Honeywell Sf61

Honeywell anunță retragerea produsului SF61. Acest model a avut o durată lungă de viață a produsului, îmbunătățind viteza și mobilitatea operatorilor de scanare în medii accidentate.

Pe măsură ce companiile caută domenii de îmbunătățire continuă a productivității și eficienței pentru a-și spori competitivitatea, mulți apelează acum la dispozitivele portabile ca următoarea generație de instrumente de productivitate.

Honeywell continuă să investească în aceste platforme ca cale de urmat pentru utilizatorii de scanare robuste. Cu această direcție, anunțăm acum sfârșitul disponibilității pentru scanerul SF61. Deși fusese planificată pentru o eventuală retragere, SF61 se retrage acum imediat din cauza unei penurii neplanificate de componente de materii prime.


Această retragere se va aplica tuturor SKU-urilor scanerelor SF61. Accesoriiile SF61 vor rămâne disponibile pentru a sprijini dispozitivele implementate. Dacă nu sunteți sigur de un anumit SKU, vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. Honeywell.
Acest anunț va servi drept comunicare oficială că SKU-urile scanerelor SF61 nu vor mai fi disponibile pentru revânzare în conformitate cu termenele (afișate mai jos).

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts