Honeywell Rt10W

Honeywell RT10W Tabletă rezistentă – Windows

Tableta rezistentă Honeywell RT10W este concepută pentru o adoptare rapidă de către utilizatori, minimizarea costurilor totale și optimizarea gestionării dispozitivelor. Indiferent dacă sunteți un supervisor sau un angajat de pe linia de producție, un manager sau un lucrător de întreținere, RT10W este pregătit să se integreze în fluxul dvs. de lucru zilnic.

Prezentare generala a tabletei Honeywell RT10W

Este crucial ca angajații și managerii să fie conectați și să primească datele și funcționalitățile de care au nevoie, când au nevoie, pentru orice afacere. Pentru a permite asta, trebuie să aveți dispozitive mobile care să se potrivească nu doar fluxului de lucru, ci și forței de muncă. Dacă angajații nu folosesc un dispozitiv, beneficiile conectivității, capturării datelor și productivității nu sunt niciodată atinse.

Cu ecranul său luminos de 10,1 inch, cu rezoluție înaltă, optically bonded, și cu o formă ușoară dar durabilă, tableta rezistentă Honeywell RT10W este ușor de utilizat pe toată durata zilei, ceea ce o face perfectă pentru o adoptare rapidă de către utilizatori.

Imagerul dual-lens FlexRange™ este capabil să scaneze la o distanță mai mică de 0,1 m (5 in) până la 10,7 m (35 ft), astfel încât utilizatorii pot captura cu ușurință coduri de bare de la distanță, fără a fi nevoie să se apropie pentru o scanare.

Cu specificațiile sale de rezistență la căderi și rating-ul IP65, RT10W este construit să dureze, iar bateriile sale schimbabile în timpul funcționării vă pot salva de orele de inactivitate care pot apărea atunci când un dispozitiv își pierde încărcarea.

  • RT10W vine echipat cu o gamă completă de accesorii pentru a veni în întâmpinarea unor fluxuri de lucru diferite: dock-uri pentru autovehicule pentru montarea forklift-ului, dock-uri pentru birou pentru utilizarea în birou și curele pentru mână sau umăr pentru a ține tablet-ul la îndemână.
  • Mențineți conexiunea cu angajații ELD prin intermediul RT10W și Smart Talk. Conectați lucrătorii ELD cu experții în subiecte utilizând comunicări PTT, text, voce și video securizate.
  • Capabilități avansate de scanare a codurilor de bare, inclusiv scanare la distanțe apropiate, medii și îndepărtate, cu focalizare automată instantanee.
  • Construcția robustă rezistă căderilor de 1,2 m (4 ft) pe beton, în conformitate cu standardele MIL-STD 810G, și are clasificare IP65 împotriva prafului și apei.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell RT10W

Datorită ecranului său luminoz, de înaltă rezoluție, echilibrului perfect între robustețe și design ușor și scanării integrate a codurilor de bare, RT10W îmbunătățește productivitatea lucrătorilor, menținând un cost total de proprietate scăzut.

Capacități puternice de scanare a codurilor de bare, inclusiv scanări cu rază apropiată, medie și îndepărtată, cu focalizare automată instantanee.

Potrivit pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior. Conceput pentru a suporta funcționarea în medii de depozitare cu temperaturi extreme, fie că sunt foarte reci, fie că sunt foarte calde.

Mentine o conexiune eficienta cu angajatii de teren folosind RT10W si Smart Talk. Conecteaza lucratorii de teren cu expertii in domeniu prin intermediul comunicarii securizate PTT, text, voce si video.

Construcția robustă rezistă la caderi de până la 1,2 m (4 ft) conform standardelor MIL-STD 810G și are o clasificare IP65 împotriva prafului și a apei.

RT10W oferă o gamă completă de accesorii pentru diverse fluxuri de lucru, inclusiv docuri pentru vehicule pentru montarea stivuitorului, docuri de birou pentru utilizare în birou și curele de mână sau umăr pentru a ține tableta aproape de tine.

Specificațiii Honeywell RT10W

CARACTERISTICI

RT10AConstrucție robustă, Capacități puternice de scanare a codurilor de bare

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale27.19 x 19.83 x 1.95 cm

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Capacitatea de decodare1D, 2D

REŢEA

Specificațiiii BluetoothBluetooth clasa 5.0

HARDWARE

Dimensiunea afișajului10.1 in (1920 x 1200)
Interfață de conectareUSB, Audio, Micro HDMI
ProcesorIntel® Pentium® N4200 Apollo Lake Processor 1.10 GHz

CONDITII DE MEDIU

Depozitare la receCongelatoare, Depozite frigorifice
Temperatura de stocare– 30 – 70 °C
Temperatura de operare– 10 – 50 °C
Umiditatea de funcționare10 – 90 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Test Rezistenta1,2 m pe beton

CONDIȚII DE SERVICE

Durata garanției3 ani

ALTELE

TastaturăTouchscreen
PlatformăWindows
Interval de scanareGama standard, FlexRange FR
ReţeaWLAN/WWAN, WLAN
Poziția camereiFață și spate

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts