TSC

Imprimanta portabila TSC Alpha 3R 99-048A062-0202

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 505.00
AutoID 351.48

2.070,60 lei TVA Inclus

Livrabil azi
> 10 buc.
Stoc disponibil în 5 – 7 zile > 58 buc.

TSC Alpha 3R 99-048A062-0202 – imprimanta portabila/mobila, termica directa, 8 puncte/mm (203 dpi), latime suport (max.): 80 mm, latime tiparire (max.): 72 mm, viteza (max.): 102 mm/s, USB, Bluetooth, EPLII, ZPLII, CPCL, RAM: 8 MB, Flash: 4 MB, inclusiv: unitate de alimentare, clema pentru curea, baterie

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Imprimanta de etichete portabila TSC Alpha 3R 99-048A062-0202

Imprimanta de etichete portabila TSC Alpha 3R este solutia perfecta pentru etichetarea mobila in medii variate. Cu tehnologia sa de termica directa si portabilitatea sa, acest dispozitiv va permite sa creati etichete de inalta calitate oriunde va aflati.

Cu o rezolutie de 203 dpi (8 puncte/mm), Imprimanta de etichete TSC Alpha 3R asigura imprimarea clara si precisa a etichetelor, cu o latime de imprimare maxima de 72 mm. Acesta este ideal pentru etichetarea produselor, activelor sau documentelor, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acestora.

Viteza maxima de imprimare de 102 mm/s va permite sa finalizati rapid proiectele de etichetare, contribuind astfel la cresterea eficientei si productivitatii afacerii dvs. Interfatele USB si Bluetooth va ofera flexibilitate in conectivitate, astfel incat sa puteti conecta usor imprimanta la dispozitivele dvs. mobile sau la computere.

Imprimanta TSC Alpha 3R suporta mai multe formate de limbaj de imprimare, inclusiv EPLII, ZPLII si CPCL, ceea ce va permite sa adaptati imprimanta la nevoile dvs. specifice de etichetare.

Cu o memorie de 8 MB RAM si 4 MB Flash, imprimanta va ofera spatiu suficient pentru a stoca sabloane si date importante pentru imprimarea etichetelor.

Pachetul include o unitate de alimentare, o clema pentru curea si o baterie, astfel incat sa puteti incepe sa lucrati imediat cu imprimanta, fara a fi nevoie sa achizitionati accesorii suplimentare.

in concluzie, Imprimanta de etichete portabila TSC Alpha 3R 99-048A062-0202 este solutia mobila perfecta pentru etichetarea rapida si precisa. Cu caracteristici tehnologice avansate, portabilitate si accesibilitate, acest dispozitiv va va ajuta sa gestionati eficient etichetarea in diverse situatii de lucru. Alegeti TSC Alpha 3R pentru a va imbunatati procesele de etichetare si pentru a va asigura ca etichetele dvs. sunt intotdeauna de cea mai inalta calitate.

BRAND

TSC

MODEL

METODA PRINTARE

REZOLUTIE DE PRINTARE

LATIME MAXIMA

VITEZA PRINTARE

CONECTIVITATE

,

BATERIE

STANDARD DE PROTECTIE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare