Imprimanta Pentru Etichete

AutoID vinde sute de imprimante termice pentru etichete la o multitudine de tipuri de afaceri în fiecare an. Imprimantele de etichete pe care le utilizați au fost probabil cumpărate la infințarea firmei fără a prevedea nevoile de viitor ale firmei. Este încă alegerea corectă?, dacă imprimă etichete, e bine, nu? Ei bine, poate da și poate nu. Cum alegi imprimant pentru etichete adecvată?

Imprimantele termice sunt disponibile în două tipuri: termică directă și transfer termic.

Această alegere se bazează în primul rând pe longevitatea etichetei, etichetei sau chitanței pe care doriți să o imprimați. Etichetele termică directă au o durată de viață între șase luni și un an. Se imprimă, fără panglică, deoarece stratul etichetei este practic activat la căldură. Capul de imprimare face ca stratul etichetei să devină negru oriunde determinați. Codurile de bare sunt clare, precum și textul. (Majoritatea etichetelor de expediere sunt imprimate cu tehnologia termică directă).

Dacă cauți o etichetă mai permanentă sau chiar o etichetă extrem de durabilă, alegerea ta va fi o etichetă cu transfer termic, imprimată cu transfer termic. Acest proces necesită să utilizați o panglică de transfer termic. Panglica și materialul etichetei vin împreună în interiorul capului de imprimare, iar imaginea dorită este presată/încălzită pe materialul etichetei.

Dimensiuni imprimante – desktop, midrange, industriale sau portabile.

Această decizie se bazează puternic pe „câte etichete” imprimați pe zi și pe mediul în care funcționează imprimanta. Dacă conduceți un centru de distribuție, cu 20 de docuri de încărcare și expediați 1.000 de pachete pe zi, o imprimantă industrială sau de gamă medie. va fi singura ta alegere.

  • Imprimantele industriale sau Midrange vor imprima la viteze de imprimare mai mari și vor păstra role mai mari de etichete.
  • Imprimantele de birou sunt o alegere bună pentru multe întreprinderi mici, dar ciclurile lor de funcționare trebuie să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
  • Imprimantele mobile sunt utilizate pe scară largă în livrarea pachetelor și în depozit sau magazin cu amănuntul ca soluție de etichetare imediată.

Alegerea dintre producători precum Zebra, CAB, Honeywell, TSC sau alți producatori se realizează cel mai bine prin a cere sfatul reprezentanților noștri de vânzări. Vă vom ajuta să identificați mărcile și modelele cele mai bune pentru aplicația dvs., astfel încât să puteți profita la maximum de imprimanta dvs. de etichete.

Se afișează 1 – 10 din 2021 rezultate Se afișează toate rezultatele 2021. Se afișează singurul rezultat No results found
Sort by
Tip
Producatori
MODEL