Datalogic Lansează Seria Powerscan 9600 Dpx Trasabilitate Dpm De Neegalat

Scannerul portabil de ultimă generație oferă o fiabilitate, modularitate și eficiență de neegalat pentru aplicațiile de marcare directă a pieselor

Datalogic, un lider mondial în domeniul capturii automate a datelor și al automatizării fabricilor, anunță astăzi seria revoluționară PowerScan™ 9600 DPX, un jucător de schimb în trasabilitatea marcajului direct al pieselor (DPM). Pe măsură ce peisajul producției se evoluează, trasabilitatea a devenit un aspect indispensabil al proceselor de producție din diverse industrii, inclusiv automotive, electronice și medicale. Abilitatea de a urmări produsele la un nivel granular asigură produse mai sigure, îmbunătățiri continue și rezolvarea mai rapidă a problemelor. Pentru a răspunde acestor nevoi critice, Datalogic introduce seria PowerScan 9600 DPX, un scanner industrial portabil proiectat pentru a excela în aplicațiile DPM.

Seria PowerScan 9600 DPX stabilește noi repere pentru fiabilitate, modularitate și eficiență, oferind companiilor posibilitatea de a-și optimiza procesele de trasabilitate și de a obține excelență operațională.

Funcțiile și soluțiile cheie includ:

  • Trasabilitate de neegalat pentru lucrări în curs (WIP): Urmăriți eficient WIP pe parcursul procesului de producție, asigurând o gestionare fără probleme a ciclului de viață al produsului.
  • Sistemul de învățare automată DPX 4D: Depășiți mediile DPM provocatoare cu sistemul inovator de învățare automată DPX 4D de la Datalogic, care include senzori TOF multizonă și RGB. Acest sistem oferă informații în timp real despre materialul țintă, înclinarea și reflectanța, configurând automat parametrii de achiziție și algoritmii de decodare pentru rate de citire superioare și erori reduse.
  • Investiție pregătită pentru viitor: Spre deosebire de scanerele tradiționale, seria PowerScan 9600 DPX oferă o arhitectură modulară care permite utilizatorilor să extindă stația de bază cu diferite interfețe de comunicație, adaptându-se la cerințele în evoluție ale rețelei. Această capacitate de actualizare a interfeței fără probleme asigură valoare pe termen lung și extinde durata de viață a investiției dvs.
  • Design robust pentru medii dure: Seria PowerScan DPX se mândrește cu un design ultra-robust cu ratinguri IP65 și IP67, capabil să reziste la căderi de 2,5 metri și condiții industriale dure. Oferă tehnologie de încărcare wireless, eliminând eșecurile de contact la încărcare și prevenind dispozitivele neîncărcate la începutul schimburilor. Sistemul STAR RADIO și Bluetooth asigură conectivitate fiabilă, reducând timpul de nefuncționare al producției. Bateriile inteligente monitorizează starea dispozitivului și furnizează date despre starea bateriei, prevenind eșecurile neașteptate ale echipamentelor. În plus, Datalogic oferă un pachet de servicii Ease of Care, inclusiv până la 5 ani de serviciu de garanție, pentru a vă proteja mai bine investiția.

Cu fiabilitatea, modularitatea și eficiența de neegalat, seria PowerScan 9600 DPX este o mărturie a angajamentului Datalogic de a oferi soluții inovatoare pentru trasabilitate și productivitate. Companiile care adoptă PowerScan 9600 DPX se pot aștepta să obțină beneficii semnificative, inclusiv:

  • Eficiența îmbunătățită: Ratele de citire îmbunătățite, erorile reduse și fluxurile de lucru simplificate duc la câștiguri semnificative în productivitate.
  • Timp de nefuncționare redus: Un design robust și o conectivitate fiabilă reduc timpul de nefuncționare și asigură funcționarea continuă.
  • Costul total de proprietate mai mic: O durată de viață lungă, costuri reduse de întreținere și pachetul de servicii cuprinzător al Datalogic contribuie la costuri generale mai mici.

Similar Posts