Honeywell Voyager 1200G

Scaner general Honeywell Voyager 1200g cu fir

Scanerele de coduri de bare laser Honeywell Voyager 1200g (cu fir) sunt construite pe platforma scanerului laser cu o singură linie cea mai bine vândută din lume. Acestea scanează agresiv aproape toate codurile de bare liniare. De asemenea, fac o treabă excepțională la citirea codurilor de bare cu o calitate slabă sau chiar deteriorate.

Prezentare generala Honeywell Voyager 1200g

Scanerele de coduri de bare Voyager 1200g (cu fir) oferă performanță robustă și flexibilitate pentru o gamă largă de aplicații de scanare, atât în modul hands-free, cât și portabil. Indiferent de modelul ales, scanerele Voyager livrează performanță agresivă de scanare pe aproape toate codurile de bare liniare.

Decodează codurile de bare greu de citit, imprimate cu o calitate slabă, șterse sau murdare fără probleme. Scanează și codurile de bare cu densitate mare, cu o rezoluție de până la 3,5 milimetri, ceea ce face inutilă achiziționarea unor scanere specializate. De asemenea, beneficiază de scanarea fără mâini, lideră în clasa sa, a scanerului Voyager. Aceasta maximizează procesul de scanare cu ajutorul detectării obiectelor și a configurării automate în stativ.

Scannerele Voyager sunt concepute pentru a reduce timpul de nefuncționare și costurile de service. Placa de circuit unică montată prin șoc oferă o rezistență mai mare la impact. Butonul încorporat este protejat de o placă de cauciuc co-moldată care minimizează impactul căderilor accidentale. Proiectat cu o fereastră de sticlă protejată și rezistentă la zgârieturi și cu un rating IP42. Și dacă vreodată pierdeți un scanner, sistemul de paginare al Voyager folosește semnale vizuale și auditive pentru a vă ajuta să găsiți dispozitivul dispărut rapid.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Voyager 1200g

Performanță de scanare remarcabilă pentru coduri de bare de calitate slabă și deteriorate: Menține productivitatea prin furnizarea unei soluții de scanare liniară fără griji care minimizează nevoia de introducere manuală a datelor. Design contemporan și ergonomic: Asigură confortul și productivitatea operatorului prin includerea unei caneluri integrate pentru degete într-un design industrial elegant și ușor, care se potrivește bine în majoritatea mâinilor.

Experiență excepțională încă din cutie: Simplifică configurarea cu asamblare fără unelte pentru suport: detectare și configurare automată în suport: și detectare și configurare automată pentru interfață.

CodeGate®: Tehnologie: Permite utilizatorilor să se asigure că codul de bare dorit este scanat înainte de transmiterea datelor, făcând scanerul ideal pentru utilizare în aplicații de scanare a meniului.

Multi-Interfață: Reduce costurile prin acordarea suportului pentru interfețele USB, keyboard wedge și RS232 într-un singur scanner.

Scanares de prezentare de clasă superioară: Măresc randamentul prin detectarea obiectelor și configurare automată în poziție de stationare.

Specificațiii Honeywell Voyager 1200g

Mecanic
Dimensiuni (Lxlxh)66 mm (3,0˝) X 180 mm (7,1˝) X 97 mm (3,8˝)
Greutate125 g (4,4 oz)
Electric
Tensiune de intrare5 V +/- 5%
Putere de operare700mW; 140 mA (tipic) @ 5V
Putere standby350 mw; 70 mA (tipic) @ 5V
Interfețe ale sistemului gazdăMulti-Interfață / Include RS232 (TTL +5V, 4 semnale) / KBW / USB (Tastatură HID, Serial, IBM OEM); RS-232C (+/-12V) și IBM RS485 acceptate prin cablu adaptor
De mediu
Temperatura de funcționare0°C până la 50°C (32°F până la 122°F)
Temperatura de depozitare-20°C până la 60°C (-4°F până la 140°F)
Umiditate0% până la 95% fără condensare
CădereProiectat pentru a rezista la 30 de căderi pe beton de la 1,5 m
Etanșare ecologicăIP42
Nivele de lumină0 – 70.000 lux
Performanța scanării
Model de scanareO singură linie de scanare
Viteza de scanare100 de linii de scanare pe secundă
Unghi de scanareorizontal: 30°
Imprimare Contrast10% diferență minimă de reflexie
Înclinare, înclinare60°, 60°
Capabilități de decodareCitește simbolurile standard 1D și GS1 DataBar
Garanție5 ani garanție din fabrică

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts