Honeywell Scanpal Eda51K

Honeywell ScanPal EDA51K Terminal handheld

Honeywell Scanpal EDA51K, un instrument durabil, ajută companiile să automatizeze și să protejeze împotriva erorilor fluxurile de lucru critice în depozitele ușoare, centrele de distribuție, retail-ul și livrarea cu costuri inițiale reduse. Dispozitivul oferă utilizatorilor conectivitate de rețea fiabilă și un scaner de înaltă performanță pentru productivitate maximă atât în interior, cât și în exterior.

Prezentare generala a terminalului handheld Honeywell Scanpal EDA51K

Dispozitivul mobil enterprise Honeywell ScanPal™ EDA51K este o variantă accesibilă, concepută pentru afacerile mici, care doresc să efectueze sarcini critice în fluxurile de lucru din depozite ușoare, centre de distribuție și aplicații de retail.

  • EDA51K adaugă o tastatură la computerul EDA51, testat pe teren, foarte popular, bazat pe procesorul octa-core Qualcomm® Snapdragon™ de 1,8 GHz și Android 10 (Q). Cu până la 4 GB de RAM și 64 GB de memorie flash, EDA51K susține mediile de afaceri care rulează multe aplicații software.
  • Disponibil cu motorul de scanare N6703 al celor de la Honeywell, cel mai bun din clasa lor, EDA51K oferă o toleranță ridicată la mișcare și la codurile de bare de calitate slabă pentru a simplifica capturarea codurilor de bare.
  • Camera color de 13 megapixeli puternică capturează imagini de înaltă calitate în pozele din medii întunecate.
  • Evaluat IP65 pentru protecția la intrare, EDA51K este rezistent la praf și apă și este potrivit pentru utilizarea în elemente. Testat pentru a supraviețui la 500 de răsturnări de jumătate de metru și mai multe căderi de 1,5 m (5 ft) pe beton în întreaga gamă de temperaturi de operare, EDA51K este conceput să dureze.
  • Ușor și receptiv, EDA51K este echipat cu un ecran tactil de 4 inci și o tastatură numerică pentru flexibilitatea introducerii de date. Tastele dure îmbunătățite elimină uzura legendei și includ iluminare din spate. Butonul de scanare de pe fiecare parte a calculatorului mobil permite utilizatorilor stângaci și dreptaci să obțină o experiență excelentă.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell ScanPal EDA51K

EDA51K este compatibil cu accesorii ScanPal™ EDA50K, inclusiv încărcător de baterie, bază de încărcare de calculator și baterie, economisind clienților costurile înlocuirii accesoriilor și reducând costul total de proprietate.

Experimentați performanțe rapide și receptive cu procesorul octa-core Snapdragon™ de la Qualcomm®.

Prindeți cu ușurință datele codului de bare, chiar și deteriorate, utilizând motorul S0703 de scanare de clasă mondială Honeywell și o cameră color de 13 megapixeli.

Soluție pentru aplicații ușoare, ce combină caracteristici adecvate și accesorii reutilizabile.

Datorită unei acoperiri de rețea mai largi și unei baterii interschimbabile de 4000mAh, lucrătorii de teren și operatorii interni pot fi conectați oricând și oriunde.

Specificațiii Honeywell ScanPal EDA51K

CARACTERISTICI

AplicareComert cu amanuntul, depozit usor si centru de distributie

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale164 mm x 73 mm x 24.5 mm

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Capacitatea de decodareHoneywell N6703 Slim Imager (simboluri coduri de bare 1D/2D)

REŢEA

Specificațiiii BluetoothBluetooth clasa 4.2
Specificațiiii WWANRadio WWAN:NEWLINE• GSM/EDGE: benzi 2, 3, 5, 8NEWLINE•WCDMA: benzi 1, 2, 4, 5, 6,8, 9, 19NEWLINE• FDD-LTE: benzi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12,13,17,19,20,25,26,28,30,66NEWLINE• TDD-LTE: benzi 38, 39, 40, 41
Specificațiiii WLANWLAN (certificat Wi-Fi Alliance):NEWLINEIEEE 802.11 a/b/g/n/acNEWLINEWLAN Securitate: OPEN, WEP, WPA/WPA2-PSK, PEAPNEWLINEWLAN EAP acceptat:NEWLINETLS,TTLS, SIM, AKA
Specificațiiii GPSGPS (numai WWAN) Protocoale acceptate: Suport simultan pentru receptor pentru GPS, GLONASS și BeiDou

SOFTWARE și FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 10

MEMORIE ȘI DATE

Memorie3G RAM/32G Flash
4G RAM/64G Flash

HARDWARE

Dimensiunea afișajului4 inch (480×800)
ProcesorQualcomm 1.8GHz octa-core

ELECTRIC

Capacitatea bateriei3,8 V, 4.000 mAh, detașabila
Tip baterieLi-Ion

CONDITII DE MEDIU

Temperatura de operare-10°C – 50°C
Umiditatea de funcționare10% până la 90% (fără condensare)

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

DropTemperatura de funcționare încrucișată de scădere de 1,5 m MIL

ALTELE

Poziția camereiCameră din spate: cameră color de 13 megapixeli
DurabilitateEtanșare de mediu: IP65NEWLINE
Descărcare electrostatică (ESD):NEWLINE±8 kV direct; ±12 kV aer
TastaturăNumerică

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts