Honeywell Thor Vm3A

Honeywell Thor VM3A Terminal motabil pe vehicule

Computerul montat pe vehicul Honeywell Thor VM3A oferă caracteristici inovatoare pentru eliminarea timpului de nefuncționare și maximizarea investiției de capital. Dispozitivul robust VM3A, bazat pe Android™, oferă toate avantajele platformei Honeywell Mobility Edge™ – inclusiv capacitatea de a accelera furnizarea, certificarea aplicațiilor și implementarea în întreaga companie.

Dispozitivul VM3A suportă Android 9 Pie, este actualizabil la Android R și oferă suport extins pentru actualizări de securitate pentru a maximiza rentabilitatea investiției clienților și a reduce costul total de proprietate (TCO). Instrumentele avansate de configurare și suport software pentru întreprinderi ale dispozitivului simplifică, de asemenea, sarcinile frecvente cum ar fi configurarea unității și distribuirea actualizărilor de securitate și software.

Compact, ergonomic, and powerful, the VM3A vehicle computer boasts innovative features designed to optimize productivity, reduce visual obstructions, and minimize downtime. Equipped with a potent Qualcomm® 660 processor, integrated keyboard, and 2×2 MIMO WLAN communications system, it ensures uninterrupted worker connectivity and productivity.

Dispozitivul are un ecran mare de 12,1 inci rezistent la temperaturi extreme, care poate fi citit atât în interior, cât și în exterior, suportă opțiuni de touchscreen rezistiv și capacitiv și este disponibil cu un dezghețator de ecran opțional pentru utilizarea în medii de depozitare la temperaturi scăzute și în congelatoare.

Funcția Smart Dock livrează economii imediate la costurile de suport și întreținere, maximizând în același timp eficiența, permițând utilizatorilor să transferere rapid calculatoarele atunci când vehiculele cedează sau sarcinile se schimbă. Panoul frontal înlocuibil pe teren permite întreprinderilor să minimizeze investițiile în piese de schimb, înlocuind panourile frontale de rezervă pentru computerele de rezervă cu costuri reduse și economisind timp valoros și costuri de întreținere prin valorificarea personalului intern pentru a remedia defecțiunile de ecran tactil sau tastatură.

Prezentare generala a terminalului Honeywell Thor VM3A

VM3A este un computer montat pe vehicul cu caracteristici inovatoare care elimina timpul nefunctional si maximizeaza investitia de capital. Dispozitivul robust, bazat pe Android™, ofera toate avantajele platformei Honeywell Mobility Edge™, inclusiv capacitatea de a accelera implementarea, certificarea si implementarea aplicatiilor la nivel de intreprindere. Dispozitivul VM3A poate fi actualizat la Android R (11) si ofera suport extins pentru actualizari de securitate pentru a maximiza randamentul investitiei si a oferi un cost total de proprietate mai mic.

  • Disponibilitatea actualizărilor de securitate este la fel de importantă ca și durabilitatea calculatorului pentru maximizarea duratei de viață a acestuia. Produsele Mobility Edge oferă cinci ani suplimentari de actualizări de securitate față de un dispozitiv Android tipic.
  • Nu este nevoie să alegeți între optimizarea productivității și minimizarea costurilor de suport IT: Toate calculatoarele Honeywell Mobility Edge împărtășesc o platformă hardware și software comună. Din perspectiva IT, toate sunt același produs.
  • Platforma hardware Mobility Edge și instrumentele de ciclu de viață a întreprinderii conduc o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltarea, implementarea, performanța și managementul ciclului de viață rapid și sigur.
  • Înlocuirea pe teren a panoului frontal reduce costurile de întreținere prin posibilitatea ca personalul necalificat de pe site să înlocuiască componentele cel mai predispuse uzurii și abuzului, în loc să le trimită înapoi la depozitul de reparații.
  • Funcția Smart Dock permite montarea și demontarea în câteva secunde fără a afecta cablarea, economisind costurile de suport și întreținere, minimizând în același timp cheltuielile de capital.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Thor VM3A

Calculatorul montat pe vehicul Thor VM3A de dimensiuni complete oferă eficiență operațională de neegalat în cele mai dificile medii ale centrelor de distribuție.

Funcția Smart Dock permite montarea și demontarea în câteva secunde fără a afecta cablajul, reducând costurile de suport și întreținere și minimizând cheltuielile de capital.

Panoul frontal înlocuibil pe teren reduce costurile de întreținere prin permiterea personalului neexperimentat să asigure service-ul componentelor cele mai predispuse la uzură și abuz, evitând astfel trimiterea lor la depozitul de reparații.

Actualizarea de securitate este la fel de importanta ca durabilitatea calculatorului pentru maximizarea durabilitatii acestuia. Produsele Mobility Edge ofera cinci ani in plus de actualizari de securitate fata de un dispozitiv Android tipic.

Nu este necesar să alegeți între optimizarea productivității și minimizarea costurilor de asistență IT: Toate calculatoarele Honeywell Mobility Edge împărtășesc o platformă comună de hardware și software. Din perspectiva IT-ului, toate sunt același produs.

Platforma de hardware Mobility Edge și instrumentele de ciclu de viață întreprinderii conduc la o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltare, implementare, performanță și managementul ciclului de viață accelerat și sigur.

Specificațiii Honeywell Thor VM3A

CARACTERISTICI

VM3ARobust, Anti-inflamabil, Dock inteligent

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale31.8 x 26 x 6.2 cm

REŢEA

Specificațiiii BluetoothBluetooth clasa 5.0

SOFTWARE și FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 10

MEMORIE ȘI DATE

Memorie32 GB Flash/4 GB RAM

HARDWARE

Dimensiunea afișajului12.1 in/30.7 cm (1024 x 768)
Interfață de conectareAudio, Ethernet, RS-232, USB
Procesor2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 660 octa-core

CONDITII DE MEDIU

Depozitare la receCongelatoare, Depozite frigorifice
Temperatura de stocare– 30 – 50 °C
Temperatura de operare– 30 – 50 °C
Umiditatea de funcționare5 – 95 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Rezistenta la vibratiiProfil aleatoriu proprietar care depășește MIL-STD-810F

ALTELE

TastaturăDoar ecran tactil
Tip ecran tactilRezistiv-Touch și Stylus, Capacitiv – optimizat pentru atingere
ReţeaWLAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts