Ce Este Un Scanner De Coduri De Bare Mobil Robust

Scannerul de coduri de bare mobil rezistent este unul dintre cele mai importante dispozitive pentru multe dintre cele mai mari sectoare de afaceri din întreaga lume. Acest articol va explora ce este și de ce este atât de important să obții unul potrivit pentru afacerea ta.

Dacă căutați un scaner mobil de coduri de bare, vă rugăm să completați formularul de mai jos și unul dintre experții noștri tehnici vă va contacta imediat.

Ce este un scanner de coduri de bare mobil robust?

Un scaner de coduri de bare mobil robust este un computer portabil rezistent, tabletă sau telefon care au capacități de scanare pentru coduri de bare 1D/2D hardware încorporate.

Pentru a se califica drept un scaner de coduri de bare mobil rezistent va trebui să îndeplinească următoarele trei sarcini și funcții:

 1. Trebuie să fie mobil. Dacă este cu fir nu poate fi considerat “mobil”.
 2. Pentru a fi considerat rezistent va trebui să aibă o evaluare ridicată pentru robustețe comercială. Desigur, dacă are un rang militar MIL-STD ridicat, este mult mai bine.
 3. Scannerul de coduri de bare trebuie să facă parte din dispozitiv. O cameră care are o aplicație de scanare nu va funcționa. Pentru a fi eficient pentru utilizare industrială și comercială, un scanner mobil rezistent de hardware va trebui să facă parte din dispozitiv.

Scannerele de coduri de bare mobile robuste sunt dispozitive construite cu componente durabile și echipate cu o carcasă de protecție. Ca rezultat, electronica este protejată de condițiile extreme de pe șantierele industriale.

Unde se folosesc scanerele de coduri de bare mobile rezistente?

Scanerele de coduri de bare mobile rezistente sunt folosite în mult mai multe domenii decât putem menționa în acest articol, dar mai jos vom enumera câteva dintre industriile mai populare care le utilizează.

1. Producție cu scanere de coduri de bare mobile.

Mediile de fabricație pot fi extrem de complexe datorită mișcării intricate a materiilor prime și a produselor finite. De aceea, companiile folosesc scanere de coduri de bare rezistente pentru a preveni erorile costisitoare și a urmări fluxul de materiale pe parcursul producției.

Scannerele mobile rezistente sunt ideale pentru industria de fabricație din mai multe motive:

 • Monitorarea precisă a stocurilor permite înregistrarea exactă a situației materialelor.
 • Cresterea eficientei si vitezei – Utilizarea scanerelor cu coduri de bare va ajuta sa livrati informatia rapid, ceea ce este crucial in eforturile de comert electronic.
 • Productivitate crescută – Unele dispozitive sunt echipate cu baterii Warm-Swap de capacitate mare, care pot susține echipa pe durata mai multor ture.
 • Dispozitive rezistente – Dispozitivele rezistente vor putea gestiona mediul de fabricație dificil.

2. Gestionarea depozitului cu scanere de coduri de bare mobile.

Managerii de depozite implementeaza diverse tehnologii pentru a imbunatati eficienta, inclusiv scanere de coduri de bare rezistente. Acestea sunt indispensabile in acest mediu deoarece pot rezista in conditii dure din depozit. De asemenea, pot fi incorporate in aplicatii de flux de lucru.

Aceste dispozitive pot facilita gestionarea depozitului în multe alte moduri:

 • Viteză mai mare și mai mică probabilitate de erori.
 • Mobilitate Excelenta – De exemplu, un dispozitiv care poate scana de la peste 1.8m, permitand lucratorilor sa ajunga la obiecte cu coduri de bare aflate in afara domeniului lor de actiune.
 • Tehnologie Wi-Fi de ultimă generație și 4G LTE – Prin menținerea echipei tale conectate, informațiile pot circula în timp real fără întreruperi.
 • Integrare facilă în aplicațiile de gestionare a depozitelor.

3. Transport și logistică cu scanere de coduri de bare mobile.

Pentru a gestiona transportul de marfă, trebuie să ții evidența datelor importante despre încărcătură. Poți folosi tehnologia de coduri de bare pentru a monitoriza informațiile cheie despre expediere, cum ar fi punctul de origine, dimensiunea și destinația de livrare.

Un scanner de coduri de bare incorporat poate îmbunătăți semnificativ eforturile dvs. în transport și logistică.

 • Integrare simplă în fluxurile de lucru critice.
 • Monitorizarea simplă a mărfurilor pe tot parcursul transportului.
 • Operare sigură în condiții periculoase folosind moduri de atingere umedă și cu mănuși.
 • Conectivitate 4G LTE si Wi-Fi pentru a mentine fluxul de informatii.

4. Serviciu de teren cu scanere de coduri de bare mobile.

Angajații dvs. de service de teren pot beneficia în mod semnificativ de scanerele de coduri de bare mobile robuste. Acestea pot contribui la eficiența operațională și satisfacția clienților în numeroase moduri:

 • Gestionarea și monitorizarea stocurilor pentru a echipa lucrătorii de teren cu cunoștințele necesare.
 • Actualizarea inventarului în timp real.
 • Identificarea corectă a echipamentului menține eficiența și productivitatea echipei tale.
 • Inclusiv înregistrări pentru finalizare (listă de piese utilizate și piese ce trebuie returnate, facturi și garanții).
 • Colectarea datelor în timp real și integrarea lor în sistemul dumneavoastră fără a părăsi operațiunile de teren.

5. Aplicarea legii cu scanere mobile de coduri de bare.

Ofiterii de aplicare a legii apreciaza scanerele robuste deoarece cresc precizia si accelereaza colectarea datelor. Aceste dispozitive au mult mai multe beneficii de oferit:

Reducerea duratei opririlor în trafic – Scanarea automată a permiselor în locul introducerii manuale a datelor economisește timp valoros și îmbunătățește siguranța ofițerilor.

Evitarea erorilor – Intrarea manuală a datelor este susceptibilă la erori care pot duce la introducerea informațiilor incorecte în înregistrări.

Îmbunătățirea controlului stocului și a evidenței – Scanerele automate ajută agenții să gestioneze corect probele, ceea ce este crucial pentru siguranța publică.

6. Servicii de Urgență cu Scannere de Coduri de Bare Mobile

Dispozitivele de comunicare rezistente și scanerele de coduri de bare sunt indispensabile pentru lucrătorii din serviciile de urgență. Acestea oferă beneficii considerabile:

 • Monitorizarea nivelurilor de stoc și a inventarului cu ușurință.
 • Monitorizarea activelor scumpe, cum ar fi echipamentele medicale de urgență și scările de pompieri.
 • Inregistrarea substantelor controlate si medicamentelor salvatoare.
 • Asigurarea identificării corecte a pacientului.

Caracteristici-cheie ale unui scanner de coduri de bare mobil rezistent?

Un scanner de coduri de bare mobil trebuie să aibă câteva caracteristici principale. Iată câteva dintre ele, dar aspectul cel mai important pe care îl spunem întotdeauna clienților noștri este să consultați un expert înainte de a face achiziția.

Dispozitivele mobile industriale sunt printre cele mai complexe tehnologii de pe piață. Consultă un specialist, expune-ți nevoile, și abia atunci vei avea încredere că ai luat cea mai bună decizie!

1. Baterie de lungă durată.

Activitatile logistice si turele din depozit pot fi intense. Pentru a va asigura ca angajatii dvs. pot lucra fara intreruperi, este necesar sa utilizeze baterii de capacitate mare.

Recomandăm în mod obișnuit clienților noștri să achiziționeze un dispozitiv cu posibilitatea de schimbare a bateriei în timp ce este pornit. Cu două baterii care pot fi schimbate fără a opri dispozitivul, echipa dvs. nu va trebui să își facă griji cu privire la pierderea întregului lor lucru înainte de a-l salva sau să rămână fără energie și să își întrerupă operațiunile din cauza problemelor cu bateria.

2. Utilitatea Mănușilor

Dispozitivul mobil trebuie să funcționeze corect la diferite temperaturi, inclusiv în căldura arzătoare a soarelui direct și în zonele refrigerate ale facilităților. Echipa ta poate fi nevoită să-și îndeplinească sarcinile în condiții care se schimbă rapid.

Mulți muncitori din domeniul industrial poartă mănuși, ceea ce poate reprezenta o provocare în utilizarea dispozitivelor cu ecran tactil.

“Când achiziționați scanere mobile comerciale pentru afacerea dumneavoastră, încercați să găsiți un dispozitiv cu capacități tactil adecvate,” spune Yisroel de la Energy Electronics. “Funcționalitatea ușor de atins este unul dintre cei mai importanți factori când vine vorba de ușurința de utilizare. Discutați cu un expert și verificați dacă dispozitivul care vă interesează este ușor de atins.”

3. Scurtături pentru fluxul de lucru repetitiv.

Multe sarcini cotidiene, cum ar fi selectarea comenzilor, sunt efectuate frecvent. De aceea, dispozitivele de scanare ar trebui să fie proiectate pentru a facilita finalizarea acestor sarcini pe tot parcursul schimbului.

Pentru acest scop, găsiți un dispozitiv dotat cu butoane programabile pentru a-l configura pentru a lansa instantaneu aplicațiile necesare. Acest lucru oferă un scurtătură către fluxurile de lucru repetitive astfel încât angajații dvs. să poată trece mai rapid la alte activități.

4. Funcționalitatea Push-to-Talk.

Pentru a lucra rapid și eficient, este necesară comunicarea constantă în echipă. Dacă doriți să înlocuiți radiourile depozitului, asigurați-vă că obțineți un scaner rezistent cu capacitate de push-to-talk (PTT).

Membrii echipei care sunt deja familiarizați cu radiourile bidirecționale apreciază ușurința utilizării butoanelor PTT tactile. Aceștia inițiază instantaneu comunicarea vocală cu întreaga grupă pentru a raporta și rezolva probleme sau a coordona diverse activități. În plus, platformele PTT bazate pe cloud nu necesită integrare cu centrale private de comunicații (PBX).

Acest lucru nu este obligatoriu, dar poate fi crucial pentru unele industrii.

5. Îmbunătățiri Wi-Fi.

Deoarece angajații dvs. se vor conecta la Wi-Fi în cea mai mare parte a timpului, au nevoie de un dispozitiv care să susțină o conexiune stabilă. Cea mai bună opțiune este să optați pentru o rețea Wi-Fi dual-band care funcționează cu canale de 2,4 GHz și cinci GHz. Acest lucru permite calculatorului mobil să proceseze mult mai multe date.

Optează pentru un scaner robust cu mai multe îmbunătățiri de rețea.

 • Roaming global
 • Eliminarea interferențelor
 • Optimizarea rețelei
 • Economii de energie.
 • Creșterea securității.
 • Protecția infrastructurii.

6. Administrare şi securitate

Organizațiile trebuie să-și protejeze rețeaua împotriva accesului neautorizat. Computerele mobile de tip endpoint sunt de obicei cele mai vulnerabile, de aceea este necesară o securitate robustă.

Nu numai că poți administra alte dispozitive dintr-un singur punct, dar poți determina și aplicațiile la care angajații tăi au acces. Prin dezactivarea platformelor non-relaționate cu munca, cum ar fi Instagram și Facebook, vei preveni orice distracții în timp ce echipa ta lucrează în medii periculoase. Prin urmare, poți asigura că echipa ta rămâne complet concentrată și eviți preocupările legate de siguranță.

7. Proprietăți de scanare de primă clasă

Scanner-ul încorporat ar trebui să fie și el puternic. Dispozitivul ar trebui să ofere următoarele caracteristici:

 • Diverse metode de transmitere a datelor – Scannerul dvs. de coduri de bare ar trebui să vă permită să introduceți codul de bare în orice câmp de text, aplicație sau să-l transmiteți pentru integrare mai profundă cu aplicațiile de lucru.
 • Butonul roșu, galben și PTT – Începe scanarea apăsând un singur buton sau widget plutitor, chiar și atunci când porți mănuși.
 • Scanare continuă – Dispozitivul ar trebui să vă permită să capturați succesiv multe coduri de bare.

8. Procesor de înaltă calitate.

Există numeroase motive pentru care scannerul dvs. robust necesită un chipset fiabil. În primul rând, acesta permite întregului computer mobil să funcționeze mai bine, astfel încât angajații dvs. să poată finaliza scanarea într-un timp foarte scurt. În al doilea rând, permite multitasking-ul fără probleme, un aspect critic atunci când se lucrează sub presiune. În plus, un procesor rapid permite echipei dvs. să pornească scannerul mult mai repede și să captureze coduri de bare fără probleme.

Găsirea produsului potrivit poate fi provocatoare, dar cea mai bună opțiune ar putea fi un dispozitiv cu un procesor Qualcomm Snapdragon. Acest chipset are opt nuclee și funcționează la 2.2GHz pentru a accelera aplicațiile și a permite echipei tale să lucreze într-un mediu rapid.

9. Capacități de memorie excelente

Pentru a asigura o performanță fără probleme, găsirea unui model cu suficientă memorie RAM este crucială. De aceea, ar trebui să optezi pentru 4 GB de RAM, cantitatea perfectă pentru multitasking și pentru a gestiona un număr mare de aplicații solicitante. În plus, această cantitate de RAM poate contribui la economisirea duratei de viață a bateriei.

De asemenea, beneficiind de un spațiu de stocare generos este extrem de util. Soluția optimă este de 64 GB, suficient pentru a încăpea toate documentele, foile de calcul, prezentările și alte fișiere esențiale. Dispozitivul dvs. primește puncte bonus dacă suportă extensii de memorie de cel puțin 256 GB suplimentari.

10. Calitatea construcției excepțională.

Dacă cauți un scanner mobil de coduri de bare rezistent, ai nevoie de un dispozitiv care poate rezista la utilizare intensă. Personalul tău lucrează adesea de pe schele și alte structuri ridicate. Căderile de pe aceste zone ar putea fi fatale pentru calculatorul tău mobil dacă nu este protejat corespunzător.

Asadar, gaseste un dispozitiv care a trecut prin teste riguroase.

Asigurați-vă o protecție adecvată pentru ecran. Cea mai bună opțiune este să obțineți un scanner cu Gorilla Glass, deoarece rezistența sa la șocuri și la zgârieturi este de neegalat. Acest lucru face ca ecranul să fie protejat aproape în întregime de sticlă împotriva zgârieturilor și căderilor.

11. Rezistență la apă, substanțe chimice și praf.

Dacă echipa ta lucrează în apropierea apei și substanțelor chimice agresive, dispozitivul tău ar trebui să poată rezista acestor substanțe. Iată câteva substanțe chimice pe care dispozitivul tău ar trebui să le poată manipula:

Alcool izopropilic

Inălbitor

Detergent

Clor

Acetonă

Soluție de geamuri

Benzină

12. O gamă variată de accesori

Accesoriile sunt de ajutor în facilitarea muncii de teren. Ele ajută angajații să folosească scannerul cu coduri de bare cu ușurință, sporind productivitatea. Iată câteva elemente suplimentare cu care computerul mobil rezistent ar trebui să fie compatibil: încărcător desktop, suport pentru vehicul, curea de mână, căști USB-C, stilou cu touch capacitiv, tastatură, mouse, imprimantă Bluetooth și RSM.

Consultați un Expert Acum

Un scanner mobil pentru coduri de bare robust este un dispozitiv extrem de versatil și util. Este ideal pentru aproape orice mediu și include toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a avea o forță de muncă mai productivă.

Pentru alegerea celui mai potrivit scaner de coduri de bare mobil pentru afacerea dumneavoastră, contactați AutoID pentru o recomandare și ofertă personalizată.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts