Honeywell Scanpal Eda61K

Honeywell ScanPal EDA61k Terminal handheld

Honeywell ScanPal EDA61K este un calculator mobil cu taste rezistent, care ajută afacerile să automatizeze și să prevină erorile în fluxurile de lucru din depozitele interioare sau exterioare, centrele de distribuție și depozitele de retail. Cu o baterie care durează două sau trei schimburi și un design ușor și echilibrat ergonomic, care minimizează oboseala utilizatorului, EDA61K ajută la menținerea fluxului de materiale fără probleme pe tot parcursul zilei, chiar și în timpul sezonului de vârf.

Prezentare generala a terminalului mobil Honeywell ScanPal EDA61k

Disponibil cu opțiuni de tastatură numerică de 34 de taste și tastatură alfanumerică de 47 de taste, precum și cu o selecție de motoare de scanare care pot citi de la câțiva centimetri până la 15 metri, EDA61K este disponibil în configurații adecvate pentru majoritatea aplicațiilor.

  • Performanță rapidă și acces rapid la informațiile critice pentru afaceri cu chipset-ul Qualcomm octa-core de 1,8 GHz, memorie amplă și Wi-Fi de încredere.
  • Capturarea rapidă și precisă a datelor de la câțiva centimetri și până la 15 metri (49,2 picioare) cu scanerele de imagini N6703 subțire și EX20 de lungă rază de acțiune de la Honeywell, precum și cu o cameră cu autofocalizare de 13 megapixeli.
  • Funcționare neîntreruptă pentru peste două ture complete cu pachetul de baterii inteligente din litiu-ion de 7.000 mAh, interșanjabile la cald, de la Honeywell, care ține 25 de ore într-o singură încărcare.
  • Rămâneți conectat cu Wi-Fi rapid, dual-band, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® 4.2 și suport pentru rețelele celulare în majoritatea țărilor.

EDA61K vine cu suport pentru rețele celulare 4G LTE în multe țări, ceea ce face posibilă eliminarea infrastructurii Wi-Fi în unele cazuri. Împreună cu un ambalaj rezistent care supraviețuiește căderilor repetate la beton de 1,5 metri (4,9 ft), acest lucru înseamnă că puteți avea încredere că EDA61K va furniza performanțe fiabile, sigure și compatibile timp de ani de zile, maximizând randamentul investiției.

În plus față de tastele tradiționale, EDA61K este disponibil cu software pre-licențiat StayLinked SmartTE și un ecran tactil de 4 inch sensibil, ceea ce îl face potrivit pentru forțele de muncă mai tinere, obișnuite cu ecranele tactile, reducând timpul de instruire și adoptare – un avantaj cheie pentru întreprinderile care angajează muncitori temporari în timpul sezoanelor de vârf.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell ScanPal EDA61k

ScanPal EDA61K permite afacerilor mici și mijlocii să beneficieze de comerțul global prin asigurarea fluxului fiabil de stocuri, chiar și în fața fluctuațiilor sezoniere, a cererii imprevizibile și a unei forțe de muncă în schimbare rapidă.

Performanță rapidă și acces rapid la informațiile critice pentru afaceri cu chipset-ul Qualcomm octa-core de 1,8 GHz, memorie suficientă și Wi-Fi fiabil.

Captură rapidă și precisă de date
de la câțiva centimetri și până la
15 metri (49,2 picioare) cu ajutorul scanerelor subțiri N6703 și a scanerelor de lungă distanță EX20 de la Honeywell,
și a unei camere autofocus de 13 megapixeli.

Funcționare neîntreruptă pentru mai mult de două schimburi complete cu pachetul de baterii inteligent cu litiu-ion, hot-swappable, de 7.000 mAh de la Honeywell, care durează 25 de ore cu o singură încărcare.

Rămâi conectat cu o conexiune rapidă, dual-band, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, Bluetooth® 4.2 și suport celular în majoritatea țărilor.

Specificațiii Honeywell ScanPal EDA61k

CARACTERISTICI

CameraCameră color de 13,0 megapixeli cu autofocus și blitz LED

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale206 mm x 78 mm x 41.9 mm

REȚEA

Bluetooth4.2
Specificațiiii GPSGPS integrat

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 9, upgradabil la Android 10

MEMORIE ȘI DATE

Memorie3 GB RAM, 32 GB Flash

HARDWARE

Dimensiunea afișajului4 inchi
ProcesorQualcomm SDM450 1.8 GHz octacore

ELECTRIC

Tip baterieLi-Ion
Capacitatea bateriei3.6V, 7,000 mAh

CONDITII DE MEDIU

Temperatura de depozitare-30°C – 70°C
Temperatura de operare-20°C – 50°C
Umiditatea de funcționare10% – 90% (fără condensare)

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Tumble1.000 de tumbe la 1 m
DropMai multe căderi de 1,5 m pe beton la temperatura camerei
Certificat pentru IP65

TERMENI SERVICII

Durata garanțieiGaranție de un an din fabrică

ALTELE

Tip de sistem de operareAndroid
Poziția camereiDoar pe spate
Interval de scanareRaza lunga
Gama standard
PlatformăScanPal
TastaturăAlfanumerice
Numeric
ReţeaWLAN
WLAN/WWAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts