Honeywell Scanpal Eda51

Honeywell ScanPal EDA51 Terminal touch

Dispozitivul mobil de calcul ScanPal™ EDA51, construit pe platforma Android™, oferă combinația perfectă între scanare integrată, procesare puternică, interfață intuitivă cu ecran tactil și conectivitate robustă, într-un design ergonomic, robust și subțire. Este ideal pentru afacerile de talie mică și medie pentru a crește productivitatea în aplicații de vânzări cu ridicata și cu amănuntul, de distribuție directă, de ridicare și livrare și de service pe teren.

Prezentare generala a terminalului handheld Honeywell ScanPal EDA51

Noua ScanPal EDA51 este un computer mobil cu ecran tactil complet, construit pe platforma Android™, ce face parte din populara linie de produse ScanPal de la Honeywell. Acesta are o combinație perfectă și echilibrată de caracteristici ce susțin aplicații ușoare în domeniul retail, livrării directe la raft (DSD), livrării și serviciilor de teren.

ScanPal EDA51 se poate actualiza până la trei generații de Android (pană la Android Q) și este compatibil cu accesorii, baterii și încărcătoare ScanPal EDA50, pentru o durată de viață extinsă, un ROI mai bun și un cost total de proprietate redus.

Cu procesorul Qualcomm Snapdragon SDM450 rapid și o conectivitate wireless robustă, angajații dumneavoastră pot accesa aplicații și informații cruciale de afaceri din palma mâinii oriunde și oricând au nevoie – alături de clienți, pe suprafața de vânzare sau în biroul de depozitare sau pe teren.

ScanPal EDA51 este ușor și elegant, dar construit solid pentru a supraviețui căderilor accidentale. Ecranul color de 5 inch și interfața intuitivă îl fac la fel de confortabil și ușor de utilizat ca un smartphone pentru consumatori, creând o curba de învatare scurtă pentru angajați.

Scannerul integrat puternic capturează instantaneu datele codurilor de bare, chiar și ale celor deteriorate, în timp ce camera color auto-focalizată de 13 megapixeli puternică poate fi folosită pentru documentarea finalizării sarcinilor. Bateria puternică de ioni de litiu cu durată lungă de viață ține pasul cu forța de muncă timp de 12 ore sau mai mult.

  • Soluție special concepută cu combinarea potrivită de caracteristici și accesorii reutilizabile pentru aplicații cu sarcini ușoare, inclusiv livrare directă la magazin, ridicare și livrare și comerț cu amănuntul.
  • Construit pentru utilizare pe întreaga durată a zilei, cu un pachet de baterii litiu-ion de 4.000 mAh detașabil care durează 12 ore fără a adăuga greutate sau volum.
  • Ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă, un ecran tactil mare și o construcție compactă, confortabilă și rezistentă pentru medii dificile de servicii de teren.
  • Capturați ușor datele codurilor de bare, chiar și pe cele deteriorate, cu ajutorul N6603 imager de top al Honeywell și documentați totul cu ajutorul aparatului foto color cu focalizare automată de 13 megapixeli.
  • Obțineți performanță rapidă și acces rapid la informațiile de afaceri critice cu ajutorul procesorului octa-core Snapdragon 450 de la Qualcomm, cu răspuns rapid.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell ScanPal EDA51

ScanPal EDA51 este un computer mobil cu ecran tactil complet, din gama populară de produse ScanPal de la Honeywell, construit pe platforma Android™, cu o combinație perfectă de caracteristici care susțin aplicații ușoare în retail, distribuție directă, ridicare și livrare și în servicii de teren.

Soluție special concepută cu combinația potrivită de caracteristici și accesorii reutilizabile pentru aplicații ușoare, inclusiv livrarea directă la magazin, ridicarea și livrarea și vânzarea cu amănuntul.

Ușor de utilizat, cu un ecran tactil intuitiv și generos și un design ușor, confortabil și portabil, dar totuși rezistent pentru mediile de serviciu dificile.

Obțineți performanțe rapide și sensibile și acces rapid la informațiile critice de afaceri cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 450 rapid.

Conceput pentru utilizare pe întreaga durată a zilei, cu un pachet de baterii litiu-ion de 4.000 mAh, detașabil, care durează 12 ore fără a adăuga greutate sau volum.

Capturați datele codului de bare cu ușurință, chiar și dacă acestea sunt deteriorate, cu imagerul N6603 de calitate superioară Honeywell și documentați totul cu camera color de 13 megapixeli cu focalizare automată.

Specificațiii Honeywell ScanPal EDA51

CARACTERISTICI

GradStandard
AplicareRetaiil
Munca de teren
Alte caracteristiciRezistent
CameraDa

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale15.7 x 7.82 x 1.69 cm

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 8

MEMORIE ȘI DATE

Memorie16 GB Flash/2 GB RAM

HARDWARE

Dimensiunea afișajului5 inchi/ 12.7 cm (1280 x 720px)
ProcesorQualcomm Snapdragon SDM450, 1.8 GHz octa-core

CONDITII DE MEDIU

Temperatura de depozitare-20°C – 70°C
Temperatura de operare-10°C – 50°C
Umiditatea de funcționare10 – 95 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Tumble300 de tumbe la 0.5 m
Drop3 m pe beton la temperatura camerei, 1,2 m

TERMENI SERVICII

Durata garanțieiGaranție de un an din fabrică

ALTELE

Tip de sistem de operareAndroid
Poziția camereiDoar pe spate
Interval de scanareStandard Range
PlatformăScanPal
TastaturăTouchscreen
ReţeaWLAN
WLAN/WWAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts