Honeywell Hf800

Honeywell HF800 este un scanner montat fix ce are capacitatea de a citi coduri în relief, având un design compact ce se potrivește cu multiple fluxuri de lucru.

Cu tehnologia de ultimă generație la codificare și decodificare a lui Honeywell, scannerul industrial HF800 2D fix montat permite o gamă largă de aplicații de scanare de înaltă performanță. Algoritmul puternic de citire a codurilor de bare și design-ul hardware industrial contribuie la eficiența ridicată a decodării HF800. Configurarea rapidă și ușoară permite o citire optimizată cu un singur clic. Opțiunile flexibile de accesorii și configurări software permit scanarea de înaltă performanță într-o gamă largă de medii și setări într-un mod mai economic.

Prezentare generala a scanerului industrial fix Honeywell HF800

Noul cititor industrial HF800 cu montaj fix oferă o capacitate remarcabilă de citire a codurilor de bare pentru toate tipurile de coduri 1D și 2D, inclusiv cele de pe etichetele imprimate și cele mai dificile marcaje directe ale pieselor (DPM), fiind perfect pentru urmărirea datelor de producție pentru PCB-uri și piese electronice de precizie, managementul procesului de producție alimentar și confirmarea codului de bare logistic de pe cartoanele de ambalare exterioare pentru piese electrice / mecanice.

Honeywell HF800 este dotat cu un imager cu o rezoluție de 500K-pixeli, capabil să colecteze imagini la 60 fps. Sursa de lumină roșie LED încorporată, combinată cu un algoritm de decodare DPM excepțional, îi conferă HF800 o puternică rezoluție DPM. În plus, dimensiunile compacte îl fac ideal pentru utilizarea într-un mediu industrial cu spațiu limitat. Clasificarea de protecție IP65 asigură, de asemenea, că poate gestiona diverse medii de lucru dificile. HF800 este, de asemenea, dotat cu software-ul DataMax, precum și cu funcția AutoLearn. Utilizatorul poate completa setarea imaginii cu doar un buton, ceea ce reprezintă o conveniență semnificativă pentru orice cititor de coduri de bare.

HF800 este de asemenea echipat cu software-ul DataMax, precum și cu funcția AutoLearn. Utilizatorul poate completa setările imaginii cu doar un singur buton, un avantaj semnificativ pentru orice cititor de coduri de bare.

Dispozitivul este integrat cu porturi de rețea, port RS232 și port RS485, precum și port de intrare I/O, pentru a satisface nevoile utilizatorilor în diferite medii de aplicație. Există o versiune de 0 grade și de 90 de grade pentru montare verticală sau orizontală, în funcție de nevoile reale ale site-ului. În funcție de distanța de lucru, există 3 versiuni diferite disponibile – HD, SR și ER. Utilizatorul poate selecta un produs care să se potrivească nevoilor lor de distanță de lucru și câmp de vedere.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII HONEYWELL HF800

DPM puternic decodificare:

Imagist cu rezoluție de 500K pixel capabil de 60fps și sursă de lumină LED roșie încorporată pentru a-i da capacitatea puternică de decodificare DPM.

Potrivit pentru utilizare în medii dure și complexe:

Dimensiunea sa compactă îl face ideal în spații industriale înguste, în timp ce clasificarea IP65 asigură că poate rezista în toate tipurile de medii de lucru dure și complexe.

Configurare simplă și rapidă:

Echipat cu software-ul DataMax și funcțiile AutoLearn, acesta permite setarea imaginii să fie completată cu doar un singur buton, ceea ce crește semnificativ confortul de configurare a cititorului.

O gamă largă de porturi:

HF800 este integrat
cu port de rețea,
port RS232 și port RS485,
și susține, de asemenea,
ieșirea portului I/O.

Numeroase modele pentru a satisface diferite nevoi de aplicație:

Oferă două versiuni – 0 și 90 – precum și 3 versiuni, respectiv HD, SR și ER pentru diferite distanțe*; combinațiile de produse satisfac nevoile utilizatorilor pentru diferite aplicații.

Specificațiii HF800

ELECTRIC

Curent de funcționareMaxim 5A
Tensiunea de intrare10Vdc-30Vdc
Curentul de așteptare5mA

CARACTERISTICI DE SCANARE

Gama de scanare22-480 mm
Capacitate de decodareDPM, PDF417, Aztec, QR Code, Maxicode, Datamatrix, 2D Barcode, 1D Barcode
Toleranță la mișcare2.5 m/s
Modelul de scanarePătrat

CONDITII DE MEDIU

Umiditatea de funcționare<90%
Temperatura de funcționare0-50˚C
Temperatura de depozitare-20˚C până la 70˚C

CARACTERISTICI

Pentru utilizare cuIluminare externă auxiliară
FormaScaner industrial compact
AplicațiiScanare industrială, Scanare fixă
Alte caracteristiciIluminare LED integrată

HARDWARE

Interfață sistem gazdăEthernet, RS485, RS-232
Tipul de scaner2D

STANDARDE ȘI APROBĂRI

Standard de protecțieIP65

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale54.5×52.5x29mm

GARANȚIE

Durata garanției3 ani

ALTELE

Tipul conectorului de alimentare100V AC la 240V AC, 50Hz la 60Hz RS-232

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts