Datalogic

Cititor RFID UHF SLED 2128P pentru Memor EU

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 1,361.00
AutoID 965.08

5.685,82 lei TVA Inclus

Stoc disponibil în 5 – 7 zile > 5 buc.

Cititorul RFID UHF SLED 2128P este o componenta specializata pentru citirea tagurilor RFID UHF, conceputa pentru a se potrivi perfect cu dispozitivul portabil Memor EU. Cu aceasta combinatie, puteti adauga functionalitatea de citire RFID dispozitivului dvs. portabil, extinzandu-i capacitatile de identificare si urmarire a obiectelor etichetate RFID intr-un mod mobil si eficient.

Datalogic Partener Logo
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Cititor RFID UHF SLED 2128P pentru Memor EU

Cititorul RFID UHF SLED 2128P este o componenta de citire a tagurilor RFID, care poate fi utilizata cu dispozitivul portabil Memor EU pentru citirea si identificarea tagurilor RFID UHF. Iata cateva caracteristici cheie ale acestui cititor:

  1. RFID UHF: Acest cititor este specializat in citirea tagurilor RFID UHF (Ultra-High Frequency), ceea ce il face potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv gestionarea stocului, urmarirea activelor si altele.
  2. SLED 2128P: SLED (Sled RFID) indica faptul ca acest cititor este conceput pentru a se potrivi cu dispozitivul portabil Memor EU, transformandu-l intr-un echipament de citire RFID portabil.
  3. Memor EU: Acesta este un dispozitiv portabil dezvoltat de Datalogic, care poate fi echipat cu cititorul RFID UHF SLED 2128P pentru a extinde functionalitatile de citire RFID.
  4. Aplicatii variate: Cititorul RFID UHF SLED 2128P poate fi utilizat intr-o varietate de domenii, inclusiv retail, logistica, productie si altele, pentru a eficientiza procesele de identificare si urmarire a articolelor etichetate RFID.
  5. Integrare simpla: Datorita compatibilitatii sale cu dispozitivul Memor EU, instalarea si integrarea cititorului intr-un mediu de lucru existent sunt relativ simple.
  6. Utilizare mobila: Datorita utilizarii impreuna cu dispozitivul portabil, puteti realiza citiri RFID in mod mobil, ceea ce este deosebit de util in cazul in care este necesara mobilitatea in timpul procesului de citire.

Este important sa mentionam ca, pentru a obtine beneficiile complete ale acestui cititor RFID, veti avea nevoie de dispozitivul portabil Memor EU si de software-ul adecvat, in functie de aplicatia specifica pe care o utilizati.

BRAND

Datalogic

MODEL

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Obține un preț special!


Suntem întotdeauna în căutarea de noi modalități de a oferi PARTENERILOR noștri cele mai bune prețuri.