Honeywell Rt10A

Honeywell RT10A Tabletă rezistentă – Android

Tableta robustă Honeywell RT10A este concepută pentru a fi adoptată rapid de utilizatori, a minimiza costurile totale de proprietate și a optimiza managementul dispozitivului. Indiferent dacă sunteți supervizor sau angajat de pe linia de producție, manager sau lucrător de întreținere, RT10A este pregătit să se integreze în fluxul dvs. zilnic de lucru.

Prezentare generala a tabletei Honeywell RT10A

Pentru orice afacere, este crucial să menținem angajații și managerii conectați și să le furnizăm datele și funcționalitățile de care au nevoie, atunci când au nevoie. Pentru a permite acest lucru, aveți nevoie de dispozitive mobile care să se potrivească nu doar fluxului dvs. de lucru, ci și forței de muncă. 

Tableta robustă Honeywell RT10A are un display de 10,1 inch, cu o rezoluție ridicată, legat optic și o formă ușoară, dar durabilă, fiind ușor de utilizat pe toată durata zilei, ceea ce o face perfectă pentru adoptarea rapidă a utilizatorilor. Imagerul cu două lentile FlexRange™ poate face scanări de la distanțe mai mici de 0,1 m (5 in) până la 10,7 m (35 ft), astfel încât utilizatorii pot captura coduri de bare de la distanță, fără să fie nevoiți să petreacă timp pentru a se apropia suficient pentru a face scanarea.

  • Mențineți legătura cu angajații tereni cu RT10A și Smart Talk. Conectați angajații cu experți în domeniul subiectului utilizând comunicații securizate PTT, text, voce și video.
  • Capacități puternice de scanare a codurilor de bare, inclusiv scanări la distanțe apropiate, medii și îndepărtate, cu focalizare automată instantanee. Transformați datele în acțiuni cu RT10A și Operatinal Intelligence.
  • Găsiți și corectați probleme precum utilizatori abuzivi, sau unități care nu au fost încărcate peste noapte.
  • Construcția rezistentă rezistă la căderi de 1,2 m (4 ft) pe beton utilizând standardele MIL-STD 810G și are o clasificare IP65 împotriva prafului și a apei.
  • Dock-uri pentru vehicule pentru montarea pe stivuitor, dock-uri pentru birou pentru utilizare la birou, curele pentru mână sau umăr pentru păstrarea tabletei la îndemână – RT10A are o suită completă de accesorii pentru multe fluxuri de lucru diferite.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell RT10A

Cu ecranul său strălucitor de înaltă rezoluție, balanța perfectă între robustețe și designul ușor și scanarea integrată a codurilor de bare, RT10A îmbunătățește productivitatea lucrătorilor, menținând în același timp un cost total de proprietate scăzut.

Capacități puternice de scanare a codurilor de bare, inclusiv scanări cu rază apropiată, medie și îndepărtată, cu focalizare automată instantanee.

Transformați datele în acțiune cu RT10A și Intelligence Operațională. Găsiți și rezolvați problemele cauzele de abuz de dispozitive, sau unități care nu au fost încărcate peste noapte.

Mențineți conexiunea cu angajații de teren prin intermediul RT10A și Smart Talk. Conectați lucrătorii din teren cu experți în domeniu folosind comunicări sigure PTT, text, voce și video.

Construcția robustă rezistă la caderi de până la 1,2 m (4 ft) conform standardelor MIL-STD 810G și are o clasificare IP65 împotriva prafului și a apei.

Dock-uri vehiculare pentru montarea stivuitorului, dock-uri de birou pentru utilizare în birou, curele de mână sau umăr pentru a ține tableta alături de tine – RT10A are o gamă completă de accesorii pentru diferite fluxuri de lucru.

Specificațiii Honeywell RT10A

CARACTERISTICI

RT10AConstrucție robustă, Capacități puternice de scanare a codurilor de bare

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale27.19 x 19.83 x 1.95 cm

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Capacitatea de decodare1D, 2D

REŢEA

Specificațiiii BluetoothBluetooth clasa 5.0

HARDWARE

Dimensiunea afișajului10.1 in (1920 x 1200)
Interfață de conectareUSB, Audio
Procesor2.2 GHz Qualcomm® 64-bit Snapdragon octa-core

CONDITII DE MEDIU

Depozitare la receCongelatoare, Depozite frigorifice
Temperatura de stocare– 30 – 70 °C
Temperatura de operare– 10 – 50 °C
Umiditatea de funcționare10 – 90 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Test Rezistenta1,2 m pe beton

CONDIȚII DE SERVICE

Durata garanției3 ani

ALTELE

TastaturăTouchscreen
PlatformăMobility Edge
Interval de scanareGama standard, FlexRange FR
ReţeaWLAN/WWAN, WLAN
Poziția camereiFață și spate

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts