Honeywell Thor Vm1A

Honeywell Thor VM1A Terminal motabil pe vehicule

Honeywell Thor VM1A este bazat pe Android™ și îmbină toate caracteristicile ușor de utilizat și întreținut ale modelelor Thor VM1 și CV41 cu toate avantajele platformei Honeywell Mobility Edge™ pentru a ajuta la accelerarea furnizării și implementării, optimizarea performanței și prelungirea ciclului de viață, pentru o protecție mai bună a investiției și costuri mai reduse deținerii.

Construit pentru a face față mediilor dificile în care operează utilajele de ridicat cu furci, Thor VM1A dispune de un procesor puternic Qualcomm® 660, conectivitate WLAN 2×2 MIMO, tastatură integrată și un ecran tactil mare de 8 inch, ușor de citit atât în interior, cât și în exterior, oferind acces rapid la datele critice chiar din scaunul șoferului. Pentru utilizarea în depozitele frigorifice sau în spațiile reci, este disponibil un dezaburitor opțional.

Funcția Smart Dock permite utilizatorilor să schimbe rapid calculatoarele între vehicule, în timp ce funcția de control al aprinderii oferă setări reglabile de gestionare a energiei pentru a economisi timpul de pornire și a prelungi durata de viață a bateriei vehiculului, maximizând eficiența și timpul de activitate.

Panoul frontal înlocuibil la fața locului permite întreprinderilor să își minimizeze investițiile în piese de schimb prin substituirea panourilor frontale de rezervă cu cost redus în locul computerelor complete. Personalul intern poate înlocui rapid și ușor panoul frontal, remedierea defecțiunilor touchscreen sau a tastaturii, și poate returna unitățile rapid în funcțiune, economisind timp și costuri de întreținere și reducând costul total de proprietate.

Prezentare generala a terminalului Honeywell Thor VM1A

Terminalele montate pe vehicule sunt instrumente esențiale în fluxurile de lucru de zi cu zi din depozite, producție, porturi și medii intermodale. Operatorii de stivuitoare și managerii de distribuție trebuie să mențină produsele în mișcare în și afară pe toată durata zilei, fără compromis, cu o soluție mobilă avansată care poate ține pasul cu reîmprospătarea inventarului și comenzile de ieșire, forța de muncă și infrastructura IT. Aveți nevoie de Thor™ VM1A de la Honeywell.

Construit cu multe dintre aceleași caracteristici ușor de utilizat și ușor de întreținut ca cele mai populare modele Thor VM1 și CV41, robustul Thor VM1A, bazat pe Android™, oferă, de asemenea, toate avantajele platformei Honeywell Mobility Edge™ – inclusiv capacitatea de a accelera furnizarea, certificarea și implementarea aplicațiilor în întreaga întreprindere.

Thor VM1A poate fi actualizat de la Android O la Android R, beneficiind de suport extins pentru actualizări de securitate prin intermediul Honeywell Sentinel, pentru a prelungi durata de viață a produsului și a maximiza rentabilitatea investiției. Instrumentele avansate de configurare și suport software pentru întreprinderi ale dispozitivului simplifică, de asemenea, sarcinile frecvente, cum ar fi configurarea unităților și distribuirea actualizărilor de securitate sau software.

  • Nu este nevoie să alegi între optimizarea productivității și minimizarea costurilor de suport IT. Toate calculatoarele Honeywell Mobility Edge împărtășesc o platformă comună de hardware și software. Din perspectiva IT, toate sunt același produs.
  • Platforma de hardware și instrumentele de ciclu de viață pentru întreprinderi Mobility Edge conduc la o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltarea, implementarea, performanța și gestionarea ciclului de viață.
  • Disponibilitatea actualizărilor de securitate este la fel de importantă ca durabilitatea unui calculator pentru maximizarea duratei sale de utilizare. Produsele Mobility Edge oferă cu cinci ani mai multe actualizări de securitate decât un dispozitiv Android tipic.
  • Panoul frontal înlocuibil pe teren reduce costurile de întreținere prin permiterea personalului neinstruit să-și repare singur componentele cele mai predispuse la uzură și abuz, în loc să le trimită la depozitul de reparații.
  • Caracteristica Smart Dock permite montarea și demontarea în câteva secunde, fără să atingă cablurile, economisind costurile de suport și întreținere și minimizând cheltuielile de capital prin permiterea mutării calculatoarelor între vehicule în funcție de schimbarea încărcăturii de lucru.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Thor VM1A

Compact, ergonomic și puternic, Thor VM1A oferă caracteristici inovatoare proiectate pentru a optimiza eficiența, a minimiza obstrucțiile vizuale.

Funcția Smart Dock permite montarea și demontarea rapidă fără a interfera cu cablajul, reducând astfel costurile de întreținere și suport și minimizând cheltuielile de capital.

Schimbarea panoului frontal pe teren reduce cheltuielile de întreținere prin permiterea personalului neexperimentat să efectueze service-ul pentru componentele cele mai predispuse la uzură și abuz, evitând astfel trimiterea lor la depozitul de reparații.

Actualizarea de securitate este la fel de importanta ca durabilitatea unui calculator pentru a maximiza durabilitatea acestuia. Produsele Mobility Edge ofera cinci ani in plus de actualizari de securitate fata de dispozitivele Android obisnuite.

Nu trebuie să optați între a maximiza productivitatea și a reduce costurile suportului IT: Toate calculatoarele Honeywell Mobility Edge utilizează aceeași platformă de hardware și software. Din punct de vedere IT, toate sunt același produs.

Mobility Edge și instrumentele de ciclu de viață întreprinderii asigură o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltarea, implementarea, performanța și gestionarea ciclului de viață rapid și sigur al hardware-ului.

Specificațiii Honeywell Thor VM1A

CARACTERISTICI

AplicareProducție, Distribuție

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale26.8 x 21.4 x 4.3 cm

REŢEA

Specificațiiii BluetoothBluetooth clasa 5.0

SOFTWARE și FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 8

MEMORIE ȘI DATE

Memorie32 GB Flash/4 GB RAM

HARDWARE

Dimensiunea afișajului8 in/20 cm (1280 x 768)
Interfață de conectareEthernet, RS-232, USB, Audio, CANbus
Procesor2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 660 octa-core
Tip tastaturăQWERTY

CONDITII DE MEDIU

Depozitare la receCongelatoare, Depozite frigorifice
Temperatura de stocare– 30 – 70 °C
Temperatura de operare– 30 – 50 °C
Umiditatea de funcționare5 – 95 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Rezistenta la vibratiiProfil aleatoriu proprietar care depășește MIL-STD-810F

ALTELE

TastaturăQWERTY
Tip ecran tactilCapacitiv – optimizat pentru atingere
ReţeaWLAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts