TSC

Imprimanta portabila TSC TDM-30 99-083A502-1012

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 580.00
AutoID 403.68

2.378,81 lei TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Stoc disponibil în 5 – 7 zile > 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

TSC TDM-30 99-083A502-1012 – imprimanta mobila/portabila, termica directa, 8 puncte/mm (203 dpi), latime suport (max.): 80 mm, latime tiparire (max.): 72 mm, diametru rola (max.): 40 mm, viteza (max.): 102 mm/s, USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), NFC, RAM: 32 MB, Flash: 16 MB, senzor de eticheta, inclusiv: sursa de alimentare, cablu de alimentare, clema pentru centura , baterie, QSG

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Imprimanta portabila TSC TDM-30 99-083A502-1012

Imprimanta portabila TSC TDM-30 99-083A502-1012 este o solutie inovatoare pentru tiparirea rapida si convenabila a etichetelor in deplasare. Cu o gama larga de caracteristici si o constructie compacta, aceasta imprimanta mobila ofera un instrument esential pentru afaceri din diverse domenii, cum ar fi logistica, productie sau comert.

Caracteristicile cheie ale imprimantei includ:

  1. Tehnologie Termica Directa: Imprimanta utilizeaza tehnologia termica directa, eliminand necesitatea utilizarii ribonului sau a cartuselor de cerneala. Acest lucru simplifica procesul de tiparire si reduce costurile operationale.
  2. Rezolutie de 203 dpi: Cu o rezolutie de 8 puncte/mm (203 dpi), puteti obtine etichete clare si precise, esentiale pentru identificarea si urmarirea produselor.
  3. Conectivitate Versatila: Dispune de multiple optiuni de conectivitate, inclusiv USB, Bluetooth si Wi-Fi (802.11a/b/g/n), permitandu-va sa tipariti etichete de pe dispozitive mobile sau calculatoare portabile fara efort.
  4. NFC (Near Field Communication): Tehnologia NFC faciliteaza conectarea rapida si fara fir intre dispozitivul de control si imprimanta, economisind timp si asigurand o configurare simpla.
  5. Memorie Generoasa: Cu 32 MB de RAM si 16 MB de memorie Flash, imprimanta poate gestiona cu usurinta volume mari de date si sabloane de eticheta complexe.
  6. Senzor de Eticheta: Imprimanta este echipata cu un senzor de eticheta care asigura detectarea precisa a suportului de imprimare, prevenind pierderile de material si asigurand calitatea etichetelor.
  7. Baterie Durabila: Bateria inclusa ofera energie pentru tiparirea pe teren fara a fi nevoie de alimentare suplimentara. Aceasta este un element esential pentru mobilitatea sporita in procesul de etichetare.
  8. Clema pentru Centura: Imprimanta este prevazuta cu o clema pentru centura, permitandu-va sa o purtati comod in timpul deplasarilor.

Aceasta imprimanta portabila TSC TDM-30 reprezinta o solutie excelenta pentru operatiunile care necesita tiparirea etichetelor in teren, de la expediere si receptie pana la inventar si etichetare pe loc. Cu viteza sa de tiparire de pana la 102 mm/s si optiunile de conectivitate versatile, acest dispozitiv va ajuta sa economisiti timp si resurse in procesul de etichetare. Cu TSC TDM-30, mobilitatea si eficienta merg mana in mana.

BRAND

TSC

MODEL

METODA PRINTARE

REZOLUTIE DE PRINTARE

LATIME MAXIMA

VITEZA PRINTARE

CONECTIVITATE

, , ,

DISPLAY

BATERIE

STANDARD DE PROTECTIE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare