Honeywell Solaris 7980G

Scanerul de imagistică Solaris 7980GEL poate citi cu ușurință cupoanele smartphone-urilor, portofelele digitale și cărțile de identificare.

Cu un design compact și modern și cu capacități puternice de imagistica, Solaris 7980g se potrivește cu ușurință în incinte deja existente adesea utilizate în mediul de retail cu volum mare cum ar fi magazinele de conveniență, drogherii, magazine specializate, magazine de băuturi și de alimente. În plus, puteți să cumpărați dispozitivul 7980g ca un scaner omnidirecțional 1D și să-l faceți upgrade la un imager de zonă 2D complet atunci când sunteți pregătiți, la un preț convenabil.

Dacă gestionați o afacere retail cu un volum mare de vânzări și aveți nevoie de o soluție de scanare a codurilor de bare care să crească eficiența la casa de marcat, să îmbunătățească experiența clienților și să vă permită să executați mai bine programele de marketing mobil, scannerul vertical de slot cu imagine Solaris 7980g este capabil să îndeplinească această sarcină.

Prezentare generala a scanerului fix Solaris 7980g

Cu designul său compact și modern și capacitățile sale puternice de imagistică, scannerul 7980g se potrivește ușor în carcasele existente utilizate în mediile de verificare a achizițiilor din retail, inclusiv magazine de conveniență, drogherii, magazine specializate, magazine de băuturi și alimente.

  • Iluminarea LED moale, albă elimină orbirea fără a compromite performanța.
  • Ușor de instalat, cu putere peste USB.
  • Disponibil cu un sistem de imagistică 2D puternic, capabil să citească cupoane digitale de pe ecranele smartphone-urilor și cărți de identitate imprimate.

Solaris 7980g are tehnologia de imaginiare de zona Adaptus™ 6.0 de la Honeywell. Vei beneficia de performanțe remarcabile la scanarea codurilor de bare 1D și 2D și vei putea chiar să citești ecrane de smartphone, portofele digitale și cărți de identitate imprimate.

Capacitatea de scanare omnidirecțională – împreună cu o adâncime extinsă de câmp și software de decodare avansat – dotează casieriile dumneavoastră pentru a scana practic toate codurile de bare din prima încercare, fără a fi necesară poziționarea corectă sau calitatea tipăririi codurilor de bare.

Anticipați nevoia de a citi coduri 2D în viitor, dar nu aveți nevoie de această capacitate astăzi?

Puteți cumpăra scannerul 7980g ca un scanner omnidirecțional 1D. Apoi, puteți face upgrade la un preț accesibil la un imager de zonă 2D complet atunci când sunteți gata. Nu mai este necesar să cumpărați scanere noi atunci când nevoile dvs. de captare a datelor evoluează. Scannerul Solaris 7980g crește odată cu afacerea dvs.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Solaris 7980g

Disponibil cu imagini 2D puternice capabile să citească cupoane digitale de pe ecranele smartphone-urilor și cărți de identitate imprimate.

Iluminarea LED moale și albă elimină reflexiile neatractive fără a compromite performanța.

Ușor de instalat, cu alimentare prin USB.

Specificațiii Honeywell Solaris 7980g

CARACTERISTICI

Pentru casa de marcat
Tehnologie Adaptus™ 6.0 Area Imaging
Alimentare prin USB
EAS integrat
Iluminare LED albă
Cu fir

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale14.8 x 15.2 x 8.5 cm

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Luminozitate0 – 100000 lux
Model de scanareImagine zona
Toleranța la mișcare13 mil la punctul focal optim
Pitch65
Capacitatea de decodare1D/2D
Interval de scanareGama standard (SR)
Oblic75

HARDWARE

Tip motor2D
Interfața sistemului gazdăRS-232, USB, KBW, RS485

ELECTRIC

Tensiune de intrare5 – 5,2 V DC
Curent de așteptare270mA
Curent modul de repaus 210

CONDITII DE MEDIU

Umiditatea de funcționare5 până la 95%
Temperatura de funcționare0˚C până la 40˚C
Temperatura de depozitare-20˚C până la 60˚C

STANDARDE ȘI APROBĂRI

Standard de protecțieIP5X

GARANȚIE

Durata garanției3 ani

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts