Omron

Imager 2D Omron MS-4X FIS-0004-2003G

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 1,561.00
AutoID 1,561.00

9.229,64 lei TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

Imager 2D Omron MS-4X FIS-0004-2003G, scanare avansată 2D, tehnologie XMODE, interfață USB, alimentare 5VDC, ideal pentru manufactură, automatizare industrială, logistică și controlul calității.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Imager 2D Omron MS-4X FIS-0004-2003G

Imager-ul 2D Omron MS-4X, model FIS-0004-2003G, este un dispozitiv avansat de scanare destinat captării rapide și precise a codurilor de bare în diverse aplicații industriale. Acest imager compact și fiabil oferă performanțe superioare și flexibilitate, fiind ideal pentru utilizarea în medii cu cerințe ridicate de precizie și eficiență.

Caracteristici

 1. Scanare 2D Avansată: Capabil să captureze coduri de bare 2D cu o precizie ridicată, asigurând o citire rapidă și corectă chiar și pentru codurile deteriorate sau slab imprimate.
 2. XMODE: Tehnologie avansată de decodare care îmbunătățește performanța scanării, reducând timpul necesar pentru citirea codurilor de bare și crescând rata de succes a citirii.
 3. Interfață USB: Oferă conectivitate ușoară și rapidă la diverse dispozitive și sisteme, facilitând integrarea în infrastructurile existente.
 4. Tensiune de alimentare de 5VDC: Funcționează eficient la o tensiune de 5V, asigurând un consum redus de energie și compatibilitate cu majoritatea surselor de alimentare standard.
 5. Dimensiuni compacte: Designul mic și ușor permite instalarea facilă în spații restrânse și integrarea în diverse echipamente industriale.

Beneficii

 • Eficiență Crescută: Imager-ul 2D Omron MS-4X oferă o scanare rapidă și precisă, reducând timpul necesar pentru procesarea codurilor de bare și îmbunătățind eficiența operațională.
 • Fiabilitate: Tehnologia XMODE și designul robust asigură performanțe consistente și fiabilitate în utilizare, chiar și în medii industriale dificile.
 • Flexibilitate de Integrare: Interfața USB și dimensiunile compacte permit o integrare ușoară în diverse sisteme și echipamente, fără a necesita modificări majore.
 • Consum redus de energie: Funcționarea la 5VDC contribuie la economisirea energiei și la reducerea costurilor de operare.

Domenii de aplicare

 • Manufactură: Ideal pentru liniile de producție unde este necesară captarea rapidă și precisă a codurilor de bare pentru monitorizarea și controlul proceselor.
 • Automatizare Industrială: Utilizat în sisteme automate pentru scanarea și validarea produselor în timpul diferitelor etape de fabricație.
 • Logistică și Depozitare: Ajută la gestionarea eficientă a inventarului și la urmărirea produselor în depozite și centre de distribuție.
 • Controlul Calității: Permite verificarea rapidă a codurilor de bare pe produse și componente, asigurând conformitatea cu standardele de calitate.
BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285