Identitatea Digitală În Sectorul Public Provocări Și Soluții Automate

În lumea digitalizată de astăzi, identitățile digitale sunt atât omniprezente, cât și extrem de valoroase. Din nefericire, vulnerabilitățile din sistemele de gestionare a identității sunt adesea exploatate de atacatorii cibernetici pentru a accesa și fura aceste identități. Rapoarte recente indică faptul că 84% dintre corporații au raportat o breșă de securitate legată de identitate, iar 67% dintre acestea au avut loc în ultimul an.

Pentru a combate aceste probleme, multe organizații apelează la segmentarea datelor și la gestionarea identității. În cadrul agențiilor guvernamentale, soluțiile de gestionare a identității sunt esențiale pentru prevenirea compromiterii siguranței publice. Cu toate acestea, sectorul public se confruntă cu dificultăți în implementarea acestor soluții din cauza unor provocări comune:

  • Personalul utilizează mai multe parole pentru conturi diferite.
  • Sistemele de autentificare multi-factor nu sunt întotdeauna ușor de utilizat.
  • Sistemele cloud și bazate pe remote pot fi accesate prin dispozitive personale.
  • Agențiile rareori se pot baza pe terțe părți pentru a urmări și monitoriza identitățile digitale.

Pentru a sprijini o gestionare adaptabilă a identității, furnizorii de soluții utilizează automatizarea și scanarea codurilor de bare, deoarece acestea oferă o modalitate facilă de a urmări activitatea utilizatorilor într-un sistem scalabil și intuitiv.

Rolul automatizării în gestionarea eficientă a identității:

Soluțiile de gestionare a identității pot varia în funcție de nevoile agenției dumneavoastră. Cu toate acestea, cele mai multe sisteme de succes pot integra automatizare inteligentă sub forma:

  • Terminale portabile adaptabile: Producătorii de tehnologie de vârf precum Zebra folosesc Android for Enterprise, care integrează criptare a datelor la nivel guvernamental, autentificare multi-factor intuitivă și actualizări de securitate recurente pentru a proteja datele. Dispozitivele portabile moderne și tabletele robuste pot de asemenea să profite de scanarea inteligentă, simplificând scanarea codurilor de bare și verificarea utilizatorilor într-un singur dispozitiv.
  • Ecusoane cu coduri de bare imprimate: Eliminați introducerea manuală a datelor și verificarea cu scanarea și imprimarea inteligentă a codurilor de bare. Software-ul avansat poate merge și mai departe, prin potrivirea acreditărilor utilizatorilor cu nivelurile de acces stabilite anterior, asigurându-se că echipele accesează doar datele relevante pentru ei și limitând eventualele breșe de securitate la un segment mai mic de date.
  • Urmărire RFID: În cele din urmă, actualizările de date în timp real oferă echipelor o vizibilitate maximizată asupra comportamentului utilizatorilor, deoarece datele pot fi urmărite și partajate imediat. Accesul mai rapid la date în schimbare permite, de asemenea, o luare a deciziilor mai rapidă și mai puține erori. Deși implementarea vizibilității RFID poate părea complexă la început, sistemele moderne pot fi adaptate și dezvoltate pentru a se potrivi spațiului dumneavoastră unic, reducând timpul și costurile de implementare.

Pe măsură ce amenințările cibernetice continuă să pătrundă în aproape toate industriile, agențiile din sectorul public nu își pot permite să neglijeze gestionarea identității. Contactați echipa noastră de automatizare pentru a afla cum puteți optimiza soluția de gestionare a identității, beneficiind în același timp de contractul nostru GSA pentru o implementare facilă și rentabilă.

Similar Posts