Honeywell 8680I

Computerul mobil miniaturizat și portabil Honeywell 8680i este un scaner fără fir, performant și practic, proiectat să ajute afacerile să îmbunătățească eficiența fluxului de lucru cu fiecare scanare, reducând astfel costurile de suport și de operare și îmbunătățind productivitatea. Opțiunile flexibile de configurare pot fi adaptate la mediul de lucru cu o alegere între inelul cu două degete sau opțiunea de mănuși (în curând disponibilă), iar bateriile subțiri sau extinse sunt ideale pentru ciclul de lucru, durata schimbului și prioritățile de dimensiune și greutate.

Prezentare generala a scanerului portabil Honeywell 8680i

Disponibil într-un model Standard pentru colectarea simplă a datelor prin Bluetooth sau într-un model Avansat pentru funcționare independentă în fluxuri de lucru direcționate, mini mobilul purtabil 8680i poate adăuga eficiență și efectivitate celor mai comune sarcini.

  • Versiunea Standard oferă scanare ușoară și ergonomică cu Bluetooth purtabil, comunicare clară a conexiunii wireless, nivelul bateriei și rezultatele scanării. Cu Wi-Fi, un ecran personalizabil pentru utilizator și o interfață cu două butoane.
  • Modelul Avansat permite fluxuri de lucru optimizate cu un singur dispozitiv în locul unei combinații de scanner și computer mobil. Informații cheie pot fi prezentate lucrătorului pe ecran pentru a permite răspunsuri specifice task-ului (de exemplu, confirmarea finalizării unei acțiuni sau marcarea unei excepții).

Dispozitivul portabil mini mobil 8680i este conceput pentru a accelera task-urile frecvente de scanare, permițând mâinilor să fie libere pentru a realiza munca necesară.
Proiectat pentru 2.000 de căderi de la 0,5 metri (1,6 picioare), dispozitivul portabil mini mobil 8680i este construit pentru a rezista în medii de lucru dificile.

Analiza fluxului de lucru Honeywell Operational Intelligence gestionează ciclul de viață al bateriei, asigurând funcționarea continuă pe întreaga durată a schimbului, implementarea simplă a setărilor și actualizărilor firmware-ului.

Versiunea avansată oferă un ecran personalizabil, Wi-Fi și SDK pentru dezvoltarea aplicațiilor, permițând dispozitivului 8680i să susțină fluxuri de lucru streamline ca un dispozitiv independent, înlocuind alternativele scanner + computer mobil.

Accesoriiile reconfigurabile pe teren ale modulului dispozitivului permit forma inelului sau a mănușii: bateriile extinse sau subțiri se adaptează nevoilor ciclului de serviciu: versiunile Standard sau Advanced se potrivesc nevoilor fluxului de lucru.

Utilizatorii pot pierde câte 5 secunde de fiecare dată când ridică, scanează și pun în jos un scanner portabil. Pentru fluxurile de lucru cu scanare frecventă, cum ar fi ridicarea, sortarea, punerea și ambalarea, acest mișcare ineficientă se multiplică, reprezentând o parte semnificativă a zilei de lucru. Scanarea portabilă asigură că captura de date este întotdeauna la îndemână, crescând productivitatea și eficiența și permițând mâinilor să fie libere pentru a se ocupa de alte sarcini.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell 8680i

8680i mini mobil purtabil este conceput pentru a accelera sarcinile de scanare frecvente, lăsând mâinile libere să facă munca necesară.

Versiunea avansată oferă afișaj color personalizabil pentru linia de vedere, Wi-Fi și SDK pentru dezvoltarea aplicațiilor, permițând dispozitivului 8680i să susțină fluxuri de lucru simplificate ca dispozitiv independent, înlocuind alternativele scanner + computer mobil.

Accesoriii reconfigurabile în câmp de aplicare permit factorul de formă în formă de inel sau mănușă declanșat cu două degete; baterii extinse sau subțiri ajustează dimensiunea/greutatea nevoilor de ciclu de serviciu; versiuni standard sau avansate pentru a se potrivi nevoilor de flux de lucru.

Proiectat pentru 2.000 de căzături de 0,5 metri (1,6 picioare), dispozitivul mobil miniaturizat 8680i wearable este construit pentru a rezista în medii de lucru dificile.

Analitica fluxurilor de lucru Honeywell Operational Intelligence pentru gestionarea ciclului de viață al bateriilor, asigurând funcționarea neîntreruptă pe durata întregii schimbări; implementarea simplă a actualizărilor de setări și firmware-ului.

Specificațiii Honeywell 8680i

CARACTERISTICI

Design ergonomic, ușor
Analiza fluxului de lucru Honeywell conectat
Construit robust pentru lumea reală
Personalizat pentru a se potrivi aplicației de care ai nevoie
Fără fir

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Luminozitate0 – 100000 lux
Model de scanareImagine zona omnidirecțională
Toleranța la mișcarePână la 584 cm (230 inchi)/secundă
Pitch45
Capacitatea de decodare1D/2D
Numărul de scanări8000
Interval de scanareGama standard (SR)
Oblic60

REŢEA

Specificațiiii Bluetooth4.1
BluetoothDa

HARDWARE

Tip motor2D
TipLI-ION

CONDITII DE MEDIU

Umiditatea de funcționare0 până la 95% umiditate relativă (fără condensare)
Temperatura de funcționare-20˚C până la 50˚C
Temperatura de depozitare-20˚C până la 60˚C

STANDARDE ȘI APROBĂRI

Standard de protecțieIP54
Drtop test30 Căderi de 1,5 m pe beton

GARANȚIE

Durata garanției2 ani

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts