Honeywell Ih25 Uhf Rfid

Cititor portabil RFID Honeywell IH25 UHF

Noul cititor Honeywell IH25 UHF RFID, în combinație cu etichetarea RFID, oferă o soluție mai ușoară pentru a ține evidența inventarului cu mișcare rapidă cu mai puțin efort. Retailerii pot număra stocul din magazin și depozit de 25 de ori mai rapid decât cu coduri de bare, adesea în câteva ore, permițând actualizări mai frecvente ale inventarului și o administrație mai strânsă a nivelurilor de inventar. Ușor și ergonomic proiectat, Honeywell IH25, împerecheat cu un computer mobil performant de la Honeywell, oferă scanarea UHF plus 1D/2D, interval și viteză RFID de înaltă performanță.

Prezentare generala Honeywell IH25 UHF RFID

Astăzi, atât comercianții cu amănuntul, cât și managerii lanțului de aprovizionare sunt sub o presiune intensă pentru a urmări și gestiona cu atenție stocurile, pentru a asigura că stocul potrivit se află în locul potrivit, la momentul potrivit.

Magazinele cu inventar inexact pot avea frecvente epuizări de stoc, vânzări pierdute și servicii neadecvate pentru clienți, având un impact negativ asupra loialității clienților. Compensarea cu un stoc de siguranță excesiv poate duce la reduceri de preț, rezultând în profituri mai mici în general. Un număr imprecis de inventar împiedică, de asemenea, capacitatea de a oferi o experiență omnichannel.

Organizațiile care utilizează fluxurile de lucru manuale sau cu coduri de bare pentru gestiunea stocurilor o fac rar, deoarece aceste metode necesită mult timp și efort fizic intens.

Noul cititor RFID Honeywell IH25, în combinație cu etichetarea RFID, oferă o soluție mai ușoară pentru a urmări inventarul cu mișcare ridicată cu mai puțin efort. Retailerii pot număra inventarul în magazin și depozit de 25 de ori mai repede decât cu coduri de bare, adesea în câteva ore, permițând actualizări de inventar mai frecvente și o gestionare mai strânsă a nivelurilor de inventar.

În domeniul inventarierii, unul dintre cele mai importante aspecte este eficiența în captarea datelor. În acest sens, Honeywell a dezvoltat un scanner RFID UHF extrem de performant, numit IH25.

Acesta oferă o captură rapidă și precisă a datelor de inventar prin tehnologia RFID UHF, fiind perfect integrat cu computerele mobile Honeywell. În plus, IH25 are și o capacitate de scanare de coduri de bare 1D și 2D, ceea ce îl face o unealtă ideală pentru mediile de lucru intensive de azi.

Interfața IH25 este intuitivă și ușor de utilizat, permițând operatorului să se concentreze mai mult pe ceea ce contează cu adevărat, adică pe capturarea datelor de inventar. Scannerul are o autonomie mare de funcționare, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea de lungă durată, iar bateria sa se poate schimba ușor, astfel încât să nu existe întreruperi în activitatea de inventariere. 

Caracteristici Și Beneficii Honeywell IH25 UHF RFID

Honeywell IH25 este un cititor de RFID portabil, care permite capturarea rapidă și precisă a stocurilor prin tehnologia UHF RFID, în cadrul aplicațiilor de gestionare a lanțului de aprovizionare și inventarului din retail.

Eficiență
O rata ridicată de citire a etichetelor crește eficiența
și reduce costurile.

ÎNCĂRCARE UȘOARĂ
O singură stație de încărcare pentru Reader și calculator face procesul de încărcare ușor și rapid.

Design-ul ergonomic și echilibrat demonstrează capacitatea de a fi utilizat confortabil pe tot parcursul zilei.

PRODUCTIVITATE
Raza de citire excepțională
crește eficiența și reduce efortul manual.

DURATA BATERIEI
Bateria mare, de 4000 mAH, permite utilizarea neîntreruptă pe durate lungi.

Specificațiii Honeywell IH25 UHF RFID

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts