Omron

Camera Omron FH HD 2MP FH-SM02

SKU: FH-SM02 Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 2,702.00
AutoID 2,702.00

15.976,94 lei TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

Camera Omron FH-SM02, cu rezoluție înaltă de 2 megapixeli și senzor monocrom, este ideală pentru inspecții vizuale și controlul calității în aplicații industriale, asigurând precizie și durabilitate.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Camera Omron FH HD 2MP FH-SM02

Camera Omron FH-SM02 este un dispozitiv de înaltă rezoluție proiectat pentru aplicații industriale care necesită captarea precisă și detaliată a imaginii. Cu o rezoluție de 2 megapixeli și un senzor monocrom, această cameră este ideală pentru inspecții vizuale și controlul calității în diverse industrii.

Caracteristici

 1. Rezoluție înaltă de 2 Megapixeli:
  • Calitate superioară a imaginii: Rezoluția de 2M pixeli asigură captarea clară și detaliată a imaginilor, esențială pentru inspecțiile de precizie și analiză vizuală.
 2. Mod Monocrom:
  • Captare monocromă: Senzorul monocrom oferă o interpretare precisă a contrastelor și detaliilor fine, fiind ideal pentru inspecții de calitate și verificarea componentelor.
 3. Compatibilitate cu Sistemele Omron FH:
  • Integrare ușoară: Camera este proiectată pentru a funcționa perfect cu sistemele de inspecție FH de la Omron, asigurând o integrare simplă și eficientă.
 4. Construcție robustă:
  • Durabilitate: Construcția solidă și materialele de înaltă calitate garantează o durată de viață extinsă, chiar și în condiții industriale dificile.

Beneficii

 • Precizie și Fiabilitate: Rezoluția înaltă și modul monocrom asigură captarea precisă și constantă a imaginii, esențială pentru inspecțiile critice și controlul calității.
 • Eficiență Operațională: Capacitatea de a captura detalii fine și contrastante îmbunătățește eficiența operațiunilor de inspecție și reduce riscul de erori.
 • Flexibilitate de Integrare: Compatibilitatea cu sistemele FH de la Omron permite o integrare ușoară în procesele existente, fără a necesita modificări semnificative.
 • Durabilitate: Construcția robustă asigură o performanță fiabilă pe termen lung, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Domenii de aplicare

 • Automatizare Industrială: Ideală pentru inspecția și controlul calității în liniile de producție, asigurând conformitatea și eficiența.
 • Logistică și Depozitare: Utilizată pentru inspecția vizuală a produselor, asigurând că toate articolele îndeplinesc standardele de calitate înainte de expediere.
 • Manufactură: Ajută la monitorizarea și verificarea componentelor și produselor finite în procesele de fabricație, asigurând o producție fără defecte.
 • Industria Medicală: Aplicabilă în inspecția și controlul echipamentelor medicale, asigurând respectarea strictă a standardelor de calitate și siguranță.
BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare