Newland

Cititor fix 2D CMOS Newland FR4060-30

SKU: FR4060-30 Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 169.00
AutoID 118.30

Prețul inițial a fost: 999,08 lei.Prețul curent este: 699,35 lei. TVA Inclus

Livrabil azi
> 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

FR4060-30 NEWLAND 2D CMOS Scaner de prezentare omnidirecțional montat fix, bazat pe cip decodor 0390. Citește PDF/Data Matrice/QR cu cablu USB.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Cititor fix 2D CMOS Newland FR4060-30

Cititorul fix 2D CMOS Newland FR4060-30 este un instrument puternic de scanare, special conceput pentru cerințele de scanare din diverse medii de lucru. Iată câteva dintre caracteristicile sale cheie:

1. Scanare omnidirecțională: Cu un design omnidirecțional, acest cititor poate citi coduri de bare din orice unghi, oferind o flexibilitate sporită în utilizare.

2. Bazat pe cip decodor 0390: Decodorul integrat asigură o performanță rapidă și precisă în decodarea codurilor de bare, inclusiv a formatelor PDF, Data Matrix și QR.

3. Tehnologie CMOS 2D: Oferă o capturare precisă a codurilor de bare 2D, inclusiv a celor deteriorate sau cu contrast redus, pentru o eficiență maximă în procesul de scanare.

4. Citește PDF/Data Matrice/QR: Capacitatea de a citi o varietate de formate de coduri de bare îl face ideal pentru aplicații diverse, de la retail până la gestionarea inventarului și multe altele.

5. Conexiune cu cablu USB: Asigură o conectivitate rapidă și ușoară cu computerul sau alte dispozitive compatibile, pentru o integrare fără probleme în infrastructura existentă.

Cititorul fix 2D CMOS Newland FR4060-30 este alegerea perfectă pentru îmbunătățirea eficienței și productivității operațiunilor tale de scanare, oferindu-ți performanță și fiabilitate de vârf în fiecare scanare.

BRAND

Newland

MODEL

TIP

, ,

TIP SCANER

CAPACITATE SCANARE

CONECTIVITATE

BATERIE

STANDARD DE PROTECTIE

TASTATURA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare