Datalogic

Cititor 2D/DPM industrial Datalogic Matix 300 937600016

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 2,753.00
AutoID 2,753.00

16.278,01 lei TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

Cititor industrial 2D/DPM Datalogic Matrix 300, model 937600016, cu tehnologie LQL-9 LT-DPM, protecție ESD, performanță de scanare avansată, ideal pentru aplicații industriale, automatizare, industria automotive și electronice.

Datalogic Partener Logo
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Cititor 2D/DPM industrial Datalogic Matix 300 937600016

Cititorul industrial 2D/DPM Datalogic Matrix 300, model 937600016, este un dispozitiv avansat de scanare, conceput pentru captarea precisă și rapidă a codurilor de bare, inclusiv a celor direct marcate pe suprafețele produselor (DPM – Direct Part Marking). Acest cititor robust și fiabil este ideal pentru aplicații industriale care necesită performanțe superioare și durabilitate.

Caracteristici

 1. Tehnologie de Scanare 2D/DPM:
  • Capacitate de citire DPM: Conceput special pentru captarea codurilor de bare direct marcate pe suprafețele produselor, asigurând o citire precisă și fiabilă a acestor coduri dificile.
 2. Performanță de Scanare Avansată:
  • High-Quality Optics: Oferă o rezoluție înaltă și o calitate excelentă a imaginii, permițând captarea clară și detaliată a codurilor de bare 2D și DPM.
  • LQL-9 LT-DPM: Tehnologie avansată care îmbunătățește performanțele de citire ale codurilor de bare direct marcate pe suprafețele metalice și alte materiale reflectorizante.
 3. Capacitate ESD:
  • Protecție ESD: Construit pentru a rezista descărcărilor electrostatice, protejând cititorul și asigurând o funcționare fiabilă în medii sensibile la ESD.
 4. Construcție robustă:
  • Durabilitate industrială: Construcția solidă și materialele de înaltă calitate garantează o performanță fiabilă și o durată de viață extinsă, chiar și în cele mai dificile medii industriale.
 5. Flexibilitate de Montare:
  • Design compact: Dimensiunile reduse permit integrarea facilă în diverse aplicații industriale, economisind spațiu și asigurând flexibilitate în montare.

Beneficii

 • Precizie și Fiabilitate: Tehnologia de scanare DPM și capacitatea de citire 2D asigură captarea precisă și constantă a codurilor de bare, esențială pentru aplicațiile critice.
 • Eficiență Operațională: Performanța de scanare avansată și tehnologia LQL-9 LT-DPM contribuie la creșterea eficienței operaționale, reducând erorile și timpul de procesare.
 • Durabilitate Extinsă: Construcția robustă și protecția ESD garantează o durată de viață lungă, reducând costurile de întreținere și înlocuire.
 • Versatilitate: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale, de la inspecții de calitate până la gestionarea stocurilor și urmărirea produselor.

Domenii de aplicare

 • Automatizare Industrială: Ideal pentru inspecția și controlul calității în procesele de producție, asigurând conformitatea și eficiența.
 • Industria Automotive: Utilizat pentru urmărirea componentelor și asigurarea calității în procesele de fabricație automotive.
 • Electronice și High-Tech: Aplicabil în inspecția și controlul echipamentelor electronice, asigurând respectarea strictă a standardelor de calitate și siguranță.
 • Logistică și Depozitare: Utilizat pentru urmărirea stocurilor, gestionarea inventarului și optimizarea operațiunilor de depozitare.
BRAND

Datalogic

MODEL

TIP

,

STANDARD DE PROTECTIE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare