Imprimare Și Aplicare Automată Etichete Cab Hermes Q

Sisteme complete de imprimare și aplicare etichete pentru produse: Eficiență, precizie și repetabilitate în producție

În industria de producție, etichetarea produselor joacă un rol esențial în identificarea, urmărirea și gestionarea acestora. Pentru a asigura un proces de etichetare eficient și precis, companiile utilizează sisteme complete de imprimare și aplicare etichete, precum modelul HERMES Q de la CAB.

HERMES Q: Automatizarea Procesului de Etichetare

HERMES Q a fost conceput pentru a imprima și aplica etichete automat pe liniile de producție. Etichetele sunt aplicate cu ajutorul dispozitivelor de aplicare, folosind module de transfer pentru a rula, sufla sau apăsa etichetele pe produse sau ambalaje.

Varietate de imprimare de etichete:

Image
Q2

HERMES Q2: Ideal pentru imprimarea etichetelor mici, cu o rezoluție printabilă de 300 sau 600 dpi, viteză de imprimare de până la 300 mm/s, și lățime de imprimare de până la 56.9 mm.

Image 1
Q4

HERMES Q4: Un dispozitiv versatil, cu rezoluții de 200, 300 sau 600 dpi, viteză de imprimare de până la 300 mm/s, și lățime de imprimare de până la 108.4 mm.

Image 2
Q6

HERMES Q6: Potrivit pentru imprimarea etichetelor Odette, UCC și GS1 în aplicații logistice, cu rezoluții de 200 sau 300 dpi, viteză de imprimare de până la 250 mm/s, și lățime de imprimare de până la 162.6 mm.

Caracteristici Cheie:

Imprimare Și Aplicare Automată Etichete Cab Hermes Q,Imprimare Și Aplicare Automată Etichete,Sisteme Complete De Imprimare Și Aplicare Etichete,Imprimare Și Aplicare Etichete Pentru Produse
Image 4

Role de Etichete: Toate unitățile pot fi echipate cu rebobinator pentru role de până la 205 mm sau 305 mm în diametru.

Image 5
Image 6

Direcții de Aplicare a Etichetelor: Etichetele pot fi furnizate atât la stânga, cât și la dreapta.

Orientare Asamblare: Toate unitățile pot fi rotite vertical cu până la 360° sau asamblate orizontal.

Diverse Soluții de Aplicare:

Circuit Board
Varta
Rossmann
Case Study Geiger
Case Study
Case Study

Aplicator Tip Pendul (Swing applicator 3214): Ideal pentru etichetarea laterală a etichetelor mici sau de dimensiuni medii în timp real.

Aplicator cu Mișcare Liniară (Stroke applicators 4114, 4116): Poate aplica etichete mici sau de dimensiuni medii din toate părțile în timp real.

Aplicator cu Rotație și Mișcare Liniară (Stroke turn applicator 4214): Ideal pentru etichetarea laterală când unitatea este dificil de instalat.

Aplicator cu Mișcare Liniară Ajustabilă (Stroke applicator 4414): Poate aplica etichete din toate părțile și permite ajustarea pozițiilor etichetelor în direcțiile x și y.

Aplicator cu Mișcare Liniară și Oscilantă (Swing stroke applicator 4514): Potrivit pentru etichetarea interioară a profilurilor și țevilor.

Aplicator cu Steag (Flag applicator 4712): Ideal pentru etichetarea precisă a materialelor rotunde precum cabluri, furtune sau țevi.

Beneficii ale Sistemului HERMES Q:

  • Eficiență: Automatizarea procesului de etichetare permite o etichetare rapidă și precisă a produselor.
  • Precizie: Diversele dispozitive de aplicare permit o aplicare precisă a etichetelor de la diferite unghiuri și pe diferite suprafețe.
  • Flexibilitate: Sistemul oferă soluții personalizate pentru diferite tipuri de produse și ambalaje.
  • Reducerea Erorilor: Automatizarea reduce riscul erorilor umane în procesul de etichetare.
  • Urmărire Eficientă: Etichetarea corectă facilitează urmărirea produselor în întreaga lanț de aprovizionare.

În concluzie, sistemele complete de imprimare și aplicare etichete, cum ar fi HERMES Q, reprezintă soluții esențiale pentru producția industrială modernă. Acestea asigură eficiența, precizia și consistența în procesul de etichetare, contribuind la optimizarea operațiunilor și îmbunătățirea calității produselor.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts