Honeywell Voyager 1202G

Scaner general Honeywell Voyager 1202g fără fir

Scanerele de coduri de bare laser Honeywell Voyager 1202g (fără fir) sunt construite pe cea mai bine vândută platformă de scanare laser cu o singură linie din lume. Ele scanează agresiv aproape toate codurile de bare liniare. Și fac o treabă excepțională la citirea codurilor de bare cu calitate slabă și chiar deteriorate.

Prezentare generala Honeywell Voyager 1202g

Scanerul de coduri de bare Voyager 1202g (fără fir) oferă performanțe robuste și flexibilitate pentru o varietate largă de aplicații de scanare fără mâini și cu mâini. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, aceste scanere Voyager oferă performanțe agresive de scanare pentru aproape toate codurile de bare liniare.

Decodează cu ușurință codurile de bare prost imprimate, murdare, estompate și dificil de citit. Scanați, de asemenea, coduri de bare de înaltă densitate, cu o rezoluție de până la 3,5 milimetri. În majoritatea cazurilor, acest lucru elimină necesitatea achiziționării de scanere specializate.

De asemenea, profitați de scanarea cu prezentare fără mâini de clasă superioară a scanerului Voyager. Aceasta maximizează debitul cu detectarea actualizată a obiectelor și detectarea și configurarea automată în suport.

Aceste scanere Voyager a fost proiectate pentru a reduce timpul de nefuncționare și costurile de service. PCB unic montat pe șocuri oferă o rezistență mai mare la impact. Butonul încastrat este protejat de un co-mold de cauciuc integrat care minimizează impactul căderilor accidentale.

Proiectat cu o fereastră de sticlă protejată și rezistentă la zgârieturi și cu o clasificare IP42. Modelul fără fir Voyager 1202g include un radio Bluetooth® Clasa 2. Vei avea libertate nelimitată la o distanță de până la 10 m (33 ft) de la baza scanerului și până la 30 m (100 ft) cu o linie de vedere clară între scaner și bază. Și dacă vreodată pierdeți un scaner, sistemul de paginare al Voyager utilizează semnale vizuale și auditive pentru a vă ajuta să găsiți dispozitivul lipsă rapid.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Voyager 1202g

Durata lungă a bateriei și înlocuirea ușoară a acesteia: Bateria preferată de utilizator de ioni de litiu oferă 12 ore sau mai mult de utilizare, în funcție de volumul de scanare, iar bateria înlocuibilă pe teren poate fi schimbată rapid și ușor, fără a fi nevoie de unelte.
Remote MasterMind™: Gata: Reduce costul total de proprietate prin furnizarea unei soluții complete de gestionare a dispozitivelor la distanță, care gestionează și urmărește ușor utilizarea dispozitivelor instalate.
Funcționalitatea de paginare: Apăsați pur și simplu butonul de pe bază pentru a găsi scanner-ul pierdut: Voyager 1202g răspunde cu o serie de bipuri și lumini intermitente pe panoul său indicator.
Citire excelentă a codurilor de calitate slabă: Crește volumul de producție și reduce potențialul de erori introduse manual prin scanarea rapidă a diferitelor coduri de bare 1D, inclusiv cele deteriorate sau șterse.
Configurare automată a interfeței: Susține toate interfețele populare într-un singur dispozitiv, înlocuind procesul consumator de timp de scanare a codurilor de bare de programare cu detectarea și configurarea automată a interfeței.
Tehnologia fără fir Bluetooth®: Ușurează scanarea tuturor codurilor de bare standard 1D la 10 metri (33 de picioare) sau mai departe de baza, în funcție de mediul utilizatorului.

Performanță excelentă de scanare a codurilor de bare de calitate redusă și deteriorate: menține productivitatea prin furnizarea unei soluții de scanare liniară fără griji, care minimizează nevoia de introducere manuală a datelor.

Scanare de prezentare de clasă superioară: Crește randamentul prin detectarea obiectelor și configurarea automată în suport.

Multi-Interfață: Reduce costurile prin furnizarea suportului pentru interfețele USB, tip tastatură și RS232 într-un singur scanner.

Experiență superioră din cutie: Simplifică configurarea prin asamblarea suportului fără unelte; detectarea și configurarea automată în suport; și detectarea și configurarea automată a interfeței.

Specificațiii Honeywell Voyager 1202g

CategorieScaner: Voyager 1202gBaza de încărcare și comunicare: CCB00-010BT
WirelessRadio/Rază 2,4 până la 2,5 GHz (bandă ISM) Adaptive Frequency Hopping Bluetooth v2.1; Clasa 2: 10 m (33’) linie de vedere
Rata de date (rata de transmisie)Până la 3 Mbps
Baterie1800 mAh Litiu-ion minimN/A
Număr de scanăriPână la 45.000 de scanări per încărcareN/A
Orele de funcționare estimate12 oreN/A
Timp de încărcare estimat4 oreN/A
Dimensiuni (Lxlxh)180 mm x 66 mm x 92 mm (7,1˝ x 2,6˝ x 3,6˝)200 mm x 67 mm x 97 mm (7,9˝ x 2,6˝ x 3,8˝)
Greutate180 g (6,3 oz) (include bateria)185 g (6,5 oz)
Putere de funcționare (încărcare)N/A5 W (1 A @ 5 V cu alimentare); 2,5 W (0,5 A la 5 V cu USB)
Putere fără încărcareN/A0,625 W (0,125 A @ 5 V)
Interfețe ale sistemului gazdăUSB, Keyboard Wedge, RS232, IBM 46xx (RS485)N/A
Temperatura de funcționare5°C până la 40°C (41°F până la 104°F)Încărcare: 5°C până la 40°C (41°F până la 104°F); Neîncărcare: 0°C până la 50°C (32°F până la 122°F)
Temperatura de depozitare cu baterie-5°C la 35°C (23°F la 95°F)-5°C la 35°C (23°F la 95°F)
Umiditate0 până la 95% umiditate relativă, fără condensare0 până la 95% umiditate relativă, fără condensare
CădereProiectat pentru a rezista la 30 căderi de 1,5 m (5′) pe betonProiectat pentru a rezista la 30 căderi de 1 m (3,3′) pe beton
Etanșare ecologicăIP42IP42
Niveluri de luminăde la 0 la 70.000 lux (6.500 de lumânări de picioare)N/A
Model de scanareO singură linie de scanareN/A
Viteză de scanare (numai laser)100 de linii de scanare pe secundăN/A
Unghi de scanareorizontal: 30°N/A
Imprimare Contrast10% diferență minimă de reflexieN/A
Înclinare, înclinare60°, 60°N/A
Capabilități de decodareCitește simbolurile standard 1D și GS1 DataBar. (Notă: capabilitățile de decodare depind de configurația kit-ului)N/A
Garanție3 ani garanție din fabrică (Notă: garanția bateriei este de 1 an)N/A

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts