Zebra

Imprimanta etichete Zebra GX420t GX42-102522-150

SKU: GX42-102522-150 Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 1,052.00
AutoID 315.60

1.868,54 lei TVA Inclus

Livrabil azi
> 5 buc.

Zebra GX420t – Imprimantă de birou cu transfer termic – 203 dpi – 8 dot/mm – Lățime maximă de imprimare: 104 mm – Viteza maximă de imprimare: 152 mm/s (6 ips) – Manevrare suporturi: Cutter – Cabluri de alimentare din Marea Britanie și Euro – Serial, USB, Paralel – 8 MB SDRAM / 64 MB Flash – Senzor de linie neagră reglabil – Ceas în timp real – firmware EPL și ZPL. include cablu USB, manuale de utilizare și de programare, software-ul ZebraDesigner Label Design și drivere Windows

Zebra Partener Logo
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț

Imprimantă de Birou Zebra GX420t cu Transfer Termic – Eficiență și Calitate în Imprimare

Descoperă tehnologia avansată de imprimare cu Zebra GX420t, o imprimantă de birou ce redefinesc standardele în materie de eficiență și calitate. Cu o rezoluție remarcabilă de 203 dpi și o densitate de 8 dot/mm, această imprimantă cu transfer termic asigură rezultate de imprimare exceptionale, potrivite pentru o gamă variată de aplicații de birou.

Caracteristici Cheie:

 • Lățime Maximă de Imprimare: Cu o capacitate impresionantă de a imprima pe suporturi cu lățimi de până la 104 mm, Zebra GX420t se adaptează cu ușurință la nevoile tale specifice de etichetare și imprimare.
 • Viteză Maximă de Imprimare: Cu o rată de imprimare de 152 mm/s (6 ips), vei experimenta o eficiență sporită în procesul de imprimare, economisind timp și asigurând rezultate rapide și precise.
 • Cutter: Funcționalitatea de cutter integrată oferă posibilitatea de a tăia automat etichetele, optimizând procesul și asigurând o producție eficientă.
 • Conectivitate Versatilă: Cu opțiuni de conectivitate prin Serial, USB și Paralel, Zebra GX420t se integrează ușor în mediul de lucru al biroului tău, oferind flexibilitate maximă în utilizare.
 • Memorie Generoasă: Echipată cu 8 MB SDRAM și 64 MB Flash, această imprimantă gestionează cu ușurință volume mari de date, asigurându-ți că vei avea mereu resursele necesare pentru proiectele tale.
 • Senzor de Linie Neagră Reglabil: Cu un senzor de linie neagră reglabil, Zebra GX420t asigură detecția precisă a marcajelor, contribuind la uniformitatea și calitatea imprimării.
 • Ceas în Timp Real: Funcția de ceas în timp real adaugă o dimensiune suplimentară de precizie la imprimarea datelor care necesită marcaje temporale specifice.
 • Firmware EPL și ZPL: Cu firmware compatibil EPL și ZPL, imprimanta oferă versatilitate maximă în crearea și personalizarea etichetelor conform cerințelor tale specifice.

Pachetul Include:

 • Cabluri de alimentare din Marea Britanie și Euro pentru compatibilitate globală.
 • Cablu USB pentru conectivitate rapidă și ușoară.
 • Manuale de utilizare și de programare pentru ghidare detaliată.
 • Software-ul ZebraDesigner Label Design pentru creare intuitivă de etichete.
 • Drivere Windows pentru integrare simplă în mediul de lucru existent.

Descoperă performanță și eficiență fără compromisuri cu imprimanta de birou Zebra GX420t – partenerul perfect pentru necesitățile tale de imprimare.

BRAND

Zebra

MODEL

METODA PRINTARE

REZOLUTIE DE PRINTARE

VITEZA PRINTARE

LATIME MAXIMA

CONECTIVITATE

, ,

OPTIUNI INCLUSE

,

MEMORIE

8 MB SDRAM / 64 MB Flash

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Imprimanta etichete Zebra GX420t GX42 102522 150
Zebra

Imprimanta etichete Zebra GX420t GX42-102522-150

1.868,54 lei TVA Inclus

Consultă un expert: 0800 828 864

Obține un preț special!


Suntem întotdeauna în căutarea de noi modalități de a oferi PARTENERILOR noștri cele mai bune prețuri.