Newland

Cititor portabil NewLand HR2081RU-S0

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 84.00
AutoID 65.00

381,67 lei TVA Inclus

Livrabil azi
> 100 buc.

NewLand HR2081RU-S0 – Cititor coduri de bare cu fir 1D, Linear Imager, 300 scan/s, Interfață: USB , IP42, Stand: Da.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Cititor portabil NewLand HR2081RU-S0

Cititorul portabil NewLand HR2081RU-S0 reprezintă o soluție avansată pentru scanarea codurilor de bare în medii mobile. Echipat cu tehnologie 2D CMOS, acest cititor asigură o scanare rapidă și precisă a diferitelor tipuri de coduri de bare, facilitând gestionarea datelor și optimizarea proceselor de afaceri.

Caracteristici cheie:

– Tehnologie 2D CMOS: Cititorul HR2081RU-S0 utilizează tehnologia CMOS 2D pentru a asigura scanarea eficientă a codurilor de bare 1D și 2D, inclusiv coduri QR și coduri PDF417.

– Autosense: Funcția Autosense permite cititorului să detecteze automat prezența codurilor de bare și să înceapă scanarea fără a fi necesară apăsarea unui buton, ceea ce mărește eficiența și ușurează utilizarea dispozitivului.

– Stand inteligent (Panga II): Cititorul vine cu un stand inteligent numit Panga II, care permite utilizarea mâinilor libere și poziționarea cititorului în mod convenabil pentru scanare.

– Design ergonomic: Cititorul HR2081RU-S0 are un design ergonomic, ușor și confortabil pentru utilizare îndelungată fără a cauza oboseală.

– Conexiune USB: Cititorul vine cu un cablu USB inclus, permițând conectarea ușoară la diverse dispozitive și sisteme.

– Versatilitate în aplicații: Acest cititor portabil este potrivit pentru o varietate de aplicații, inclusiv în magazine de retail, depozite, centre de distribuție și alte medii de afaceri.

Cu Cititorul portabil NewLand HR2081RU-S0, veți beneficia de performanțe de vârf în scanarea codurilor de bare, asigurând o gestionare rapidă și precisă a datelor în mediile mobile. Tehnologia CMOS 2D și funcțiile inteligente îmbunătățesc eficiența operațională, oferindu-vă o soluție fiabilă pentru scanarea codurilor de bare în afacerea dumneavoastră.

BRAND

Newland

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Obține un preț special!


Suntem întotdeauna în căutarea de noi modalități de a oferi PARTENERILOR noștri cele mai bune prețuri.