Honeywell Thor Vm3

Honeywell Thor VM3 Terminal motabil pe vehicule

Terminalul Honeywell Thor VM3 suportă mai multe sisteme de operare bazate pe Windows®, astfel încât integrarea și dezvoltarea aplicațiilor sunt la fel de simple pe măsură ce nevoile afacerii voastre cresc. Fie că este vorba de alegerea cazurilor, încărcarea camioanelor, punerea la dispoziție sau reînnoirea, calculatorul VM3 vă pregătește să vă îndepliniți sarcinile mai eficient. Iar calculatorul VM3 vă permite să alegeți opțiunile de care aveți nevoie pentru a maximiza eficiența în cele mai exigente medii – în interior, în exterior, într-un depozit, pe o suprafață de lucru sau în facilități intermodale.

Smart Dock economisește imediat costurile de suport și mentenanță, maximizând eficiența – scoateți unitatea de la un stivuitor și o repuneți pe un alt vehicul în câteva secunde, mutând dinamic lucrătorii și calculatoarele pe măsură ce sarcina se schimbă. O șurubelniță este tot ce aveți nevoie. Această funcție reduce, de asemenea, costurile de capital prin permițându-vă să înlocuiți panourile frontale de rezervă cu calculatoare de rezervă. Controlul de aprindere vă permite să setați preferințele de administrare a energiei pentru a economisi timpul de pornire și a prelungi durata de viață a bateriei vehiculului.

Prezentare generala a terminalului Honeywell Thor VM3

Honeywell Thor VM3 este proiectat pentru a face față celor mai dificile medii din centrele de distribuție, fabrici și operațiuni de transport. De fapt, este cel mai capabil computer mobil, de dimensiuni mari și montat pe vehicul, din industrie. Acesta combină un afișaj de 30.73 cm (12.1 in) cu inovații revoluționare care aduc o valoare rapidă fluxului de lucru.

  • Thor VM3 suportă mai multe versiuni de Windows, inclusiv Windows CE, ceea ce înlesnește integrarea sa în infrastructurile IT existente și permite o cale de modernizare pentru viitor.
  • Arhitectura Intel® x86 și procesorul Dual Core de 1,5 GHz permit performanțe superioare în aplicațiile intensiv de date.
  • Controlul de aprindere încorporat elimină cheltuielile cu întreținerea și productivitatea pierdută cauzată de o baterie de vehicul descărcată.
  • Un panou frontal înlocuibil de către utilizator reduce costurile de întreținere prin faptul că le permite utilizatorilor să își repare singuri componentele cele mai predispuse la uzură și abuz, în loc să le trimită înapoi la depozitul de reparații.
  • Funcția Smart Dock permite montarea și demontarea în câteva secunde, reducând costurile de întreținere și suport și maximizând eficiența prin permiterea schimbării dinamice a computerelor atunci când se schimbă încărcările de lucru.

Întreruperile din lanțul de aprovizionare sunt costisitoare. Sunteți pregătit să vă adaptați pentru a deveni o organizație cu un avantaj competitiv semnificativ? Echipat cu calculatorul montat pe vehicul Thor VM3, veți fi gata.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Thor VM3

Proiectat pentru utilizare în cele mai dure mediu de distribuție, facilități de producție și operațiuni de transport de marfă, Honeywell Thor™ VM3 este cel mai capabil computer mobil montat pe vehicul de dimensiuni complete din industrie, oferind eficiențe operaționale fără egal.

Funcția Smart Dock permite montarea și demontarea în câteva secunde, economisind costuri de suport și întreținere și maximizând eficiența prin permiterea schimbării dynamice a computerelor în funcție de sarcini.

Un panou frontal înlocuibil de către utilizator reduce costurile de întreținere prin permiterea utilizatorilor să își servească singuri componentele cele mai predispuse la uzură și abuz, în loc să le trimită la depozitul de reparații.

Controlul integrat al aprinderii elimină costurile de întreținere și pierderile de productivitate cauzate de bateria descărcată a vehiculului.

Arhitectura Intel® x86 și procesorul Dual Core 1.5 GHz permit performanțe superioare în aplicațiile intensive de date.

Cu suport pentru Windows,
Thor VM3 se integrează ușor
în infrastructurile IT existente,
în timp ce permite o cale de actualizare
pentru viitor.

Ghidul utilizatorului pentru emulatorul de terminal Windows (WindowsTE) pentru calculatoarele Honeywell cu sistem de operare Microsoft Windows.

Ghidul utilizatorului Thor VM3: Windows 7 Professional, sistemul de operare Windows Embedded Standard 7 (VM3-W7-UG Rev H).

Inserție pachet baterie UPS cu acumulator reîncărcabil cu litiu-ion pentru Thor VM3, versiunea 4 și ulterioară (VM3BATT2-INSERT Rev A).

Instrucțiuni de instalare a panoului frontal înlocuibil Thor VM3 (50121800-001 Rev B)

Instrucțiuni de instalare a sursei de alimentare DC/DC montate pe vehicul: Unități cu șuruburi pe lateralul capacului (50118845-001 Rev B).

Ghidul utilizatorului pentru aplicația de clonare a dispozitivelor CloneNGo (CNG-W-EN-UG-01 Rev A)

Manualul de rețea și securitate Thor VM3 (VM3-WIN-ENUS-ZY Rev A)

Ghidul utilizatorului Thor VM3: Sistemul de operare Windows Embedded Compact 7 (VM3-WEC-UG Rev G)

Instrucțiuni de instalare a sursei de alimentare DC/DC pentru vehicule montate: unități cu șuruburi pe partea superioară a capacului (162847-0001 Rev J)

Ghidul de pornire rapidă Thor VM3 (VM3-QS Rev B)

Instrucțiuni de instalare a kitului de siguranțe DC (50123090-001 Rev B)

Ghidul utilizatorului RFTerm (RFTERM-UG Rev D)

Instrucțiuni de instalare pentru cutia de blocare a ecranului (VM-SB-EN-IN-01 Rev A)

Ghidul utilizatorului Launcher pentru Windows (LAUNCH-W-EN-UG-01 Rev A)

Ghidul utilizatorului Thor VM3: Sistem de operare Windows 10 IoT Enterprise (VM3-W10-UG Rev F)

Ghidul utilizatorului Enterprise Browser pentru Windows (EBROWSE-W-EN-UG-01 Rev A)

Specificațiii Honeywell Thor VM3

CARACTERISTICI

VM3ARobust, Anti-inflamabil, Dock inteligent
AplicareProducție, Distribuția

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale31.8 x 26 x 6.2 cm

REŢEA

Specificațiiii Bluetoothv2.0

SOFTWARE și FIRMWARE

Sistem de operareWindows Embedded Compact, Windows Embedded Standard, Windows 7, Windows 10 IoT Enterprise

MEMORIE ȘI DATE

Memorie4 GB RAM/128 GB industrial mSATA SSD

HARDWARE

Dimensiunea afișajului12.1 in/30.7 cm (1024 x 768)
Interfață de conectareRS-232, RF Antenna, USB, Audio, CANbus
Procesor1.5 GHz Dual Core Intel Atom E3826

CONDITII DE MEDIU

Depozitare la receCongelatoare, Depozite frigorifice
Temperatura de stocare– 30 – 50 °C
Temperatura de operare– 30 – 50 °C
Umiditatea de funcționare5 – 95 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Rezistenta la vibratiiProfil aleatoriu proprietar care depășește MIL-STD-810F

ALTELE

TastaturăDoar ecran tactil
Tip ecran tactilRezistiv-Touch și Stylus, Capacitiv – optimizat pentru atingere
ReţeaWLAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts