kg poate fi controlat și monitorizat în mod convenabil. De asemenea, acesta este echipat cu un controler I/O DI/DO/AI și o interfață RS485, oferind opțiuni extinse de conectivitate și integrare cu alte dispozitive.

Indiferent dacă doriți să automatizați procese de asamblare, prelucrare sau ambalare, cobotul DOBOT CR3 3kg cu SafeSkin este alegerea potrivită pentru a obține o producție eficientă și sigură. Descoperiți potențialul automatizării cu acest braț robotic colaborativ versatil și fiabil!

BRAND

DoBot

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare