Cab Squix 4 Mt + Wicon, Etichetator De Cabluri

Firele și cablurile simple, furtunurile, tuburile și tijele rotunde necesită etichetare specifică. Suprafețele etichetelor pot fii rezistente la îndoire sau elastice, aderente sau alunecoase. În cele mai multe cazuri expuse la mediu și la solicitări mecanice. CAB oferă etichete cu laminat transparent. Etichetele sunt astfel acoperite și informațiile sunt protejate. Etichetele pot fi imprimate cu modele selectate din seria de imprimante cab SQUIX, iar etichetele tipărite pot fi înfăşurate în jurul articolelor cilindrice folosind aplicatorul WICON.

Etichetator de cabluri WICON + SQUIX

CAB de mai bine de 40 de ani dezvoltă și produce soluții de etichetare. În gama de produse sunt incluse imprimante cu transfer termic, sisteme care permit aplicarea complet automată a etichetelor, distribuitoare, panglici și etichete. CAB oferă în prezent cele mai extinse accesorii de pe piață, extinzând funcționalitatea unităților pentru a satisface orice cerere. WICON poate fi adaptat la o imprimantă SQUIX 4 MT cu cabină dacă etichetele tipărite trebuie aplicate pe articole cilindrice. Astfel de unități ghidează materialele în poziție centrată. Etichetele sunt separate de căptușeala de pe placa de dezlipire.

Beneficiile utilizarii Aplicatorului WICON + Imprimanta de etichete CAB SQUIX 4 MT + WICON

  • Accelerează viteza de aplicare în comparație cu lipirea manuală a etichetelor
  • Materiale flexibile și netede
  • Aderență fiabilă pe substraturi dificile etc.
  • Puterea adezivă puternică previne desprinderea marginilor etichetelor.
  • Imprimările care utilizează benzi de transfer termic adecvate rezistă la uzură.

Etichetator de cabluri smart, semi-automat

Produsele introduse manual în orientare orizontal către WICON sunt centrate prin panouri. Distanța dintre marginea unei etichete până la un articol poate fi setată pe unitate. Imprimarea începe imediat ce un articol a fost introdus sau poate fi declanșat și de o interfață de date sau I/O sau de un comutator. Etichetele imprimate sunt preluate de aplicatorul WICON pe placa de dezlipire a imprimantei și aplicate direct pe articol.

Diametrele articolelor sunt identificate de capul de ambalare. Mărimea unei etichete determină dacă aceasta va fi înfășurată în jurul articolului o dată sau de mai multe ori. Este o etichetare super-rapidă. Cicluri de 1,8 secunde sunt posibile, în funcție de numărul de împachetare. Aplicatorul WICON permite înlocuirea cu ușurință a rolelor de etichete sau a benzilor.

Etichete înfăşurate

Etichetele de tip, serializarea, codificarea și numerotarea sunt operațiuni tipice de încadrare, la fel și textele mici. Etichetarea corectă a cablurilor este necesară pe dispozitivele și dulapurile electronice, în tehnologiile de rețea și server, pe instrumentele și mașinile operaționale. Prin aceasta, acestea pot fi atribuite ulterior. Tehnicienii au nevoie de date fiabile despre cabluri în timpul instalărilor, reparațiilor sau când analizează și remediază erori.

Vezi video

CAB SQUIX 4 MT cu aplicator WICON pentru marcarea cablurilor.

Aplicator wrap-around WICON cu imprimantă CAB SQUIX 4 MP pentru marcarea cablurilor.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts