Honeywell Dolphin Cn80

Honeywell Dolphin CN80 Terminal handheld

Dispozitivul Honeywell Dolphin CN80 oferă atât un ecran tactil color vivid de 4,2 inci, cât și o alegere între tastaturi numerice sau QWERTY, permițând utilizatorilor să aleagă cea mai bună metodă de introducere a datelor pentru mediul lor de lucru de astăzi și să fie pregătiți pentru aplicațiile touch-centric ale viitorului.

Construit pe platforma Honeywell Mobility Edge, Dolphin CN80 oferă o abordare integrată, repetabilă și scalabilă, bazată pe o platformă comună de hardware și software, eliberând clienții de constrângerile cu care se confruntă astăzi în ceea ce privește integrarea și tehnologiile inflexibile, fără a sacrifica securitatea, fiabilitatea, performanța sau caracteristicile de gestionare a întreprinderii. Utilizarea mai multor dispozitive în întreprindere introduce complexități costisitoare și de timp pentru IT-ul întreprinderii în ceea ce privește gestionarea și menținerea lor. Platforma Mobility Edge permite clienților să accelereze furnizarea, certificarea și implementarea în întreprindere.

Prezentare generala a terminalului handheld Honeywell Dolphin CN80

Fie că treceți la capacități de ecran tactil sau sunteți dependent de taste datorită naturii afacerii dvs., computerul portabil Honeywell Dolphin™ CN80 vă poate ajuta să îmbunătățiți viteza și precizia operațiunilor, în timp ce vă poziționează pentru viitor. Acest computer portabil robust compatibil cu Android™ are capacități complete de atingere și taste reale pentru introducerea rapidă a datelor la rate ridicate de tranzacționare, chiar și în medii severe. Dolphin CN80 este, de asemenea, un dispozitiv recomandat de Android Enterprise, ceea ce înseamnă că este robust, construit pentru a fi implementat ușor pe teren și construit pentru a rămâne actualizat pe o perioadă lungă de timp.

  • Platforma hardware Mobility Edge și instrumentele enterprise lifecycle conduc la o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltarea accelerată și securizată, implementarea, gestionarea performanței și gestionarea ciclului de viață.
  • CN80G, construit pe platforma Mobility Edge, a primit o distincție de prestigiu STIG (Ghid de implementare tehnică de securitate) de la Defense Information Systems Agency (DISA) pentru capacitățile sale de securitate. Această recunoaștere din partea DISA și a Departamentului de Apărare al SUA recunoaște aplicațiile și instrumentele avansate de securitate pe care le cuprinde CN80G, asigurând siguranța și securitatea datelor dvs. pe întreaga durată de viață a dispozitivului.
  • Ecranul tactil mare, dotat cu o tastatură numerică de 23 de taste sau cu o tastatură QWERTY de 40 de taste, susține atât aplicațiile legacy bazate pe taste, cât și cele mai noi aplicații tactile. Tastaturile permit introducerea datelor în medii extrem de dificile și optimizează eficiența în orice mediu.
  • Enhanced 1D/2D scanning/data capture with read ranges of 0.15 m to 15.2 m (6 in to 50 ft) typically required in today’s warehouses. Optional scan handle for flexibility to switch between handheld and pistol grip operations.
  • Construcția ultra-rezistentă rezistă la căderi de 3,0 m (10 ft) pe beton și la 2.000 de rostogoliri de 1,0 m (3,3 ft). Rating-urile IP65/IP67 protejează împotriva prafului/ pulverizării cu apă. Opțiunile de depozitare la rece și non-incendive susțin funcționarea acolo unde alte produse nu pot fi utilizate.
  • Dispozitivul CN80 oferă protecție a investițiilor pe termen lung cu suport pentru cinci generații Android, începând cu Android 8 (O). Actualizările de securitate sunt, de asemenea, disponibile timp de până la doi ani după ultima actualizare Google prin intermediul Honeywell Sentinel.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Dolphin CN80

Dispozitivul Dolphin CN80 oferă un ciclu de viață extins al produsului pe cinci versiuni de Android, pentru a maximiza randamentul investiției clienților și pentru a oferi un TCO general mai scăzut. De asemenea, instrumentele avansate de ciclu de viață pentru întreprinderi ale dispozitivului simplifică sarcinile frecvent repetate, cum ar fi actualizările de software, instruirea noilor angajați și gestionarea stocurilor de rezervă. În plus, ultra-rugged Dolphin CN80 oferă procesare rapidă a datelor și scanare 1D/2D, conectivitate avansată la rețea și o durată avansată a bateriei care durează de două ori mai mult decât generațiile anterioare pentru a menține angajații conectați și productivi pe parcursul mai multor schimburi.

Platforma hardware Mobility Edge și instrumentele de ciclu de viață a întreprinderii conduc la o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltare, implementare, gestionarea performanței și gestionarea ciclului de viață, fiind accelerate și sigure.

Dispozitivul CN80 oferă protecție investițională pregătită pentru viitor, cu suport pentru cinci generații Android, începând cu Android 8 (O). Actualizările de securitate sunt, de asemenea, disponibile timp de până la doi ani după ultimul patch Google prin intermediul Honeywell Sentinel.

Ecranul tactil mare, cu tastatură numerică de 23 de taste sau cu tastatură QWERTY de 40 de taste, susține atât aplicațiile vechi centrate pe taste cât și noile aplicații tactile. Tastaturile permit introducerea datelor în medii extrem de dificile și optimizează eficiența în toate mediile.

Construcție ultra-rezistentă cu rezistență la căderi de 3.0 m pe beton și 2,000 tumbler-uri de 1.0 m. Clasificări IP65/IP67 împotriva prafului/ pulverizării cu apă. Opțiunile de depozitare la rece și non-inflamabil susțin operațiunile în locurile în care alte produse nu pot fi utilizate.

Scanarea îmbunătățită 1D/2D cu raze de citire între 0,15 m și 15,2 m necesare în mod obișnuit în depozitele moderne. Mâner de scanare opțional pentru flexibilitatea de a trece între funcțiile de operare manuală și cu pistol.

Specificațiii Honeywell Dolphin CN80

CARACTERISTICI

GradStandard
AplicareDistributie
Munca de teren
Transport & Logistica
Alte caracteristiciFuture-Proof
Ultra-rezistent

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 8

MEMORIE ȘI DATE

Memorie32 GB Flash/2 GB RAM
32 GB Flash/4 GB RAM

HARDWARE

Dimensiunea afișajului4.2 inchi/ 10.67 cm (854 x 480px)
Procesor2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 660 octa-core

CONDITII DE MEDIU

Temperatura de depozitare-30°C – 70°C
Temperatura de operare-20°C – 50°C
Umiditatea de funcționare0 – 95 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Tumble2.000 de tumbe la 1 m
Drop3 m pe beton la temperatura camerei, 1,8 m pe beton în intervalul de temperatură, 1,6 m pe beton până la -30 ºC

TERMENI SERVICII

Durata garanțieiGaranție de un an din fabrică

ALTELE

Tip de sistem de operareAndroid
Poziția camereiDoar pe spate
Interval de scanareLong Range
Standard Range
PlatformăMobility Edge
TastaturăQWERTY
Numeric
ReţeaWLAN
WLAN/WWAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts